Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Адепт любить вєжліво та вумно про ногі спрашувать (пунктик такий) - помили чи ні?. Мабуть, був колись піонервожатим. Тож подбайте, по ходу, про всяк випадок.
Тєпєрь до 1 июня спрашівать нє буду, ві всє равно іх вєсной міть нє собіраєтєсь.

вам задание - промониторить дружек невесты :D .
Нашо оно вам тре , Махаммад? Дєвочки люблять вєжлівих, рєшитєльних і актівних, а це явно не ви🤷‍♀️ Це перве. А вторЕ - дрУжками будем я і Адепт. Ну якшо он перепливе Буг там чи Тісу. Чи командіровку яку оформе😳 Потому шо в котомку он не влізе. Навєрно. ☹

Шо там в тебе за жахи про Гішпанію? Все добре тут, мене питай, я все знаю.
З повагою, Толя Андалузскій.
Та я вже пойняла шо з 2 тис є все добже там. Фотки красіві. Тіко жарища літом адська уви🤷‍♀️

2 тис то шо таке? У мене 2400 так-то.
А вы звідки, з Кракова? Від спеки є сіеста, дуже допомагає.
Так ви не з бєжанців? А пашпорт гішпанський у вас є? А жениться будете? Єслі шо - 2 послєдніх отвєта должни совпасти😳 Якшо ніт - селя ві і т д 🤷‍♀️

2 тис єврів канєш. Я з села трохи дальші. Коровам хвости крутю та жаб ловлю. Краків то є място для бардзо богатих.🤷‍♀️😳

В чатиках вопросы как что оформить, где что получить, поменять, продлить, найти, купить, ноготочки, бровки, продажа чего-то ненужного. Постигшие дзен на чужбине в чатиках не сидят, они живут жизнь, ходят в украинские рестораны, танцуют и поют под Верку Сердючку, а особо креативные под Кавдию Петривну.
Ну чого ж...такі хісторі із жизні часто розказують шо куда там тим реаліті шоу☹

Вы в яких чатіках тусітє? Я теж хочу хісторі почитати. В моїх місцевих одна битовуха, майже не захожу в них.
Та в любих практіческі. Особенно в общих.
А що вам підказуе ваше серденько, сеньйора?
Ніц пока шо. Замало ідентифіцирующих даних🤷‍♀️

Если бы вы были моей нареченой, то бы мог взять на себя часть затрат по ремонту вашего телефона.
Ремонт???? Новий іфон 15! Отето якшо наречена. А остальне я якто осілю ага🤷‍♀️

А вы мне начинаете нравиться.
Жалко, что я не встретил вас раньше столкнувшись на выходе из примерочной ZARA в Никольском. Вы бы от неожиданности выронили бы из рук вещи на пол, мы одновременно присели бы, чтоб их поднять, ударились бы лбами, взоржали бы и пошли бы пить кофе в Кулины ведя непринуждённую беседу о творчестве Босха.
От Нікольського в мене голова болить, Зара - тотал ніц цікавЕго для мнє, як і Босх, а саме пічальне - пашпорта немає у вас тоісь наша встрєча була ошибкой🤷‍♀️

так еще не пенсия.. :)
сын у меня тут.
А ви не признали цього сінйора?😳

Про каву в Кулинах ви нічого не написали. Значит шанс все-таки есть у наших отношений. Дякую бардзо, пані Анжела.
Кохве не пью вапще ніяке 🤷‍♀️ Проше пана, тоісь сіньйора. ДобрАноц.

ПіСі Правильно буде "дзєнькує бардзо" 😳

Нема за шо. Я маю ще багато фото різних квіт средиземноморья. Могу хоть каждый день тебе дарить, хоть в тему, хоть в личку, а в особых случаях даже в телеграм.
Тіко фото пашпорта приймаю сіньйор. Красненького такого. Ну ви знаєте. 😳

Нє моглі бі ві пєрєсказать в двух-трєх словах, о чєм сіі достопочтєнніє дамі соізволілі бєсєдовать 63 мінуті і 7 сєкунд? Каков ітог іх содєржатєльной бєсєді?
...ми всє умрьом

Назад
Зверху Знизу