Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
У кого-нибудь есть связь с нашим ирландцем? Пошёл человек на работу и исчез.
НЕ знаю. Я ото ж написала - но бачу шо так і не заходив більше. Думаю шо справа не в роботі. 🤷‍♀️

Пані з Англії мені показалось знає його трохи більше, може скаже чи хоть в порядку😳

Кстатє прочитала про німців шо вони такі подлінькі і гадєнькі. Потому хай наші двохметрові мордовороти їх обїдають, не жалко😁

НЕ знаю. Я ото ж написала - но бачу шо так і не заходив більше. Думаю шо справа не в роботі. 🤷‍♀️

Пані з Англії мені показалось знає його трохи більше, може скаже чи хоть в порядку😳
Будем надеяться.

разве это имеет какое-то значение? какие-то вы не толерантные
Та просто інтересно...хотя канєшно...😳
Причому в обидва боки :)
Та хз. Бояться чомуто мужики іменно. Тьотки аж з трусів випригують хотять🤷‍♀️
Громадськість потребує треш-хісторі :)
Та обичні двулічні торгаші . Помогають рашкі держаться на плаву аж пищать. Продаж німецьких автів у якомусь туркменостані з санкціями внєзапно вирос на 100500%. Ну бивают такі совпадєнія😁нічо лічного канєш😳

это угроза? если до то кому?:)

наверное, если папа работает, а мама - красивая. а вообще какое-то странное утверждение. в браке никого не держат, кому не нравится - идет подает на развод. проблем нет.
Ну тоісь нєгр да?😳

Та нема проблєм канєш...тіко без трусів і в коробкі жити невдобно😳

Я кстатє добра. Єслі шо.😳

Та хз. Бояться чомуто мужики іменно. Тьотки аж з трусів випригують хотять🤷‍♀️
Жіночки не те щоб прям у шлюб й випригують :-)
Та обичні двулічні торгаші . Помогають рашкі держаться на плаву аж пищать. Продаж німецьких автів у якомусь туркменостані з санкціями внєзапно вирос на 100500%. Ну бивают такі совпадєнія😁нічо лічного канєш😳
Нажаль багато хто цим грішить :( Звісно з тих, кому є що цим покидькам продати :(

это угроза? если до то кому?:)
Страшно уже стало? :-)
в браке никого не держат, кому не нравится - идет подает на развод. проблем нет.
Ну как бы и не быстро, и не дёшево. Да и нюансы с "алиментам" и пенсионными накоплениями могут быть.
Но "нудилово" разводить здесь не будем :-)

вас там что, негры заводят? :D

кто работает, тот в коробке без трусов не живет.
Просто думаю чого б це не нєгр взяв нік як у нєгра? А такто не очень люблю бо они привязчиві сильно.

Оспадя...ну я ж образно😁 Просто отдавать одним махом 50% або больше + аліменти, то сьо... ну немногі готови я думаю.

Жіночки не те щоб прям у шлюб й випригують :-)

Нажаль багато хто цим грішить :( Звісно з тих, кому є що цим покидькам продати :(

Ну как бы и не быстро, и не дёшево. Да и нюансы с "алиментам" и пенсионными накоплениями могут быть.
Но "нудилово" разводить здесь не будем :-)
Не беруть вльохку, потому от і не. А тпк би да, канєш.

Ну отож. От етого і неприятно.

Ну от і я про всякі-разні моменти намікаю😳

переживаете, чтобы пани Эйнджел раньше времени в бьюти сон не склонило?:D
Бозєєє... ви вже вивчили мой графік😍
Ну на прошлій неділі я трошки приболівша була, то спала больше канєш. А щас тре вертаться до жизні.😳

Назад
Зверху Знизу