Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...у нас біженці з Купянска платять за коммуналку і все,ніхто з них нічого не бере
У нас берут . Окружную перейти - и Харьков. Наверно, это влияет на цены. Вчера одна ВПО говорила, купила на ак.П. на Салтовке однокомнатную за 11 тыс.у.е. Риелтор ещё взял 1 тыс у.е. Насколько правдиво - не знаю.

У нас берут . Окружную перейти - и Харьков. Наверно, это влияет на цены. Вчера одна ВПО говорила, купила на ак.П. на Салтовке однокомнатную за 11 тыс.у.е. Риелтор ещё взял 1 тыс у.е. Насколько правдиво - не знаю.
...5% ріелтори беруть

...5% ріелтори беруть
Я как бы не против. 😊
Но такое сказали, а я не допытывалась, что именно вошло в эту тысячу. Человек доволен, что в городе теперь , а не у нас в посёлке. Очень нравится.
Магазинов много . 😊

Я как бы не против. 😊
Но такое сказали, а я не допытывалась, что именно вошло в эту тысячу. Человек доволен, что в городе теперь , а не у нас в посёлке. Очень нравится.
Магазинов много . 😊
...мабуть 1к,це у них зараз мінімум

.у нас біженці з Купянска платять за коммуналку і все,
у нас тоже. а хозяева квартиры уехали в Ивано-Франковск. там снимали однушку за 7 000 + комм с летучими мышами на балконе, выгнать их (мышей) не смогли, переехали в однушку за 10 000 грн + комм без мышей.

а мой сосед, который там работал и жил до войны в трешке в центре и платил 200 долл, вернулся.
с войной цену на хату подняли до 500 долл.

у нас тоже. а хозяева квартиры уехали в Ивано-Франковск. там снимали однушку за 7 000 + комм с летучими мышами на балконе, выгнать их (мышей) не смогли, переехали в однушку за 10 000 грн + комм без мышей.

а мой сосед, который там работал и жил до войны в трешке в центре и платил 200 долл, вернулся.
с войной цену на хату подняли до 500 долл.
Та мадяры и до войны украинцев презирали, особенно киевлян. Орбан их бог и вождь

Шото сьодня веселуха, навроді ретроградний Меркурій який приключився🥱

Шото сьодня веселуха, навроді ретроградний Меркурій який приключився🥱
Я вот в инете сегодня увидела.

Дженифер Лопес с 17-летней дочкой на бродвейской премьере мюзикла ,,Отелло,,

Охреневаю.

,,Дочь певицы, которая идентифицирует себя как "они" и небинарная персона, впервые за долгое время вышла с матерью на красную дорожку.,,(с)
fb1c6d666c63819c1e970aa2c212e0ec.jpeg

Алєн Дєлон говоріт по-хранцузкі...мда 🥱

Рубріка для Жені етісі " Чехія або А ми як ломоньомся у Європи" 🥱🥱

У Чехії побоюються масового напливу українських військових після війни.

Чеські спецслужби готуються до різних сценаріїв. Зокрема вважається, що багато українських військових можуть прагнути возз’єднатися з родинами, які перебувають у Чехії.

За даними розвідки, масовий наплив українських військових може створити певні ризики для безпеки, оскільки деякі ветерани можуть мати психологічні наслідки війни. Подібні ситуації вже спостерігалися після конфліктів, зокрема в Югославії.

Голова парламентського комітету з безпеки зазначив, що наразі масового повернення військових не очікується, оскільки навіть у разі тимчасового припинення бойових дій вони, ймовірно, залишатимуться в армії.

Член комітету з безпеки каже, що Україна планує інтегрувати частину ветеранів війни в армійські структури та інші гілки влади, щоб ризик для місцевого населення був якомога меншим.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Назад
Зверху Знизу