Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Євген БОРОДАЄНКО: «Співпраця із «Кримсодою» завершена за ініціативою клубу»
Створено: Середа, 12 червня 2013, 15:07
Невдовзі після закінчення чемпіонату України з’явилися чутки щодо звільнення Євгена БОРОДАЄНКА з поста головного тренера «Кримсоди» яка, нагадаємо, стала в минулому сезоні срібним призером чемпіонату та фіналістом Кубку, давши в обох випадках бій харківському «Локомотиву». Як відомо, диму без вогню не буває, тож прес-служба ФВУ зателефонувала наставнику, щоб прояснити ситуацію.
- Так, дійсно, моя співпраця із «Кримсодою» завершена, за ініціативою клуба, - відразу розставив всі крапки над «i» Євген Миколайович. - Були чутки, що «Кримсода» відмовляється від моїх послуг, тому попросив Сергія Скрипку дізнатися про реальну ситуацію у президента клубу Олександра Нечаєва. Він відповів, що «Кримсода» не буде зі мною співпрацювати. Без пояснення причин. Після цього я написав заяву на відпустку з подальшими звільненням з 1 липня. Я бачив президента клубу на заходах, присвячених Дню хіміка в Красноперекопську, ми привітали один одного, без слів. Всі, з ким я спілкувався, здивовані таким рішенням.
- Для Вас воно стало несподіванкою?
- Ні. Я був до цього готовий, адже чув зауваження стосовно гри команди.
Підсумком своєї роботи назву підготовку трьох збірників України, п’яти гравців для молодіжної збірної. В минулому сезоні «Кримсода» посіла друге місце в чемпіонаті та Кубку України. Напевно, треба було «Локомотив» перемагати. На це можу сказати наступне: як тільки керівництво «Кримсоди» обіграє керівництво «Локомотиву», я відразу обіграю Філіппова.
- Де плануєте працювати далі?
- В Україні. Вже є попередня домовленість, але поки офіційно документи не підписані, зарано про це говорити. Наскільки я знаю, залишили «Кримсоду» низка провідних гравців команди - Костянтин Жилінський, Володимир Ковальчук (він підписав контракт з «Локомотивом». – прес-служба), Дмитро Міщук, а також другий ліберо Сергій Павленко. На мій погляд, з такими втратами «Кримсода» навряд чи потрапить до четвірки кращих в наступному сезоні.
В штаб-квартирі Європейської конфедерації волейболу відбулося жеребкування єврокубків сезону-2013/14, в якому приймають участь чотири українські клуби. Як вияснилося, всі вони стартують в Кубку ЄКВ, тож розпочнуть єврокубкову ходу майже одночасно - в період з 22 по 24 жовтня.
Отже, найбільше не пощастило харківському «Локомотиву», якому дістався серйозний суперник, щоправда з не дуже серйозною назвою - «Маліє Міллі Пьянго» (Анкара, Туреччина). До речі, обидва ці клуби дійшли до півфіналу Кубку ЄКВ минулого сезону. Не вже це ніяк не враховується при жеребкуванні?!
«Кримсоді» не пощастило у відношенні відстані, адже срібному призеру прийдеться подорожувати аж на крайній захід континенту, до Іспанії, а точніше до діючого володаря Королівського Кубку «КАІ Теруел».
Календарь регулярного чемпионата России среди мужских команд Суперлиги сезона 2013/14 г. г.Чемпионат России. В перовом туре встретятся чемпион Украины и чемпион России
Стал известен календарь нового открытого чемпионата России. Волейболисты харьковского «Локомотива» примут участие в Суперлиге открытого чемпионата России в Синией группе, где также играют бегородское «Белогорье», «Губерния» (Нижний Новгород), «Локомотив» (Новосибирск), «Кузбасс» (Кемерово), «Динамо» (Москва), «Ярославич» (Ярославль) и «Прикамье» (Пермь).
Свой первый матч нового сезона подопечные Юрий Филиппова проведут в Белгороде 26 октября. Так что в первом туре сойдутся в очном противостоянии чемпион России и чемпион Украины.
Харьковский «Локомотив» официально пополнился еще одним новичком. За наш клуб в следующем будет выступать диагональный сборной Черногории Милош Чулафич.
26-летний волейболист выступал за черногорские «Будучность» и «Ривьеру», «Кепко-45» из Южной Кореи, а также «Пуатье» (Франция). Прошедший сезон Милош Чулафич провел в «Тюмени», с которой завоевал право участвовать в российской Суперлиге.
Вот чем волейболисты в еврокубках заколебали - так бардаком в расписании. 22? 23? 24? Они это решат 17 октября? Ежу понятно, что харьковчанам нужно 22е.
Сейчас вообще 160.А сейчас пока у Пегаса есть Харьков-Анкара-Харьков за 180 $ RT
Волейбол. За выход на ЧМ-2014 украинцы поборются с финнами, греками и словаками
Сегодня, в 15:52, isport.ua
Сегодня, 9 октября, ЕКВ утвердила окончательный состав групп третьего раунда европейской квалификации к чемпионату мира 2014 года.
В третьем раунде будут принимать участие по 20 мужских и женских сборных, игры которых запланированы на 3-5 января 2014 года, напоминает официальный сайт Европейской конфедерации волейбола.
К хозяевам чемпионата мира-2014 среди мужских команд, который состоится в Польше с 3 по 21 сентября 2014 года, а также победителю и финалисту чемпионата Европы-2013 - России и Италии, присоединятся победители пяти групп и одна команда, которая будет иметь наилучшие показатели из числа тех, кто займет второе место в группе.
У женщин путевки от Европы уже получили хозяйки - сборная Италии (чемпионат мира пройдет с 23 сентября по 12 октября 2014), победитель и финалист чемпионата Европы-2013 - россия и Германия, а также победители пяти групп и две лучшие команды из числа тех, кто займет второе место в группе.
Мужчины
Группа I, Опава (Чехия): Болгария, Чехия, Нидерланды, Кипр
Группа J, Ниш (Сербия): Сербия, Португалия, Словения, Македония
Группа K, Людвигсбург (Германия): Германия, Турция, Эстония, Хорватия
Группа L, Нант (Франция): Франция, Испания, Бельгия, Беларусь
Группа М, Попрад (Словакия): Финляндия, Словакия, Греция, Украина
"Локомотив" сегодня обыграл в Турции "Малийе", полуфиналиста прошлогоднего кубка ЕКВ
даже "Крымсода" бьётся в Теруэле, а не сложилась, как год назад под "искрой"
Да, видно горячая была игра: 3 - 0
CAI TERUEL Crimsoda KRASNOPEREKOPSK
Set 1: 27 - 25 (37 min.)
Set 2: 25 - 16 (23 min.)
Set 3: 26 - 24 (30 min.)
Ребята, я тут новенький, как можно попасть на игру ответную? Билеты в продаже есть и по чем?