Хунтарі, хунтині, та хунтята малі і великі! Приймайте звіт! Знаю, що мовчала про надходження та витрати довго, але причин на те декілька – і рух коштів зовсім малий, і, крім того, у мене було зовсім мало часу в цьому місяці на «війну», я багато займалась мирними проектами. Той, хто слідкує у ФБ, той «в курсі». Була велика і дуже затратлива по часу і силах «операція вагон 2.0.» - отримання гум.допомоги від львівського фонду для лікарень Харківської області, збір групи діточок, чиї батьки загибли на фронті, або зараз захищають нашу Україну від ***ловських знущань, формування групи та оформлення документів, щоб дітки змогли відвідати Румунію. Всі витрати по подорожі бере на себе Харківська ОДА та посольство Румунії в Україні.
Але, не зважаючи ні на що, казала, кажу і буду настоювати на тому, що допомога хлопцям на передовій – це для нас найважливіше. Ми багато робимо «не для отчьотів».
Тож, спочатку - рух грошових коштів.
23.07.2015 09:43 Поповнення мобільного +380*******2 через Приват24 - 21,00 грн
22.07.2015 08.09 Зняття готівки в банкоматі: Супермаркет "Восторг", Харків, пр.Московський, 274в -800,00
16.07.2015 13:36 Переказ ч/з Приват24. Одержувач: Ти***ич В'ячеслав Олександрович - 455,00 грн
10.07.2015 18:48 Поповнення ч/з термінал вул. Полтавський Шлях, буд. 152, Магазин Рідненький. Платник: тел. (+38050)**84 1 410,91 грн
09.07.2015 22:10 Переказ ч/з Приват24. Відправник: Мак***ко Андрій Миколайович. Коментар до платежу: Благодiйна допомога на користь вiйськовослужбовцiв АТО. 219,74 грн
07.07.2015 15:31 Переказ ч/з Приват24. Відправник: Но****ська Марина Олександрівна 199,00 грн
06.07.2015 23:22 Переказ ч/з Приват24. Відправник: Ко****ик Олександр Олександрович 99,50 грн
455 грн – оплата комплекта подсумков для бойца, отправившегося на фронт. Это боец Кировоградского спецназа. Полностью экипировать себя сам он не смог и один из наших друзей-форумчан попросил помочь.
21 грн – оплата тф бойцу с передовой.
800 –снято для покрытия затрат по ремонту колес в прошлой поездке (500 грн) и для покупок нужностей.
Остаток на карте (на 31.07.) – 2 932,90
Что куплено-получено-сделано-передано:
Получено наличными от сестрички- 200 грн.
Куплены две пары берц у Оксаны (640 грн). Одна пара уже отправлена бойцу посылкой вместе с комплектом формы. За отправку и фотоотчет большое спасибо Евгений Нежайко.
Вторая пара еще не дошла до адресата. Ждем приезда бойца в Харьков.
Остаток наличными – 128 грн
Хочу от имени всех вас и от себя, и от «водителя Буцефала», Валеры от всей души поблагодарить за очередной луч добра, пришедший из Житомира. Узнав о наших злоключениях, о почти полной потере колес на автомобиле, мои дорогие Саши Таргонские просто подарили нам колеса! Вообще, за эти колеса я хочу поблагодарить Ростика. У нас с тобой возникло недопонимание, виноваты оба, так случилось. Извини меня, а я тебя простила сразу же и зла не держу. Спасибо тебе, ДРУГ! Ура! Мы опять на колесах! Житомир! Я люблю тебя!
Леночка, Коля, дорогие мои соседи! Сало, что ві передали для ребят, рыжая бестия пыталась дегустировать, но банки закатаны плотно)))
Олег! Пленка ждет отправки. Мыло разлито в емкости чуть меньшим объемом! Пацаны благодарят за пленку очень и уже знают, куда ее приспособят)))
Игорь, передай большое спасибо «Золотим Левам Чорної сотні! Дуже вдячна!

Спасибо ВСЕМ!!
Повідомляю, хунто! Плануємо виїзд – наступна п’ятнинця. Грошей зовсім катма

Бо ми ще планшети хлопцям з «сорок четвірки» повинні відремонтувати…
Потребности такие:
Три формы большого розмера
Краска (эмаль) зелена, белая и красная (может быть есть у кого контакты, чтоб купить дешевле??)
Фонарики на акумуляторах (чтобы можно было заряжать) 10 шт
МЕШКИ!!!
Дождевики
Это только часть. Через пару дней добавлю. Ну, вкусняшки-няшечки, как обычно приветствуются!
зизи, babicholenka, бросайте тф в ЛС - договоримся как забрать.