Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
А хто в цій темі вважає, що і "так сойдет"? Чи то посил до Вселенной? :D
В Німеччині- так, прибиральниця зможе утримати і себе, і дитину
Предполагаю, что там куча льгот для матери с ребенком. Тогда сможет. Я не о нынешних украинцах, а в принципе.

Льготы и пособия в Германии в одном обзоре​

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Нє, під мостом.
Ну звичайно ж. Помнож мінімалку по Німеччині на фуллтайм і порахуй.
Та я вірю) тільки тоді дивно, чого ж бажаючих працювати майже немає? Навіть більше скажу - знаю таких, хто перейшовши на свої хліба, раптом передумав жити в Німеччині) або по різним причинам намагаються повернутись на навчання-соціал

Ну з пільгами це дійсно не проблема?
Открою большой секрет - пособие+аренда жилья+комунальные = уровень минимальной зп. Грубо говоря - если выйти на низкоквалифицированную работу, то уровень жизни остается точно такой же, как на пособии. Потому все и не спешат на низкоквалифицированный труд, а ходят на курсы и подтверждают дипломы.

Открою большой секрет - пособие+аренда жилья+комунальные = уровень минимальной зп. Грубо говоря - если выйти на низкоквалифицированную работу, то уровень жизни остается точно такой же, как на пособии. Потому все и не спешат на низкоквалифицированный труд, а ходят на курсы и подтверждают дипломы.
А якшо тре буде параграф24 мінять вже на шось більш постійне, це буде можливо для тої умовної прибиральниці навіть з в1? От в чому питання.

Мне показалось, кока-кола совсем не о правах хотела сказать после курсов, а о том, что Германия стремится максимально ассимилировать украинцев, предоставляя бесплатные курсы. Логики "они нас учат языку поэтому не отправят назад" в словах кока-колы я не увидел, возможно, вы превратно поняли ее посыл.
Я понял так что, мол, не посылали бы на курсы немецкого если бы собирались всех отправить обратно. Возможно ошибся.

кока=кола сказав(ла):
Ви думаєте німці наших по півроку вчать німецької безкоштовно щоб навесні 2024 всіх відправити додому?

А якшо тре буде параграф24 мінять вже на шось більш постійне, це буде можливо для тої умовної прибиральниці навіть з в1? От в чому питання.
Це вирішувати вже німцям, але комусь тих німецьких бабусь обслуговувати точно потрібно ;)

B1 в цьому випадку взагалі-то мало на що впливає. Для зміни параграфу на "робоча конячка" грає роль два моменти: наявність достатнього для проживання житла та доходу, з яким людина навіть теоретично не має претендувати на соціальну допомогу.

B1 в цьому випадку зазвичай-то мало на що виникають. Для зміни пункту на "робоча конячка" грає роль два моменти: наявності достатнього для проживання житла та доходу, з якою людина навіть теоретично не має претендувати на соціальну допомогу.
цього нікто не знає. по діючим законам вона не зможе перейти на робочий внж и остаться в стране. но зараз в Німеччині планується велика імміграційна реформа + може що-то придумають і для українців (хотя тех же балканців у свій час попросили домой).
Так отож. Але звідкі ж взялась тема "Та хер тепер вони нас звідси вигонять. Законодавство хай поміняють, плюшок отсипять, бо ми ж не ****и. Сиділи і сидітимем!"?

B1 в цьому випадку взагалі-то мало на що впливає. Для зміни параграфу на "робоча конячка" грає роль два моменти: наявність достатнього для проживання житла та доходу, з яким людина навіть теоретично не має претендувати на соціальну допомогу.
Вот этого я не поняла. Если человеку дадут ВНЖ или просто рабочую визу с каким-то статусом (не разбираюсь), какое достаточное житло?
В Испании такие и комнату снимали у хозяев, и компаниями жили. Да живи хоть под мостом!
Еще и пособие по безработице платили. если работа официальная.

Вот этого я не поняла. Если человеку дадут ВНЖ или просто рабочую визу с каким-то статусом (не разбираюсь), какое достаточное житло?
В Испании такие и комнату снимали у хозяев, и компаниями жили. Да живи хоть под мостом!
Еще и пособие по безработице платили. если работа официальная.
1. В Германии в разных землях свои нормы на жилье. Где-то 9-12 м.кв. жилой площади на человека. Точную информацию лучше получить в своем ведомстве по делам иностранцев.

2. А что значит ..
Еще и пособие по безработице платили. если работа официальная
?)

И вот эти разговоры про работу сиделками-уборщицами - подай-принеси просто удивляют...Ради этого учить этот кривой ****о-немецкий язык? :незнаю::незнаю::незнаю:
Та ця робота була абсолютно доступна вже давно, для того, кому цікаво, в тому і справа, але роздавати їм ВНЖ чомусь ніхто не спішив. А тут раптом мільйонам, тому шо не ****и...

Мне кажется в Германии просто закроют всю программу материальной помощи. Принесут счета за квартиру. Кто оплатит и купит себе сам поесть, пусть живут.
И сортировать не придется
Такого быть не может, программа "материальной помощи" не появилась в связи с началом войны, она была для всех законных жителей страны, и будет дальше.

Вопрос о статусе/законности - кому оставят, у кого заберут, кому удастся поменьять статус на более перспективный/постоянный.

Та ця робота була абсолютно доступна вже давно, для того, кому цікаво, в тому і справа, але роздавати їм ВНЖ чомусь ніхто не спішив. А тут раптом мільйонам, тому шо не ****и...
Чому мільйонам? Більшість претендує на вищій рівень, я думаю

Назад
Зверху Знизу