Воевать. А не после войны. Смысл тот же, но в грубой форме с оскорблениями. Но Адепта почему-то возмутил только интеллигентный юзерВернутся домой и жить в новой реальности- после войны- он об этом написал ?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Воевать. А не после войны. Смысл тот же, но в грубой форме с оскорблениями. Но Адепта почему-то возмутил только интеллигентный юзерВернутся домой и жить в новой реальности- после войны- он об этом написал ?
Вы где-то писали, что в области...моя реальність мало відмінна від довоєнної
...нам тут більше пощастило на диво, хоча поряд,і розбиті села і заміновані поля у бурьянахЯ о себе такое сказать не могу.
Реальность другая.
...у мене тільки дах на складі трохи розбило,а землі, на щастя без мінВы где-то писали, что в области
А заминирование? Много ? Или повезло и саперы уже ваш район прошли ?
...у мене тільки дах на складі трохи розбило,а землі, на щастя без мін
...їздимо і ходимо одними стежками і шляхами,а так,нормальноЭто хорошо. Но вы там все равно осторожно, всякое бывает, к сожалению
Я мало понимаю в положениях и параграфах ЕС, но пока война не закончится, людей с временной защиты принудительно никто назад не отправит. Я почему - то в это верю.Воевать. А не после войны. Смысл тот же, но в грубой форме с оскорблениями. Но Адепта почему-то возмутил только интеллигентный юзер
Я цитати не перевожу канєш - ще чого, але шось колись нажала шо переводе сторінки автоматично і часто це дуже некоректно, і для чогось з укр мови на укр мову теж це робить... ?♀️ не звертаю вже уваги, але дивно шо і в людей видно ...маячня якась?♀️Первый раз такое вижу
Может быть у нее автоматический переводчик какой-то стоит ?
Типа - переводить весь контент поста или страницы
Не гугловский, конечно, точно, потому что те фразы даже гугл переводит вполне прилично, без пекельни-борошна
Короче, это была Трясця !Я цитати не перевожу канєш - ще чого, але шось колись нажала шо переводе сторінки автоматично і часто це дуже некоректно, і для чогось з укр мови на укр мову теж це робить... ?♀️ не звертаю вже уваги, але дивно шо і в людей видно ...маячня якась?♀️
Та так і є...в мене ще й буквИ пропадають буває або слова злипаються...і це тіко тут таке чомусь , на інших сайтах і месенжерах все ок ?♀️Короче, это была Трясця !
Теперь понятно. ?
Та так і є...в мене ще й буквИ пропадають буває або слова злипаються...і це тіко тут таке чомусь , на інших сайтах і месенжерах все ок ?♀️

Ну не до такой же стєпєні шоб тєкстА переписувать без розрєшенія?♀️
Степень эта ограничена лишь уровнем человеческого воображения.Ну не до такой же стєпєні шоб тєкстА переписувать без розрєшенія?♀️

Та самий звичайний "суржикет", наприклад, для КіровоградщиниПервый раз такое вижу
Может быть у нее автоматический переводчик какой-то стоит ?

Дьявол носит PradaДьявол кроется в деталях)

Дьявол хитер, коварен, но глуп. (с)Дьявол носит Prada![]()
...та дівчинка за спиною пісяє,чи плаче?......
Такие справедливые слова
И пост его исполнен праведного пыла
Таким не видела я персонажа никогда
А может это совесть, там за кадром, говорила....
Переглянути вкладення 13492992
Похожа на мою школьныю директрису в 9-10 классах.......
Такие справедливые слова
И пост его исполнен праведного пыла
Таким не видела я персонажа никогда
А может это совесть, там за кадром, говорила....
Переглянути вкладення 13492992

Зачем такие жесткие ограничения?...та дівчинка за спиною пісяє,чи плаче?

Это да.)))) Це залежить від вашої уяви. Плакати це теж пiсяти, тільки очима )))