Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Какие словоупотребления вас бесят?

• Автор теми Автор теми Саныч
  • Дата створення Дата створення
Навіщо ви Сяву ображаєте? :) хочєте, шоб он і вас якось оскорбіл? Он может. Причому, просто так. В удовольствіє.
Знаю, что может. Это его самое любимое занятие - оскорблять. Это же интернет, не улица.
Когда-то предложила ему пойти плести сети, вместо языком здесь. Ответил, что он старый *****, тяжело ему

Знаю, что может. Это его самое любимое занятие - оскорблять. Это же интернет, не улица.
Когда-то предложила ему пойти плести сети, вместо языком здесь. Ответил, что он старый *****, тяжело ему
Так і біть єво я прєдложил НП, а нє Усіку. :)

Навіщо ви Сяву ображаєте? :) хочєте, шоб он і вас якось оскорбіл? Он может. Причому, просто так. В удовольствіє.
как было сказано в одном анекдоте, в мое отсутствие он меня может даже бить :)

Ну ось тобі. Як це Ви не знаєте, про що саме почула НП, знаходячись в іншомі місті??? :незнаю:
А де це я, бо вже заплуталась?
Вважала, що з банку пішла в Клас та купила батон за 16.50, щоб уже з ним чекати пенсію. Прицшла своєчасно.
Так у якому я місті ми місці?

Я навіть розгубилася - який коментар може бути від мене на цей пост ))
Та ніякий саме від вас. Тім більш шо розподілено між двома темами.
Ви вище підтвердили, що не сумніваєтесь щодо мого місцезнаходження.
А далі, вважайте, я пошуткувала

Есть минимум два Класса, в которые от отделения Привата - всего лишь через дорогу перейти. На Салтовке и на Новых Домах. Зеленый светофор дольше ждать, чем на ходьбу времени потратить.
Но там нет ямы. :)

Ну, да, не привык..))
"Конвертоплан (
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
convertiplane) — тип
, літальний апарат з фіксованим крилом, що може виконувати вертикальний зліт/посадку і має можливість фізично повертати двигуни (зазвичай — пропелери) на 90 градусів для створення вертикальної підіймальної сили або горизонтальної тягової."
Из английского языка заимствовали.))
Признаю, не знал что в английском есть такое слово. Но судя по
оно последний раз использовалось более полувека назад и часто в кавычках, т. е. полноценно в язык так и не вошло. Вопрос: зафига его было брать?

Признаю, не знал что в английском есть такое слово. Но судя по
оно последний раз использовалось более полувека назад и часто в кавычках, т. е. полноценно в язык так и не вошло. Вопрос: зафига его было брать?
Кому вопрос?

Назад
Зверху Знизу