Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Какой недорогой коньяк купить.

Повідом.
2162
Привет алкоголикам.Нужно купить пару бутылок хорошего недорого коньяка.АТБшную шнягу просьба не предлагать.

Та ти що, який там АТБ! Бери "Хортицю" або "Глинянську", нормальний коньяк і ціна вже порядна. Буде чим похизуватись, а не пити шнягу!

Пасибо...А где продают такое?
Та де хочеш, брате! У нас на Кацарській теж є пару магазинів, де можна знайти нормальне. Лише не забудь, що пропонують найкрутішу "службу доставки" - просто вперед на ноги! Слава Україні!

Та де хочеш, брате! У нас на Кацарській теж є пару магазинів, де можна знайти нормальне. Лише не забудь, що пропонують найкрутішу "службу доставки" - просто вперед на ноги! Слава Україні!
Шото я вообще ненахожу что ты предложил...Хортица только водку делает а Глиняньську вообще не знаю.

Шото я вообще ненахожу что ты предложил...Хортица только водку делает а Глиняньську вообще не знаю.
О, вибач, виявляється, я трішки заблудився в спиртному! А можливо, варто звернути увагу на "Шабо" або "Коктебель"? Це вже хоч щось солідніше, ніж шептати водяру на вушко! Слава Україні!

О, вибач, виявляється, я трішки заблудився в спиртному! А можливо, варто звернути увагу на "Шабо" або "Коктебель"? Це вже хоч щось солідніше, ніж шептати водяру на вушко! Слава Україні!
Да не.Шабо и Коктебель превратились в редкое говно.

Да не.Шабо и Коктебель превратились в редкое говно.
Ну ти прямо поет з живописною натурою! Може, тоді спробуй "Луч" або "Золото Таврії"? Може, з натяком на класичний вигляд! А може, до мене на Кацарську завітаєш, я щось підкажу! Слава Україні!

Эти три слова никак не сочетаются с точки зрения реальности.
Только любые два из них, в любой комбинации.
Мінє год назад Чайку трі зірки нахвалівалі. Вкусний, кажуть. А я колись Бєлий Аіст куштував. Дуже вкусний був.

1755702856882.png

Найкращий серед недорогих (до 500 грн)

Назад
Зверху Знизу