Якщо тобі щось здається, треба з цим щось робити.Нема в тебе ніякої економії.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Якщо тобі щось здається, треба з цим щось робити.Нема в тебе ніякої економії.
За політичні інтереси українців.
Але *****ських вилупків, і нащадков окупантів це не стосується.
В них інші політичні інтереси.
c израильским паспортом?За політичні інтереси українців.
Далі йде твоя оцінка "результату" на том рівні на якому саме ти це розумієш.
Цей рівень дуже низькій.
Але з таким рівнем більшість і прожити так можливо.
Живи.
Если Вы ездите поездом часто, тогда смысл есть.
А если раз в год - ерунда это.
А где Вы писали, что это достаточно часто?Написано: "Попросили купить билет". И это достаточно часто. Где ерунда? Внимания Вам пожелаю.
Харчі у "Розетці" купую дуже рідко.На харчі, котрі ти мабуть шукаєш по акціям на "розетке" - кешбек 1% в кожному супермаркеті чи магазині додатково до усіх карток знижок та акцій.
Ні, я живу поряд з АТБ і буваю там майже кожен день, хоча б за хлібом, та дивлюсь цінники тих позицій, котрі мене цікавлять.Щоб я так пам`ятав ціни на сік в АТБ в твої роки...
Чи може в тебе спеціальний записник є?
Ніскільки, вся інформація є в інтернеті.Скільки різних супермаркетів обійшов в пошуках "дешевше"?
Мониторинг занимает несколько минут, начинайте с прайс-навигатора.Ну время то ты всегда на это тратишь, а с учетом потраченного времени и не всегда успешного поиска выгодных предложений то получается что в среднем ты гоняешься за копейками
А я допустим не парюсь по поводу цены, я знаю что у меня кешбек 20% на зоотовары и спокойно иду в офлайн магазин и покупаю. И я уверен что это будет самое выгодное предложение.
Я ж Вам писав, слухайте тих, хто вам розказує. Ваша інформація не відповідає дійсності, а справжню писати в мене зовсім нема приводу.На Вернадського.
Про все. Бо якщо ви думаєте, що при реєстрації на форумі я вказав справжню дату народження - ви помиляєтесь. І я мав на це прво - це не заборонено, і можна її зовсім не вказувати, як зробили це ви.Це про що?
Про АТБ на Вернадського ?
Харчі у "Розетці" купую дуже рідко.
Наприклад, нещодавно була акція на сік "Наш сік" Одеського заводу дитячого харчування. Зробив повний пошук по Харкову - виявилося, що тут набагато дорожче.
Купив 2 паки томатного 1,9лх6шт. та 2 паки мультифруктового 1,9лх6шт. Сік приїхав свіжий.
Для порівняння - у АТБ кожен пакет коштував на 3 гривні дорожче. Дешевше на той час ніде не знайшов. 24х3 це 72 гривні.
І я не шукав акцій - мені запропонували її на ел. пошту.
Кешбек у АТБ склав би менше 10-ки, та ще й налог.
Я б не став і заморочуватись.
Читайте внимательно тему. Я уже писал, что "Розетка" открыла несколько пунктов выдачи в Харькове с бесплатной в них доставкой, о чем не без хвастовства сообщила мне на почту (я подписан на их рассылку и иногда бывают действительно хорошие предложения).А доставка разве не сводин на нет коммерческий интерес приобретения?
Приємно, коли про тебе хтось хвилюється...Дивись не перестарайся.
а на кешбек карты ????
Тема о кешбек
Но есть и другие банки![]()
Ещё раз , для тех кто не понял :Чтоб у тебя был кешбек - на карте должны быть деньги. Т.е., или ты им несешь свои - в стремный банк - или берешь в долг их, но тоже в стремном банке.
Да и - это все заманухи, чтоб люди шли в эти банки. А по факту, той выгоды...
Ещё раз , для тех кто не понял :
У многих банков кешбек за кредитные бабки.
Своих не нужно или у других банков за свои отдельно повышенный кешбек.
Учитывая игры с бесплатным выходом входом или пополнением, затрат ноль, а кешбек всегда
И большинство банков никакие не стремные , а старые проверенные с приличной капитализацией.
Но, даже если и стремные , какая разница когда ты на их бабла крутишься, свои вносить только для погашения задолженности
Я смотрю народ в каменном векеНема ніякої плати за обслуговування картки.
Нема за чим слідкувати.
А взагалі паперові гроші це теж неабиякий ризик.
Можуть завтра дізайн купюри змінити і вивести старі з обігу, а ти забудеш де заначку заховав.
Можуть сусіди водой залити або пожежа може статись і все буде втрачено.
Тільки золото.
Нема ніякої плати за обслуговування картки.
Нема за чим слідкувати.![]()