Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
...гроші не пахнуть😂Барыги идутъ.
Они благоухают....гроші не пахнуть😂
В смислє комнату??? В общагі я жити відмовляюсь. Рєшитєльно🤷♀️По комнате могу предоставить пока. В будущем - я не против. Дал Аллах зайку, даст и лужайку.
Канада дуже залежна від США економічно, самі канадці кажуть, що коли Америка чихне-Канада простужається ! Розказуйте чесно - щоб найти роботу повноцінну можна вбитими об стінку і стати бомжем! 4000$ вам не достане для нормального життя - знімати не діру , а хоча би якийсь бейсмент з однією спальнею, виплачувати за машину кредит та пальне, страховка на машину, оплата телефону і інтернету,більш-менш здорове харчування ! Чому не розкажеш про вартість життя? Чому не роскмжешь про доступність медичної допомоги людоромлим, а особливо дітям , чи є змога отримати консультацію вузького спеціаліста ( скільки потрібно очікувати) , скільки коштує стоматологія? Розкажи про медичну страховку - наскільки вона доступна хоча би в порівнянні з Європою?! Розкажи , що з виданих майже двох мільйонів віз- приїхало 160 000!!!Носками про легкодоступність наркотиків особливо в розрізі доступності для дітей?! В Канаду можна приїхати з грошима і стати легко бомжем, бо з роботою повна срака !!! Гарно прибрано?!! Таке прибране бачила у великих містах - сміття кругом, наркомани , бомжі і божевільні !!! Вища освіта коштує захмарно !!! Дуже реготала з фрази - « ви навіть будете мати можливість працювати на двох роботах!» так розкажи чому - а тому, що знайти нормальну повноцінну роботу , щоб працювати по людьскі неможливо : тут може бути і три робота - бо вони почасові і не кожного дня… шукаешь роботу 2 місяці , а працюєш 2 неділі, бо тобі скажуть, що зараз обов’єм роботи скоротився і чи нам не потрібні! Розкажи про конкурси на робоче місце - 50-80 людей на саму чорну роботу ! Розкажи про школи де розумове навантаження мінімальне, але розкажуть, що батьки то обслуговуючий персонал і якщо, що - то можешь поскаржитись на будь що … і саме пропаганда ️,!!! Розкажи скільки коштують дитячі садочки - і на що вони схожі ! Розкажи статистику людей, що мають глибоку депресію і постійно приймають важкі антидепресанти . Люди мають механічні « діжурні» емоції -фальшиві посмішки і фальшиву приязність ! Посади про про напади тварин на людей, на дітей ! Розкажи про агресивні погодні умови, про зиму на півроку … Люди, якщо ви жили в Європі, то і живіть там далі !
Головна «пастка» це те що ми не вдома. Немає опції сказати я втомився, закрити свій магазин / звільнитися і місяць-другий посидіти вдома (в своєму домі в прямому і переносному значенні).
))))))
Женщина, я еще вас не увидел, а мы уже торгуемся по поводу условий проживания. Давайте фото для начала. А там дальше посмотрим.В смислє комнату??? В общагі я жити відмовляюсь. Рєшитєльно🤷♀️
Канада це модель, робоча модель де потрібно ***** в собі себе, свою культуру перебудувати яка передавалася з покоління в покоління від діда прадіда. Іншими словами еміграція та українці в еміграції це не є драйвер України , самі сильні українці живуть в Україні це супер сила! Діти, народжені в Канаді від іммігрантів в переважній більшості втрачають зв'язок з культурою країни походження батьків. Вони стають усередненими"канадцями". Національність при цьому значення не має. Зрозуміло, має місце бути етнічні анклави, але і вони поступово розчиняються в оточенні.Зате його діти 25 років потому не попали в жорна Першої світової війни, яка перемолола багато українців, забраних в армії чужих країн.
А чого Брежнів намальований?😁))))))
![]()
О єзус марія...шо ше за "женщіна"? Відчула себе в черзі на базарі...☹ В Гішпанії ж сеньора наче?Женщина, я еще вас не увидел, а мы уже торгуемся по поводу условий проживания. Давайте фото для начала. А там дальше посмотрим.
Родная, дорогая, персик.О єзус марія...шо ше за "женщіна"? Відчула себе в черзі на базарі...☹ В Гішпанії ж сеньора наче?
Жінка хоч це не бачить??? А то моторошно якось...Родная, дорогая, персик.
Все нормально, моя жемчужинка. Давай фото.Жінка хоч це не бачить??? А то моторошно якось...
Ох сеньйор, зара трохи вуса з бородою підщіпаю і стаканом губи надую... ну шоб гламурно виглядать...і пофоткаюсь😳Все нормально, моя жемчужинка. Давай фото.
![]()
Народ в поле (с)А куда дели ирландца?
Пашет....Народ в поле (с)
...масло вволю кушає і дівок місцевих окучуєА куда дели ирландца?
Замечательно, если так!...масло вволю кушає і дівок місцевих окучує
Нет, тетя, тогда не надо. Ступай с миром.Ох сеньйор, зара трохи вуса з бородою підщіпаю і стаканом губи надую... ну шоб гламурно виглядать...і пофоткаюсь😳
В Бельгии? Можно пруфхм, ві странніе люди для украинцев жилье бесплатное, или с минимальной оплатой до 300-400 евро.