Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
в какой? а то я кроме этой другие не читаю..Там у другій темі Ганновер показуют , де кума живе 🥱
От в цьой . А ви заходьте частіще бітте... розказуйте шото 😳в какой? а то я кроме этой другие не читаю..
Не кушайте їх стіко. 🤷♀️ Цена європєйськаДе там яйца подорожали в Анґліі?..
Похоже етот мир окончательно ****улся..![]()
![]()
![]()
Ну, дві-три сучки теж можуть вирішити питання з яйцями...І теж кардінально...Двє-трі нєсучкі рєшают проблему з яйцями кардінально.
Я ш не против, но буквально в начале недели они стоили 8 зл..а сегодня нет вообще никаких, ток за 21 злотувку остались..Не кушайте їх стіко. 🤷♀️ Цена європєйська
Іногда, даже навсегда..Ну, дві-три сучки теж можуть вирішити питання з яйцями...І теж кардінально...
![]()
Как-то у вас дорого. Я позавчера брал по 40 крон (1.6 евро).Де там яйца подорожали в Анґліі?..
Похоже етот мир окончательно ****улся..![]()
![]()
![]()
Та купіт, напечіт, натрєскайтесь і забудьте. Ще настроєніє собі ізза яєк портить 🤷♀️ Чи в Стокротку яку сходіт. Чи Лідл. Шо у вас там.Я ш не против, но буквально в начале недели они стоили 8 зл..а сегодня нет вообще никаких, ток за 21 злотувку остались..испек пасочки..
Пи&сі.. хотя, я так подозреваю, шо то бедронка якась неблагополучна..бо, мяса нет вообще, фарша також, и даже цветов ,( в букетах)не осталось..![]()
Шо ето ви Анжела возбуждьонная така. Прєдвкушаєтє завтрашнє разговєніє?Та купіт, напечіт, натрєскайтесь і забудьте. Ще настроєніє собі ізза яєк портить 🤷♀️ Чи в Стокротку яку сходіт. Чи Лідл. Шо у вас там.
В мєня оно кажний день то разговєніє. Нашо його прєдвкушат? 🤷♀️Шо ето ви Анжела возбуждьонная така. Прєдвкушаєтє завтрашнє разговєніє?
То ви грєшилі, а завтра можно.В мєня оно кажний день то разговєніє. Нашо його прєдвкушат? 🤷♀️
Хрістос воскрєсє, Єзус Марія 🥱То ви грєшилі, а завтра можно.
Ну если яйца красят, то почему ногти нельзя?А хтото знає ньохті перекрашуват на паску це грєшно чи нєт?