Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кажись усе

• Автор теми Автор теми luk.
  • Дата створення Дата створення
Что касается Трампа, он по сути похерил международные законы, и в особенности будапештский мумурандом, как и положено антихристу,
А я думаю, антихрист - какая-то более макабрическая фигура, чем єтот позорній клоун.

Останнє редагування:
А думаю, антихрист - какая-то более макабрическая фигура, чем єтот позорній клоун.
бонопарта антихрістом вважали, адік - поза конкуренції, куди до цих постатей старому шоу-блазню та його куміру - ботоксному валдайчику.. .

бонопарта антихрістом вважали, адік - поза конкуренції, куди до цих постатей старому шоу-блазню та його куміру - ботоксному валдайчику.. .
Адік та торт півЕвропи захопили свого часу, а цей недомірок об Україну спотикнувся!

Адік та торт півЕвропи захопили свого часу, а цей недомірок об Україну спотикнувся!
Незабаром сакральна дата - 1418 діб з початку повномасштабного вторгнення ерефії в Україну. Дорівнює тривалості "Великої Вітчизняної". Якщо рахувати зі Сталінграду (02 лютого 1943) до Берліну (тобто рух на захід) - термін давно сплинув.

Але пропагандони легко пояснять загарбникам та решті "дорогих расіян", що все йде за планом.

Останнє редагування:
Набирав зі смарту на вулиці - текст чогось гавкнувся :( Зараз переберу.

Назад
Зверху Знизу