Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харьковский ипподром

• Автор теми Автор теми Алёша
  • Дата створення Дата створення
Николай Вольф довольно часто бывает в Украине.
В сентябре мы с ним встречались на женском Чемпионате наездников-любителей в Киеве, он приезжал с Хеленой Покорной, а в этом году он уже был на Киевском ипподроме, заходил к нам, подарил мне плакат.

Микола Вольф - один з тих небагатьох, що гідно репрезентують Україну в Чехії (а українців тут десь 200 тисяч). За підсумками 2009-го посів друге місце у чемпіонаті тренерів (29 перемог) і так само друге місце у чемпіонаті наїзників (17). За те, що вивів на європейські доріжки дібрівських коней, і не кажу... А хто і що знає про нього в Україні?! Маю на думці загал, а не фахівців.

Микола Вольф - один з тих небагатьох, що гідно репрезентують Україну в Чехії (а українців тут десь 200 тисяч). За підсумками 2009-го посів друге місце у чемпіонаті тренерів (29 перемог) і так само друге місце у чемпіонаті наїзників (17). За те, що вивів на європейські доріжки дібрівських коней, і не кажу... А хто і що знає про нього в Україні?! Маю на думці загал, а не фахівців.
А никто. Потому что на ипподроме в Харькове устроили авторалли и скоро продадут эту землю, т.к. она золотая.
И никому нет дела до того, что это был один из лучших ипподромов в Союзе.

Зрозуміло, що моє питання чисто риторичне. Ніхто Вольфа не знає і не знатиме. Це не Чехія, де Йозеф Ваня (виграв шість пардубіцьких стипль-чезів) - національний герой і бере нагороди з рук президента. До речі, початком 90-х і в чехів не все було гаразд з гіподромом на Velke Chuchle, але потім оговталися, і тепер його спонсорує найбагатша лоторейна кампанія Sazka.

А де це усі пощезали? Може, й гіподром харківський уже гавкнув? Повідомте, прошу, празького кугута, що там коїться. Дякую.

Варто, бо нових очей, sakra, не купиш. То як там все ж таки харківські коні?

а шо таке sakra, дядьку?
Sakra, дідусю, це таке службове чеське слово. Дуже емоційне...

То запитання до харківського м'ясокомбінату.
Відповідь цілком вичерпна. Тепер зрозуміло, чому форумчани мовчать.

Ти диви, як у Харкові, виявляється, мову знають! Переклад досить точний, але "окультурений".

ти мене не здивуєш цими словами бо я сам полюбляю бувати у Празі і в мене там багато друзів. З приводу "окультурений" ми ж з тобою культурні люди дядьку.:клас:

Тож ти, діду, знаєш, що воно таке sakra! А здибати празького землячка (харківського не кажу, бо вже двадцять років, як звідти) - це досить приємно. А тепер без жартів: чи не траплялися тобі програмки, в яких хтось колись писав про Харківський гіподром? Пам"ятаю, що то не був Пономаренко.

Тож ти, діду, знаєш, що воно таке sakra! А здибати празького землячка (харківського не кажу, бо вже двадцять років, як звідти) - це досить приємно. А тепер без жартів: чи не траплялися тобі програмки, в яких хтось колись писав про Харківський гіподром? Пам"ятаю, що то не був Пономаренко.

про Харківський гіподром нічого тобі не скажу ;)

я тамтешний, я цим не захоплююсь і тому нічого не знаю.

Жалко конечно что нет дела никому до ипподрома. Интересно было бы сходить посмотреть

Назад
Зверху Знизу