Статус: Офлайн
Повідом.: 21011
Повідом.: 21011

И женатик.Скажіть чесно, ви нєгр-гєймер?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И женатик.Скажіть чесно, ви нєгр-гєймер?
У кого-нибудь есть связь с нашим ирландцем? Пошёл человек на работу и исчез.Та там всьо вже придумано. Нас разділяє тіко расстояніє😳 А. І лєнь.
Ну каже шо развєдьонєц...ну тут всі так кажуть 😁 у іностранців є таке опредєлєніє " сепаратед" тоісь живуть раздєльно, но суті не міняє. От похоже на то.И женатик.
НЕ знаю. Я ото ж написала - но бачу шо так і не заходив більше. Думаю шо справа не в роботі. 🤷♀️У кого-нибудь есть связь с нашим ирландцем? Пошёл человек на работу и исчез.
Ну отож. А зачім? Можна ж і без трусів остаться, тут всьо жоско. Особенно єслі бебі є.чота з цієї сепарації від дружини ржу) хитрі, не хочуть майном ділитися.
Будем надеяться.НЕ знаю. Я ото ж написала - но бачу шо так і не заходив більше. Думаю шо справа не в роботі. 🤷♀️
Пані з Англії мені показалось знає його трохи більше, може скаже чи хоть в порядку😳
Причому в обидва бокиНу отож. А зачім? Можна ж і без трусів остаться, тут всьо жоско. Особенно єслі бебі є.
Громадськість потребує треш-хісторіКстатє прочитала про німців шо вони такі подлінькі і гадєнькі. Потому хай наші двохметрові мордовороти їх обїдають, не жалко😁
Та просто інтересно...хотя канєшно...😳разве это имеет какое-то значение? какие-то вы не толерантные
Та хз. Бояться чомуто мужики іменно. Тьотки аж з трусів випригують хотять🤷♀️Причому в обидва боки![]()
Та обичні двулічні торгаші . Помогають рашкі держаться на плаву аж пищать. Продаж німецьких автів у якомусь туркменостані з санкціями внєзапно вирос на 100500%. Ну бивают такі совпадєнія😁нічо лічного канєш😳Громадськість потребує треш-хісторі![]()
Ну не буквально😁Чота ржу-2)))))))
Ну тоісь нєгр да?😳это угроза? если до то кому?
наверное, если папа работает, а мама - красивая. а вообще какое-то странное утверждение. в браке никого не держат, кому не нравится - идет подает на развод. проблем нет.
Жіночки не те щоб прям у шлюб й випригуютьТа хз. Бояться чомуто мужики іменно. Тьотки аж з трусів випригують хотять🤷♀️
Нажаль багато хто цим грішитьТа обичні двулічні торгаші . Помогають рашкі держаться на плаву аж пищать. Продаж німецьких автів у якомусь туркменостані з санкціями внєзапно вирос на 100500%. Ну бивают такі совпадєнія😁нічо лічного канєш😳
Страшно уже стало?это угроза? если до то кому?![]()
Ну как бы и не быстро, и не дёшево. Да и нюансы с "алиментам" и пенсионными накоплениями могут быть.в браке никого не держат, кому не нравится - идет подает на развод. проблем нет.
Просто думаю чого б це не нєгр взяв нік як у нєгра? А такто не очень люблю бо они привязчиві сильно.вас там что, негры заводят?
кто работает, тот в коробке без трусов не живет.
Зрите в корень!переживаете, чтобы пани Эйнджел раньше времени в бьюти сон не склонило?![]()
Не беруть вльохку, потому от і не. А тпк би да, канєш.Жіночки не те щоб прям у шлюб й випригують
Нажаль багато хто цим грішитьЗвісно з тих, кому є що цим покидькам продати
Ну как бы и не быстро, и не дёшево. Да и нюансы с "алиментам" и пенсионными накоплениями могут быть.
Но "нудилово" разводить здесь не будем![]()
Бозєєє... ви вже вивчили мой графік😍переживаете, чтобы пани Эйнджел раньше времени в бьюти сон не склонило?![]()
Кожна точка зору має право на існуванняНе беруть вльохку, потому от і не. А тпк би да, канєш.
Ну я больше мужску знаю, так получилось. 😳Кожна точка зору має право на існування![]()