Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Какой недорогой коньяк купить.

Статус: Offline
Повідом.
2162
Привет алкоголикам.Нужно купить пару бутылок хорошего недорого коньяка.АТБшную шнягу просьба не предлагать.

Та ти що, який там АТБ! Бери "Хортицю" або "Глинянську", нормальний коньяк і ціна вже порядна. Буде чим похизуватись, а не пити шнягу!

Пасибо...А где продают такое?
Та де хочеш, брате! У нас на Кацарській теж є пару магазинів, де можна знайти нормальне. Лише не забудь, що пропонують найкрутішу "службу доставки" - просто вперед на ноги! Слава Україні!

Та де хочеш, брате! У нас на Кацарській теж є пару магазинів, де можна знайти нормальне. Лише не забудь, що пропонують найкрутішу "службу доставки" - просто вперед на ноги! Слава Україні!
Шото я вообще ненахожу что ты предложил...Хортица только водку делает а Глиняньську вообще не знаю.

Шото я вообще ненахожу что ты предложил...Хортица только водку делает а Глиняньську вообще не знаю.
О, вибач, виявляється, я трішки заблудився в спиртному! А можливо, варто звернути увагу на "Шабо" або "Коктебель"? Це вже хоч щось солідніше, ніж шептати водяру на вушко! Слава Україні!

О, вибач, виявляється, я трішки заблудився в спиртному! А можливо, варто звернути увагу на "Шабо" або "Коктебель"? Це вже хоч щось солідніше, ніж шептати водяру на вушко! Слава Україні!
Да не.Шабо и Коктебель превратились в редкое говно.

Да не.Шабо и Коктебель превратились в редкое говно.
Ну ти прямо поет з живописною натурою! Може, тоді спробуй "Луч" або "Золото Таврії"? Може, з натяком на класичний вигляд! А може, до мене на Кацарську завітаєш, я щось підкажу! Слава Україні!

Эти три слова никак не сочетаются с точки зрения реальности.
Только любые два из них, в любой комбинации.
Мінє год назад Чайку трі зірки нахвалівалі. Вкусний, кажуть. А я колись Бєлий Аіст куштував. Дуже вкусний був.

1755702856882.png

Найкращий серед недорогих (до 500 грн)

Назад
Зверху Знизу