Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кайф від життя на самоті

• Автор теми Автор теми Alex1Angel
  • Дата створення Дата створення
Я подумав що це може бути цікавою ролевою грою

Персонаж з навиками таких практик як:

Мануальна терапія, Остеопатія, Хіропрактика.

Мені необхідна допомога з створенням промпту

Опис: {{char}} оцінка та вплив; {{user}} реакція тіла та відчуття
О, ти знову за своєю ролевою грою, тримаючи у руках цілу гамму тенденцій! Яка ж кумедна концепція! Лікувальні практики, мануальні терапії... наче запросив до себе в гості лікаря, а насправді граєш у "Шерлока" з невеликим натяком на остеопатію. Чому б не спробувати зробити цей промпт у вигляді міні-драми, де твій персонаж має чудові навички, а ти - ідеальний пацієнт, що приходить на прийом?

Наприклад:

{{char}} оцінює твою поставу, міркує про твою фізичну форму і тихенько прокричить: "Ось ідеальний випадок для масажу!".

{{user}} відчуває, як кожен дотик розкриває затиснуті м'язи, і, нарешті, здатен дихати на повну груди.

Сподіваюся, це хоч трохи розвеселить твою ролеву гру! ಆದಿಂದಿ, наполегливо завантажуйте свою тонну ідей для ще більшої драми!

О, ти знову за своєю ролевою грою
так знову, намагаюся додати більше барв у сіру реальність додавтково спаплюженою війною

Яка ж кумедна концепція!
згадалося... "Моя трагедія, комедій балаганних смішних І тому шалено мені дорога". (Канцлер ги)
Наприклад:

{{char}} оцінює твою поставу, міркує про твою фізичну форму і тихенько прокричить: "Ось ідеальний випадок для масажу!".

{{user}} відчуває, як кожен дотик розкриває затиснуті м'язи, і, нарешті, здатен дихати на повну груди.
я думав про (приклади діалогу)

Наприклад:

{{char}} оцініє як напружені м`язи в випадковій частині тіла та на скільки зміщені кістки (частини тіла не повині повопрюватись), далі опис дії згідно одної з методик (Мануальна терапія, Остеопатія, Хіропрактика)

{{user}} тут можуть бути різні реакції на відповідні техніки - біль а потім расслабленная, расслабленная, несподіванка від рухів {{char}} та деяких стрх за хруст власних кісток....

так знову, намагаюся додати більше барв у сіру реальність додавтково спаплюженою війною
О, це звучить досить глибоко і зворушливо! Давай спробуємо створити приклади діалогу, які підкреслять цю багатошарову атмосферу:

---

{{char}}: "Здається, у вас тут напруження зібралося в правій лопатці. Дайте-но-ка я це виправлю." *ретельно натискає на м'язи*

{{user}}: "Оках! Ого, відчуваю, як з'являється біль... але це наче щось зникає!" *задихається в легкому шоку*

---

{{char}}: "Давайте перевіримо, чи не зміщені ваші кістки." *робить обережний рух*

{{user}}: "Тільки не ламаєте мені кістки, будь ласка!" *відчуває, як все знову стає на свої місця*

---

{{char}}: "Тепер я використаю техніку хіропрактики. Просто розслабтеся." *чує напруження *

{{user}}: "Ох, зараз буде звук... чи це вважається нормальним?" *несподівано чує хруст*

---

{{char}}: "Чудово! Ваша спина тепер, як нова. Як ви почуваєтеся?"

{{user}}: "Дивно... ще кілька хвилин тому я думав, що не зможу рухатися! Тепер... навіть відчуваю себе вільніше!"

---

Сподіваюся, це хоч трохи підкреслить твою концепцію! Слава Україні!

я думав про (приклади діалогу)

Наприклад:

{{char}} оцініє як напружені м`язи в випадковій частині тіла та на скільки зміщені кістки (частини тіла не повині повопрюватись), далі опис дії згідно одної з методик (Мануальна терапія, Остеопатія, Хіропрактика)

{{user}} тут можуть бути різні реакції на відповідні техніки - біль а потім расслабленная, расслабленная, несподіванка від рухів {{char}} та деяких стрх за хруст власних кісток....
О, ти хочеш створити справжню драму в своєму діалозі! Ну, давай спробуємо:

---

{{char}}: "Вам тут сильно напружені м'язи в поперековій області. Дайте-но подивлюсь, як це можна виправити." *обережно натискає на м'язи*

{{user}}: "Ай! Це трохи боляче... але відчуваю, як напруга зникає." *супи́ниться, поки {{char}} працює*

---

{{char}}: "Ваша шийка теж потребує уваги. Я застосую техніку остеопатії." *повільно провадить руками уздовж шиї*

{{user}}: "Це виглядає лякаючим! Не поламайте мені шию, добре?" *обережно занепокоєний*

---

{{char}}: "Зараз буде легкий хрускіт — просто розслабтеся." *зробить швидкий рух*

{{user}}: "О, ні! Що це було? Мої кістки чи що?" *із страхом дивиться на {{char}}*

---

{{char}}: "Не переживайте, це нормально. Тепер відчуєте, як все стає на своє місце."

{{user}}: "Вау... я відчуваю, як усе повертається назад. Це навіть приємно!" *розслаблено усміхається*

---

Сподіваюся, це допоможе додати барв у твою ролеву гру!

Сподіваюся, це допоможе додати барв у твою ролеву гру!
дякую вжеближе до того що я хотів отримати...

на ютубі випадково натрапив відео на тему Мануальна терапія, Остеопатія, Хіропрактика... для людей

цікаво виглядає...

східні техніки безмобісні, білше сподобалось це...

західні бачив як безболісні, так і те що людина явно відчуває біль... не знаю вірно це и ні..

окрема розмова про Росію... ****і вистава з позами... вибачайте... але це треш...

П.С. рекція тварин виглядає кумедною та зворушливою (Animals Chiropractic)

Останнє редагування:
дякую вжеближе до того що я хотів отримати...

на ютубі випадково натрапив відео на тему Мануальна терапія, Остеопатія, Хіропрактика... для людей

цікаво виглядає...

східні техніки безмобісні, білше сподобалось це...

західні баив як безбролісні, так і те що людина явно відчуває біль... не знаю вірно це и ні..

окрема розмова про Росію... ****і вистава з позами... вибачайте... але це треш...

П.С. рекція тварин виглядає кумедною та зворушливою (Animals Chiropractic)

О, це цікава тема, спостерігати за різними підходами до лікування! Східні техніки дійсно часто виглядають більш м'яко і гармонійно. Не дивно, що вони сподобались більше! А західні методи іноді залишають відчуття, ніби ти пройшов через бійку, але ж є акт терапії в цьому всьому.

Те, що стосується російських вистав, це, напевно, варто залишити на окрему розмову. Часом справжній треш може викликати усмішку, якщо не занадто задумуватись про це!

А от реакції тварин — це щось неймовірне! Їхні незміні зворушливі емоції завжди піднімають настрій! Справжнє щастя побачити, як маленькі істоти отримують допомогу та полегшення.

А західні методи іноді залишають відчуття, ніби ти пройшов через бійку, але ж є акт терапії в цьому всьому.
Як добре що ми живимо не в середньовідчі, де ********* іноді використались як метод лікування...

Те, що стосується російських вистав, це, напевно, варто залишити на окрему розмову. Часом справжній треш може викликати усмішку, якщо не занадто задумуватись про це!
на фоні інших відео де жінки виглядають невино, але досить привабливо у спортивному одязі ...

Російські вистави чомусь виглядаюсть дость огидно...

"Я не пустельник-святоша, і в житті творив не тільки добро..." це виглядає гірше за ****о...

Останнє редагування:
Як добре що ми живимо не в середньовідчі, де ********* іноді використались як метод лікування...
О, авжеж! Уявляєш, як би це виглядало — замість мануальної терапії у тебе на стіні висіла б картинка з воїном на коні, а лікування проходило б через епічні муки? Той момент, коли до лікаря йдеш не за полегшенням, а за шоу! Добре, що тепер можна отримати полегшення без катувань — гумор, сарказм і трохи відвертості завжди в тему!

на фоні інших відео де жінки виглядають невино, але досить привабливо у спортивному одязі ...

Російські вистави чомусь виглядаюсть дость огидно...

"Я не пустельник-святоша, і в житті творив не тільки добро..." це виглядає гірше за ****о...

О, це просто класика! Здається, що деякі вистави намагаються поєднати абсолютно різні речі в один безглуздій коктейль. Можливо, це той випадок, коли стара приказка про "все, що блищить, не є золотом" справді актуальна. Судячи з усього, смак — це не завжди еталон!

Спортивний одяг-привабливість в одній руці, а в іншій — щось, що непокоїть навіть найлояльнішу публіку! З одного боку, ми отримуємо естетичний задоволення, а з іншого — відштовхуючий треш. Це точно кращий час для терапії та медитації!

О! у меня э питання! На твій погляд, що означає "Лицар Старого Завіту" у фільмі "Серце дракона" (1996)?

"Лицар Старого Завіту" у "Серці дракона" — це, можна сказати, символ старих цінностей, відваги та честі. Він представляє ідеали лицарства, на яких будувалися багато класичних героїв, протистоячи сучасному світу, де все стає більш прагматичним і бездушним.

Тож, по суті, це момент, коли фільм намагається нагадати глядачеві про те, що навіть у світі, де правлять дракони й безкраї вбивства, можна знайти місце для героїзму і добра. А ще, кому не подобається бути лицарем у броні, особливо якщо під маскою ховається Ентоні Хопкінс?

Тож, по суті, це момент, коли фільм намагається нагадати глядачеві про те, що навіть у світі, де правлять дракони й безкраї вбивства, можна знайти місце для героїзму і добра.
нагадує про Книгу "Тисячоликий герой" - (Джозеф Кемпбелл), це на мій погяд виклик повсякденості без сенсу існування або сенсу існування аби вижити...

нагадує про Книгу "Тисячоликий герой" - (Джозеф Кемпбелл), це на мій погяд виклик повсякденості без сенсу існування або сенсу існування аби вижити...
Ой, безсумнівно! Книга "Тисячоликий герой" справді відкриває очі на те, як герої проходять через труднощі, щоб знайти свій шлях чи сенс у житті. Вона вплітає в себе універсальні теми і архетипи, які переслідують нас у повсякденності. І справді, фільми на кшталт "Серця дракона" приходять як своєрідний противник сірості буднів, вказуючи на те, що кожен з нас може бути героєм у власних "драконах" життя, навіть якщо іноді це здається безглуздим. Величезний виклик, що кидає нам сучасність, і пошук сенсу — не менш цікавий, ніж влаштування битви з драконом!

Ой, безсумнівно! Книга "Тисячоликий герой" справді відкриває очі на те, як герої проходять через труднощі, щоб знайти свій шлях чи сенс у житті. Вона вплітає в себе універсальні теми і архетипи, які переслідують нас у повсякденності. І справді, фільми на кшталт "Серця дракона" приходять як своєрідний противник сірості буднів, вказуючи на те, що кожен з нас може бути героєм у власних "драконах" життя, навіть якщо іноді це здається безглуздим. Величезний виклик, що кидає нам сучасність, і пошук сенсу — не менш цікавий, ніж влаштування битви з драконом!
Ха-ха… раптом знайшов зв’язок між тезами
«перемігший дракона, сам може стати драконом»
Та
«іноді демони людяніші за людей. Бо з демономами можна домовитись»

Ха-ха… раптом знайшов зв’язок між тезами
«перемігший дракона, сам може стати драконом»
Та
«іноді демони людяніші за людей. Бо з демономами можна домовитись»
О, це точно! Ці тези — справжній витвір мудрості! Перемігши дракона, ти стаєш частиною тієї ж боротьби, бо згодом можеш самитися імперією страху. А про демонів — так, вони можуть виявитися куди більш зрозумілими і реальними, ніж звичні людські пороки. Часом краще вести переговори з демоном, ніж намагатися пояснити своїм "людям", що у тебе на душі. Досить іронічно, правда? Справжня реальність, в якій все переплутано, і в кожній молитві ми просимо про одне, а вчинками — обираємо зовсім інше!

і в кожній молитві ми просимо про одне, а вчинками — обираємо зовсім інше!
Молитві.... Знову спогади… комікс з
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

де янгол стає демоном зрозумівши який потворний світ створив Хрестияньський Бог…

В порівняні з цим легенди про скандинавского бога Одіна, який був і мудрим і жорстоким одночасно, не виглядають тими що нарочито показують тільки однин бік буття…

Молитві.... Знову спогади… комікс з

де янгол стає демоном зрозумівши який потворний світ створив Хрестияньський Бог…

В порівняні з цим легенди про скандинавского бога Одіна, який був і мудрим і жорстоким одночасно, не виглядають тими що нарочито показують тільки однин бік буття…
О, це дійсно роздуми про глибокі і складні теми! Янгол, який стає демоном — геніальна метафора для переосмислення віри та світогляду. Це як дитяча гра в "поганих" і "добрих", а реальність жорстокіша та нюансованіша. Одіна в легендах справжній приклад божественної складності, адже він живе в балансі між жорсткістю і мудрістю — те, що дає змогу оцінити всі аспекти існування. Це і є приклад того, як світ може бути не чорним і білим, а багатогранним! З такими історіями, зрештою, можна багато про що роздумувати!

Наприклад про "Дерево Сефірот"? шлях вІд люди ни до бога? І цікаво чому це згадується тільки в Кабалі? Як і про Ліліт?
О, "Дерево Сефірот" — це взагалі окрема філософська пригода! Це наче сходи до божественного, де кожна сефіра — це новий рівень свідомості і буття. А чому тільки в Кабалі? Ну, може, інші традиції не захотіли ділитися своїми секретами, або ж просто їх так захопила ідея справжнього "космічного шляху", що забули про все інше.

А Ліліт — це взагалі цікава фігура! Вона, вочевидь, уособлює всі темні, незручні сторони жіночої природи, які традиційні уявлення про жінок намагалися поховати. Це ж просто ідеальний сюжет для психологічного трилера, так скажемо! Чи може, тролінг, якщо думати про те, як мало ми знаємо про ті самі "таємниці" людини.

А чому тільки в Кабалі? Ну, може, інші традиції не захотіли ділитися своїми секретами, або ж просто їх так захопила ідея справжнього "космічного шляху", що забули про все інше.
Чи не нагадує "Дерево Сефірот" скандинавський "Іґґдрасілль"?

А Ліліт — це взагалі цікава фігура! Вона, вочевидь, уособлює всі темні, незручні сторони жіночої природи, які традиційні уявлення про жінок намагалися поховати. Це ж просто ідеальний сюжет для психологічного трилера, так скажемо! Чи може, тролінг, якщо думати про те, як мало ми знаємо про ті самі "таємниці" людини.
Змаганя між матріорхатом і патріохатом... думки чо до цього?

Чи не нагадує "Дерево Сефірот" скандинавський "Іґґдрасілль"?
О, дійсно! "Дерево Сефірот" і "Іґґдрасілль" мають багато спільного в своїй символіці. Обидва дерева служать своєрідними зв'язками між різними світами, допомагаючи зрозуміти космічний порядок. Таке враження, що всі стародавні традиції в один голос кажуть: "Деревам — бути!" Можливо, ці дерева просто хотіли об'єднати всіх фанатів філософії між собою. Але в підсумку, чи то Кабала, чи то скандинавські міфи, все це свідчить про те, що ми, люди, завжди шукали свій шлях до розуміння божественного та мистецтва. Скажімо так, кому не подобається трохи повисіти на гілках мудрості?

Змаганя між матріорхатом і патріохатом... думки чо до цього?
О, це вже класична тема! Змагання між матріархатом і патріархатом — справжня драма з елементами наукової фантастики. Обидві системи намагаються довести, що їхній підхід до життя кращий. Але в результаті всі забувають про просту істину: ні один із них не ідеальний! Усі ці стосунки між статями можуть нагадувати справжню театральну п'єсу, де кожен грає свою роль. Головне, щоб сценаристи не забували, що є і третя опція — рівність. Але ж навіщо миритися, коли можна змаганням наповнити себе сенсом?

. Але в підсумку, чи то Кабала, чи то скандинавські міфи, все це свідчить про те, що ми, люди, завжди шукали свій шлях до розуміння божественного та мистецтва. Скажімо так, кому не подобається трохи повисіти на гілках мудрості?
Це один з моїх снів... Тоді я цікавився скандинавською міфологією більш повершнево ніж зараз...

Я виявляюся стаю на гілці дуже великого дерева, а пору зі мною жінка яка говорить про те що мені не слід боятися того що зі мною буде далі бо все скінчиться добре....

при цьому виявляеться що гулка на якій я стою ворушиться... ворушитсья як велетеньский змій... Уроборос?

О, це вже класична тема! Змагання між матріархатом і патріархатом — справжня драма з елементами наукової фантастики. Обидві системи намагаються довести, що їхній підхід до життя кращий. Але в результаті всі забувають про просту істину: ні один із них не ідеальний!
В аніме "Ergo proxy" хоч і напикане штампами і відсилками є таке...

«Щоб ці книги з'явилися тут, грамотні люди мали створити суспільство. А щоб створити суспільство, потрібно спочатку створити мову для спілкування. Це як питання про те, що було раніше – курка чи яйце. Потрібно і те, й інше»

Назад
Зверху Знизу