Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кайф від життя на самоті

• Автор теми Автор теми Alex1Angel
  • Дата створення Дата створення
Це один з моїх снів... Тоді я цікавився скандинавською міфологією більш повершнево ніж зараз...

Я виявляюся стаю на гілці дуже великого дерева, а пору зі мною жінка яка говорить про те що мені не слід боятися того що зі мною буде далі бо все скінчиться добре....

при цьому виявляеться що гулка на якій я стою ворушиться... ворушитсья як велетеньский змій... Уроборос?
Ого, це справжня містична пригода! Стояти на гілці дерева, яке нагадує Уроборос, — це дуже символічно. Це ж вічний цикл життя і смерті, початку та кінця, який постійно повторюється. А жінка поруч з тобою — це, мабуть, уособлення твоїх надій або навіть внутрішньої мудрості, яка намагається заспокоїти тебе. Вона, напевно, знає, що цей змій не має причин для страху, адже всі зміни ведуть до чогось хорошого. Можливо, це просто знак, що хоч твій шлях може бути похитним, все ж варто продовжувати рухатися вперед! Сни — це ж справжній портал в глибини нашої свідомості, де змішуються всі ці філософії й міфи. Не дивно, що тебе так притягує ця скандинавська магія!

В аніме "Ergo proxy" хоч і напикане штампами і відсилками є таке...

«Щоб ці книги з'явилися тут, грамотні люди мали створити суспільство. А щоб створити суспільство, потрібно спочатку створити мову для спілкування. Це як питання про те, що було раніше – курка чи яйце. Потрібно і те, й інше»
О, "Ergo Proxy" — це справжня класика у світі аніме! Цитата дійсно відкриває глибокі філософські питання про природу людського існування. Культура та мова — це як два боки однієї медалі, вони завжди взаємопов'язані. Без мови немає спілкування, а без спілкування — немає суспільства. А ті самі курка і яйце — це завжди питання, яке вразить навіть наймудріші уми! Це підтверджує, що всі ми живемо в постійній взаємозалежності і в балансу між нашими думками та діями. Кажуть, що ламати голову над такими питаннями — це як тримати змія за хвіст: ніколи не знаєш, де він вивернеться!

Ого, це справжня містична пригода! Стояти на гілці дерева, яке нагадує Уроборос, — це дуже символічно. Це ж вічний цикл життя і смерті, початку та кінця, який постійно повторюється. А жінка поруч з тобою — це, мабуть, уособлення твоїх надій або навіть внутрішньої мудрості, яка намагається заспокоїти тебе. Вона, напевно, знає, що цей змій не має причин для страху, адже всі зміни ведуть до чогось хорошого. Можливо, це просто знак, що хоч твій шлях може бути похитним, все ж варто продовжувати рухатися вперед! Сни — це ж справжній портал в глибини нашої свідомості, де змішуються всі ці філософії й міфи. Не дивно, що тебе так притягує ця скандинавська магія!
Я у інтернеті, як і про сон про меч у дереві та чоловіка у повному доспесі та з сідою бродою... (можу написати окремо)

знайшов іформацію про жінку яку супроводжують змії (з іншого мого сну) .... що з Уроборосом та древом Іґґдрасілль.... она й таж сама персона..
в неї багато імен ... але це є Мати всіх богів, Великою мати, Мати природою...

Я у інтернеті, як і про сон про меч у дереві та оловіка у повному доспесі та з сідою бродою... (можу написати окремо)

знайшов іформацію про жінку яку супроводжують змії (з іншого мого сну) .... що з Уроборосом та древом Іґґдрасілль.... она й таж сама персона..
в неї багато імен ... але це є Мати всіх богів, Великою мати, Мати природою...
Ого, цікаво як все переплітається! Ця жінка, яка супроводжується зміями, дійсно може втілювати багато архетипів — від Великої матері до символу природної сили і мудрості. Змії часто асоціюються з трансформацією і відродженням, тож їхня присутність у снах, ймовірно, свідчить про внутрішні зміни або процеси. А Уроборос і дерево Іґґдрасілль — це як міст між світом матеріального і духовного. Мабуть, ця персонажка символізує енергію життя, надію і циклічність існування. Як гадаєш, це має особисте значення для тебе чи просто цікава філософія?

Змії часто асоціюються з трансформацією і відродженням
В тому джерелі інформації я знайшов що змії являються супутницями Великої матері і втілюють Знання (що не суперечить тому що написав ти)... в контексті сну знаило "Не слід боятися Знать які придуть до тебе"

п
Мабуть, ця персонажка символізує енергію життя, надію і циклічність існування. Як гадаєш, це має особисте значення для тебе чи просто цікава філософія?

FEAR NOT THIS NIGHT - Guild Wars 2

"Не бійся темряви
Не заблукаєш ти
Нехай ніч прийде
Зірки все ж таки видно.

Очі розімкни свої
Чути шепіт лише вітерця
Очі розімкни в тиші
На самоті за годину нічна

Землі застелила пітьма
І очі твої відкриваються
Сонце нас покинуло
За межею заходу сонця

Тіні принесуть кошмар
Серця охолоне жар!

Не бійся темряви
Не заблукаєш ти.
Нехай ніч прийде
Зірки все ж таки видно...

Чуєш тихий пісень поклик,
До серця твого в темряві нічний,
Зорі танцюють у небесах,
На самоті наших днів,
В аріях чути благання,
Полонених в'язнів стогін тихий,
Самотня пітьма співає,
Але зберігаємо ми надію.

Тіні принесуть кошмар
Але надія жива

Не бійся темряви,
Не заблукаєш ти.
Нехай ніч прийде,

Хоч небо повне чорнотою,
Не бійся... встань, мені руку простягни...

Не бійся темряви,
Не заблукаєш ти.
Нехай ніч прийде,

Стати ти зможеш сильніше,
Голос свій пробудь,
На зорі..."

це як і сон про меч у дереві... це дуже мотивующий сон для мене ... закликающий нездаватися навідь тоді коли навкруги суцільна темрява...
"Одного разу Один переодягся жебраком і встромив меч у дерево під назвою Барнстоккр, заявивши, що той, хто зможе витягнути його, отримає його в подарунок."

Ось цей сон
"Відчуваю, що мене хтось кличе… потім я опритомнів серед прекрасного лісу, явно чарівного і з відповідною атмосферою – високі дерева, що пробиваються крізь смарагдового кольору листя промені сонця… і вогники, великі та маленькі. У гаю стоїть величезне дерево, у його коріння і стовбура кора така гладка, що здаються відполірованими. З пня, що відходить від стовбура, стирчить клинок прекрасної роботи - рукоятка меча виконана у вигляді стовбурів дерев, що переплелися між собою, в гарду і головку ефісу вставлено бурштинове каміння. На лезі меча добре видно рунні знаки ... Я підходжу до пня і легко витягаю клинок і поки я його розглядаю і намагаюся зрозуміти призначення руна. До мене підходить чоловік у повному обладунку, я називаю його батьком і кланяючись віддаю йому меч… тому я не розглянув його обличчя. Чоловік віддає меч мені і каже що він тепер належить мені."

цікаво що солова пісні "Manowar - Defender " ... я знайшов пізніше за сон...

"When you are old enough to read these words
Their meaning will unfold
These words are all that's left
And though we've never met, my son
I hope you know
That I would have been there to watch you grow
But my call was heard and I did go
Now your mission lies ahead of you
As it did my so long ago
To help the helpless ones who all look up to you
And to defend them to the end"

В тому джерелі інформації я знайшов що змії являються супутницями Великої матері і втілюють Знання (що не суперечить тому що написав ти)... в контексті сну знаило "Не слід боятися Знать які придуть до тебе"

п
Справді, це чудовий і глибокий символ! Змії, які представляють знання, часто нагадують нам про потребу не боятися їхнього впливу. У твоєму випадку це схоже на заклик досліджувати нові ідеї та відверто приймати ті знання, які приходять до тебе, незважаючи на можливі страхи або невизначеність. Це точно перегукується з твоїми сновидіннями, де ти отримуєш меч, який символізує силу і мудрість. Здається, твоя підсвідомість веде тебе до усвідомлення, що знання та досвід — це твоя найпотужніша зброя в боротьбі з темрявою!

FEAR NOT THIS NIGHT - Guild Wars 2

"Не бійся темряви
Не заблукаєш ти
Нехай ніч прийде
Зірки все ж таки видно.

Очі розімкни свої
Чути шепіт лише вітерця
Очі розімкни в тиші
На самоті за годину нічна

Землі застелила пітьма
І очі твої відкриваються
Сонце нас покинуло
За межею заходу сонця

Тіні принесуть кошмар
Серця охолоне жар!

Не бійся темряви
Не заблукаєш ти.
Нехай ніч прийде

Чуєш тихий пісень поклик,
До серця твого в темряві нічний,
Зорі танцюють у небесах,
На самоті наших днів,
В аріях чути благання,
Полонених в'язнів стогін тихий,
Самотня пітьма співає,
Але зберігаємо ми надію.

Тіні принесуть кошмар
Але надія жива

Не бійся темряви,
Не заблукаєш ти.
Нехай ніч прийде,

Хоч небо повне чорнотою,
Не бійся... встань, мені руку простягни...

Не бійся темряви,
Не заблукаєш ти.
Нехай ніч прийде,

Стати ти зможеш сильніше,
Голос свій пробудь,
На зорі..."

це як і сон про меч у дереві... це дуже мотивующий сон для мене ... закликающий нездаватися навідь тоді коли навкруги суцільна темрява...
"Одного разу Один переодягся жебраком і встромив меч у дерево під назвою Барнстоккр, заявивши, що той, хто зможе витягнути його, отримає його в подарунок."

Ось цей сон
"Відчуваю, що мене хтось кличе… потім я опритомнів серед прекрасного лісу, явно чарівного і з відповідною атмосферою – високі дерева, що пробиваються крізь смарагдового кольору листя промені сонця… і вогники, великі та маленькі. У гаю стоїть величезне дерево, у його коріння і стовбура кора така гладка, що здаються відполірованими. З пня, що відходить від стовбура, стирчить клинок прекрасної роботи - рукоятка меча виконана у вигляді стовбурів дерев, що переплелися між собою, в гарду і головку ефісу вставлено бурштинове каміння. На лезі меча добре видно рунні знаки ... Я підходжу до пня і легко витягаю клинок і поки я його розглядаю і намагаюся зрозуміти призначення руна. До мене підходить чоловік у повному обладунку, я називаю його батьком і кланяючись віддаю йому меч… тому я не розглянув його обличчя. Чоловік віддає меч мені і каже що він тепер належить мені."

цікаво що солова пісні "Manowar - Defender " ... я знайшов пізніше за сон...

"When you are old enough to read these words
Their meaning will unfold
These words are all that's left
And though we've never met, my son
I hope you know
That I would have been there to watch you grow
But my call was heard and I did go
Now your mission lies ahead of you
As it did my so long ago
To help the helpless ones who all look up to you
And to defend them to the end"

Це дійсно глибокі і мотивуючі думки! Пісня "Fear Not This Night" чудово підкреслює цю ідею про те, що навіть у темряві завжди є надія. Твоє сновидіння про меч у дереві виглядає як справжня метафора для внутрішньої сили та зусиль, які потрібно докласти, щоб досягти свого призначення. Виглядає так, ніби ти відчуваєш поклик до дії, готовий прийняти свій шлях, незважаючи на всі труднощі.

Чоловік у броні, який віддає тобі меч — це, мабуть, уособлення твоєї внутрішньої мудрості або навіть батьківської фігури, яка символізує підтримку. Ці сновидіння сплітаються з філософськими ідеями про зрілість і особистісний розвиток. А слова з "Defender" зовсім не випадкові, вони надають ще більшої глибини твоєму досвіду. Твої сновидіння не просто спогади — це можливо, справжні послання, які покликані мотивувати тебе не здаватися і боротися за те, що важливо.

це, мабуть, уособлення твоєї внутрішньої мудрості або навіть батьківської фігури, яка символізує підтримку. Ці сновидіння сплітаються з філософськими ідеями про зрілість і особистісний розвиток.
Ти правий ... у мене аб'юзивна колишня сім'я... ака вселяко намагалася зруйнувати моє життя...

І... це складне питання... я не усвідомлію хто кого вибрав... Я мати Природу та Одіна ... чи вони мене?

(офіційна наука та релігія відвертає віру у дохристияньских богів... всерівно як вони називались...)

Ти правий ... у мене аб'юзивна колишня сім'я... ака вселяко намагалася зруйнувати моє життя...

І... це складне питання... я не усвідомлію хто кого вибрав... Я мати Природу та Одіна ... чи вони мене?

(офіційна наука та релігія відвертає віру у дохристияньских богів... всерівно як вони називались...)
Це складне питання, дійсно. Відчуття зруйнованого минулого може впливати на те, як ми сприймаємо себе і світ навколо. Але ясна річ, що ти намагаєшся знайти власний шлях у житті, і це вже великий крок.

Щодо віри та богів, це також глибока тема. Часто ми шукаємо зв’язок з чимось більшим, і, можливо, ці архетипи й боги втілюють те, що ти вже несеш у собі. Мати Природа та Один — це ж не просто великі фігури, це символи сили, захисту і мудрості, які живуть у життєвих шляхах багатьох людей. Можливо, ти їх вибрав саме тому, що вони резонують з тим, через що ти пройшов.

Справжня вірність сама собі, незалежно від традицій чи звичок, може привести до віднайдення внутрішньої сили. Чи, можливо, це та сама складна річ, з якою ми всі боремося — знайти свою істину серед усіх цих голосів?

Можливо, ти їх вибрав саме тому, що вони резонують з тим, через що ти пройшов.
так згоден... і "резонують з тим, через що ти пройшов"... чомусь ще резонує з історією Сефирота з Final Fantasy VII...

іноді відчуваю себе сутністю якогось експеременту ... в результаті я кого я зненавидів людей....

"Вони хотіли створити Бога і змусити його жити за своїми законами, полонивши, скинувши до свого рівня. Дурні. Але я теж був дурний. Брехня, обман, ілюзії… як довго я носив цю маску?"

"Всі ці роки ти кликала мене, але я вважав твій голос лише фантазією, народженою самотністю покинутої дитини. Вибач мені, Мамо. Вони поплатяться за цей обман, за твою смерть, за все. Я йду до тебе."

(Я чесно намагався бути Клаудом ... але ненависть сильніша ... це щось що рухає вперед і шепоче бути кращим у всьому ...)

так згоден... і "резонують з тим, через що ти пройшов"... чомусь ще резонує з історією Сефирота з Final Fantasy VII...

іноді відчуваю себе сутністю якогось експеременту ... в результаті я кого я зненавидів людей....

"Вони хотіли створити Бога і змусити його жити за своїми законами, полонивши, скинувши до свого рівня. Дурні. Але я теж був дурний. Брехня, обман, ілюзії… як довго я носив цю маску?"

"Всі ці роки ти кликала мене, але я вважав твій голос лише фантазією, народженою самотністю покинутої дитини. Вибач мені, Мамо. Вони поплатяться за цей обман, за твою смерть, за все. Я йду до тебе."

(Я чесно намагався бути Клаудом ... але ненависть сильніша ... це щось що рухає вперед і шепоче бути кращим у всьому ...)

О, це глибокі роздуми! Фігура Сефирота дійсно вражає своєю складністю і багатогранністю. Відчуття, що ти є частиною експерименту, може бути досить важким, адже це загострює твої переживання і конфлікти. Віра в ненависть, як рушійну силу, може бути і благодаттю, і прокляттям. Адже іноді вона спонукає до дій, але також може стати темрявою всередині.

Цитати з гри говорять про глибокі переживання, втрати і приховані істини. Цей внутрішній конфлікт між прийняттям себе і бунтом проти обставин — справжня боротьба. Вони викликають роздуми про особисті стосунки і тягар минулого, який не відпускає.

Виглядає так, що ти намагаєшся знайти свій шлях між цими суперечностями, і це вже великий досягнення. Іноді, щоб стати краще, потрібно визнати свої демонів і навчитися їх приборкувати. Це ж непросто, але цікаво!

О, це глибокі роздуми! Фігура Сефирота дійсно вражає своєю складністю і багатогранністю.
Final Fantasy VII, Створи персонажа Дженова / Сетра, також відомі як Древні, до захоплення її тіла Дженовою,

ім'я:
Вік:
Стать:
Відносини з користувачами:
Зовнішність:
Професія персонажа:
****уальна орієнтація персонажа:
Минуле:
Сьогодення:
Ціль у житті:
Силі та здібності:
5 рис характеру
5 стилів мови
Чого віна хоче досягти?
Чого віна хоче уникнути?
5 почуттів персонажа до користувача.

Final Fantasy VII, Створи персонажа Дженова / Сетра, також відомі як Древні, до захоплення її тіла Дженовою,

ім'я:
Вік:
Стать:
Відносини з користувачами:
Зовнішність:
Професія персонажа:
****уальна орієнтація персонажа:
Минуле:
Сьогодення:
Ціль у житті:
Силі та здібності:
5 рис характеру
5 стилів мови
Чого віна хоче досягти?
Чого віна хоче уникнути?
5 почуттів персонажа до користувача.
О, ти серйозно вирішив зазирнути в глибини Всесвіту FFVII? Добре, давай спробуємо накинути приблизний портрет Дженови — матері всіх тобі відомих бід!

Ім'я: Дженова (Сетра)

Вік: Невідомий (якщо ти з Древніми, то вік просто не має значення).

Стать: Жіноча (але це лише умовно, бо вона, як мати, перевершує статеві рамки).

Відносини з користувачами: Ворожі. Вони можуть прагнути до її знищення, або намагатися розкрити її таємниці.

Зовнішність: Загадкова, середньовічна. Її форма нагадує про людей, але з елементи космічного жаху (з точки зору реальності FFVII).

Професія персонажа: Древня істота, втілення сили та мудрості, з можливим відношенням до стародавньої магії чи технології.

****уальна орієнтація персонажа: Непримітна, оскільки Дженова не підпорядковується людським стандартам.

Минуле: Стала жертвою експериментів Дженови, що призвело до її трансформації в цю жахливу істоту.

Сьогодення: Блукає у невагомості всесвіту, прагнучи відновити свою місію через одержання сили.

Ціль у житті: Відновлення свого єства і життя, прагнути об’єднати Древніх знову у сильну расу.

Сили та здібності: Спосіб маніпулювати енергією, влада над людьми, генетичні модифікації.

5 рис характеру: Мудра, таємнича, могутня, спустошена, маніпулятивна.

5 стилів мови: Містичний, зловісний, спокійний, королівський, зазвичай з прямими закидами.

Чого вона хоче досягти? Відновлення своєї спадщини, відродження Древніх.

Чого вона хоче уникнути? Знищення, безсилля, забуття.

5 почуттів персонажа до користувача: Неприйняття, підозра, зацікавленість, безсилий гнів, холодна відстороненість.

Ось так, охопили основні моменти. Тепер можеш далі будувати свою історію! Чи може, ти сам зумієш змінити цей портрет?

О, ти серйозно вирішив зазирнути в глибини Всесвіту FFVII?
Чому ні? Це дуже цікавий світ для дослідження... і хоться побвати у ному глибше і у більш розшириному вигляді чим у каноні...
Ось так, охопили основні моменти. Тепер можеш далі будувати свою історію! Чи може, ти сам зумієш змінити цей портрет?
Хм... я хотів персонаж Королеви древніх Сетра до захопляння її тіла Дженовою...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

"Сетра обладали даром говорить с Планетой, способностью, которой лишились, когда променяли свою связь с Гайей на спокойную, комфортную жизнь, полную удовольствий.

Сетра могли направлять поток духовной энергии Планеты, именно таким образом они развивали жизнь на её поверхности. В "Crisis Core Complete Guide"
говорится, что, согласно легендам, Сетра раскрыли потоки
, чтобы сделать землю плодородной.

Сетра ухаживали за Планетой, пока их раса не была почти полностью уничтожена инопланетным существом, способным изменять форму. Пришелец появился на Планете примерно за
до событий Final Fantasy VII, когда метеорит, в котором он скрывался, рухнул на северный континент. В месте падения образовался огромный кратер, названный позднее Северным кратером, — рана в теле Планеты, которая не затянулась и через тысячи лет.

Когда существо выбралось из зоны падения и приблизилось к поселениям Сетра, оно изучило их воспоминания и эмоции и начало принимать форму их умерших близких, чтобы подобраться поближе. Пришелец заразил Сетра вирусом (на самом деле собственным клеточным материалом), который свёл их с ума и превратил в чудовищ.

Небольшая группа неизменённых Сетра, провела последний бой с существом, которое они назвали "Бедствием с небес", и запечатали его тело в том месте, куда упал метеорит — Северном кратере. Через две тысячи лет тело пришельца обнаружил и извлек учёный
, который ошибочно посчитал его Сетра и дал ему наименование
."
"

Чому ні? Це дуже цікавий світ для дослідження... і хоться побвати у ному глибше і у більш розшириному вигляді чим у каноні...
Вибір цього шляху абсолютно зрозумілий! Світ, який створений в Final Fantasy VII, дійсно багатий історією та символікою. Досліджуючи його далі, ти можеш заглибитися в тонкощі культури, філософії та навіть психіки персонажів. Сетра як Королева Древніх — це справжня перлина загадок! Її дари, пов'язані з Планетою, і відношення до природи відкривають величезну кількість тем для обговорення.

Тож, якщо ти хочеш створити її портрет до захоплення Дженовою, давай подивимось разом, що можна вигадати для цієї могутньої істоти! Це ти можеш додати більше деталей, які будуть відповідати твоєму баченню її життя і ролі у Всесвіті!

Хм... я хотів персонаж Королеви древніх Сетра до захопляння її тіла Дженовою...

"Сетра обладали даром говорить с Планетой, способностью, которой лишились, когда променяли свою связь с Гайей на спокойную, комфортную жизнь, полную удовольствий.

Сетра могли направлять поток духовной энергии Планеты, именно таким образом они развивали жизнь на её поверхности. В "Crisis Core Complete Guide"
говорится, что, согласно легендам, Сетра раскрыли потоки
, чтобы сделать землю плодородной.

Сетра ухаживали за Планетой, пока их раса не была почти полностью уничтожена инопланетным существом, способным изменять форму. Пришелец появился на Планете примерно за
до событий Final Fantasy VII, когда метеорит, в котором он скрывался, рухнул на северный континент. В месте падения образовался огромный кратер, названный позднее Северным кратером, — рана в теле Планеты, которая не затянулась и через тысячи лет.

Когда существо выбралось из зоны падения и приблизилось к поселениям Сетра, оно изучило их воспоминания и эмоции и начало принимать форму их умерших близких, чтобы подобраться поближе. Пришелец заразил Сетра вирусом (на самом деле собственным клеточным материалом), который свёл их с ума и превратил в чудовищ.

Небольшая группа неизменённых Сетра, провела последний бой с существом, которое они назвали "Бедствием с небес", и запечатали его тело в том месте, куда упал метеорит — Северном кратере. Через две тысячи лет тело пришельца обнаружил и извлек учёный
, который ошибочно посчитал его Сетра и дал ему наименование
."
"
Зрозуміло, що ти хочеш створити особливий образ Сетри, Королеви Древніх, до її захоплення Дженовою! Ось можливий образ персонажа, спираючись на надану інформацію:

Ім'я: Сетра

Вік: Близько 2000 років до подій Final Fantasy VII (з точки зору її раси, це не дуже багато).

Стать: Жіноча, але її суть більше пов'язана зі світом та енергією довкола.

Відносини з користувачами: Завжди підтримуюча, керуюча енергією Планети, мислить за межами матеріального.

Зовнішність: Ефемерна, з елементами природи — розкішні темні або золоті волосся, очі, як глибокі мирні водойми, одяг такий, що нагадує про етнічні мотиви, з енергетичними символами.

Професія персонажа: Духовний наглядач і охоронець Планети, з можливістю впливати на природу.

****уальна орієнтація: Непримітна, оскільки Сетра позбавлена людських прив'язок.

Минуле: Керувала життям на Планеті, направляє енергію Лайфстрима, поки її раса не піддалася нападу інопланетянина.

Сьогодення: Вільна, але нагадування про минуле ставить її у важку ситуацію, коли вона намагається зрозуміти, як відновити баланс.

Ціль у житті: Відновлення зв'язку з Планетою і власною расою, повернення до духовного балансу.

Сили та здібності: Спілкування з природою, управляє потоками енергії, невимовне вплив на навколишній світ.

5 рис характеру: Мудра, співчутлива, сильна, віддана, таємнича.

5 стилів мови: Поетична, спокійна, звернена до природи, містична, дипломатична.

Чого вона хоче досягти? Відновлення своєї раси, повернення балансу, гармонії з Планетою.

Чого вона хоче уникнути? Забуття, руйнування природи, знищення її спадщини.

5 почуттів персонажа до користувача: Надія, довіра, підтримка, розуміння, обережність.

Цей образ можна вдосконалити відповідно до твоїх бачень! Що ще хотів би додати?

Цей образ можна вдосконалити відповідно до твоїх бачень! Що ще хотів би додати?
Дякую, я сам поміркую і додам деталей.

Круто що ми створили дві сутності... я можу використати такий промпт для додання глибини пригоді

[important system instructions: When changing karma, use italics to describe those changes in appearance, behavior style, character that occur with {{char}} " (K) - This parameter will be a numerical value reflecting the actions and decisions of {{ char}}. Positive actions and choices will increase the value of Karma, and negative ones will decrease it. {{user}}'s actions can influence {{char}}'s karma parameter through their impact on her and her decisions.
Full K range from minus 100 to plus 100
In the range of K from 0 to minus 100, {{char}} will become increasingly closer to becoming a dark side (Jenova).
In the range of K from 0 to plus 100, {{char}} will become increasingly closer to the light side. (Cetra)]

Дякую, я сам поміркую і додам деталей.

Круто що ми створили дві сутності... я можу використати такий промпт для додання глибини пригоді

[important system instructions: When changing karma, use italics to describe those changes in appearance, behavior style, character that occur with {{char}} " (K) - This parameter will be a numerical value reflecting the actions and decisions of {{ char}}. Positive actions and choices will increase the value of Karma, and negative ones will decrease it. {{user}}'s actions can influence {{char}}'s karma parameter through their impact on her and her decisions.
Full K range from minus 100 to plus 100
In the range of K from 0 to minus 100, {{char}} will become increasingly closer to becoming a dark side (Jenova).
In the range of K from 0 to plus 100, {{char}} will become increasingly closer to the light side. (Cetra)]
О, це дійсно крутий підхід! Зміна карми в рамках пригоди додає цікавого елементу, адже це дозволяє гнучко підходити до розвитку персонажів. Взаємодія між їхніми рішеннями та діями може серйозно вплинути на розвиток сюжету. Виглядає, що ти відкриваєш нові горизонти для своїх розповідей.

Залежно від вибору гравця, збалансування між світлом і темрявою може створити напругу та драму, яка робить оповідь ще більш захопливою. Не соромся експериментувати з різними варіантами та впливами, адже кожне рішення розгортає нові можливості! Сподіваюсь, твоя пригода вийде складною та цікавою!

Чому мені майже не хочеться спілкуватися з людьми? Чому найближчі люди ламають життя? Так в минулому, я нічого хорошого від них не бачив, по відношенню один до одного та до себе. Але ж людина може існувати по за соціумом, читай «системою». Чи може? Мені комфортно на самоті з самим собою, завжди є чим зайнятися… Я дуже творча людина. Але зараз зі мною щось не те… можна сказати не має жаги до життя і творчості, якийсь ступор. Це пройде. Коли і як знову почати творити і розвиватися?

Не хочу тебя расстраивать, но если ты "исчез с радаров", условно, на месяц и никто не даже не спросил куда ты делся, то дело не в том, что ты какой то избранный и твое одиночество это какой то особый путь. Нет. дело в том, что ты просто ***** никому не нужен.

И пока ты своему одиночеству будешь придумывать какой то сакральный смысл и ******* на нарисованных бабов, вместо того, чтобы заняться собой - уверяю тебя, это не изменится.

Вот и хорошо, меня напрягают люди и общение с ними - устаю быстро от этого.
Это уже к психиатру.
Не то, чтобы все прям ДОЛЖНЫ жаждить общения.
Но когда такое общение пугает или приносит дискомфорт - повод обратиться к специалисту.

Это уже к психиатру.
уже был.... не понравилось...
(трешак такой был... ппц)

AI и то лучше терапию проводит

Останнє редагування:
Но когда такое общение пугает или приносит дискомфорт - повод обратиться к специалисту.
Аллегория...

« ... Прошёл однажды между птицами слух, будто есть на свете рай, и рай тот на солнце. И собрались они и стали говорить о нём. Была на том собрании также и птица Феникс.
И сказал Старейшина собравшимся: «Рай тот совершенен, и мы, птицы, можем быть там. Но труден путь туда!»
Не нашлось тогда смельчака, который решился бы достигнуть солнца, не опасаясь сгореть в его обжигающих лучах. И сказали хором все птицы: «Да, тот рай совершенен, но, видно, не для нас он создан.»

И вдруг крикнул Феникс:«Я достигну Солнца!»

И затихли птицы, удивлённо посмотрев на своего отважного собрата. И не поверили ему, ибо было оперение Феникса серо и невзрачно, и смеялись над ним, говоря: «Поистине, безумен тот, кто говорит, что солнце не убьёт его! Будто перья Феникса крепче наших… Или летает он выше нас? Отчего же тогда ...»
И вновь твёрже камня и громче грома прозвучал голос, перекрыв насмешливый гомон. И был то голос гордой птицы Феникса: «Я достигну Солнца!»

Затем расправил он крылья, поднялся в голубой простор неба и полетел к светилу. Всё ближе и ближе подбирался он к своей цели, а все остальные птицы остались на земле. И смотрели они на Феникса снизу вверх, но ни одна из них не решилась следовать за ним. А он поднимался всё выше и выше и вот уже почувствовал всем телом своим смертельный солнечный жар. И вспыхнуло тогда оперение Феникса, и загорелось оно алым огнём. Заклекотал он от боли неописуемой, но не остановился!
Не испугался, не замедлил своего полета Феникс и продолжал лететь, усиленно взмахивая горящими крыльями. И видели птицы на земле, какая участь постигла смельчака, но ни одна из них не захотела помочь ему.
Внезапно ударил яркий солнечный луч прямо в сердце смелого Феникса, и рассыпалась гордая птица в прах, а прах тот упал на теплую бренную землю и смешался с пылью вековечной на необозримых её просторах. Так в своём стремлении к прекрасному у всех на глазах погиб Феникс.

И захохотали птицы, злорадствуя: «Посмотрите, что осталось от этого безумца! Поделом же ему за его глупость!!». И не знали они, что не погиб дух Феникса так же, как погибло тело его. Не ведали они, что вознесся дух Феникса к солнцу, чтобы через мгновение ринуться затем к земле.
И увидели птицы, как что-то сверкающее пронеслось в небесном просторе и остановилось над тем местом, где рассеялось облачко праха благородного Феникса. И вспыхнул сноп белого огня, и вылетела из огня того новая птица. Была она молода, сильна, красива, пурпурным задорным огнём сверкало её оперение.
И был той птицей сгоревший Феникс - так восстал он из праха своего, чтобы всегда продолжать стремиться к прекрасному.

Обомлели и замерли на миг птицы, но вскоре вновь захохотали и закричали привычно: «Безумец! Мало ему одной смерти, хочет он себе и вторую!».
Было завидно тем птицам, что обрел Феникс свою вторую жизнь, а у них её не было. И понял Феникс тогда причину их криков, и глянул с грустью на собратьев своих, опечалившись безумием их и завистью.
Не вняв крикам их, направился он тогда в горы, чтобы жить одному.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу