Статус:
Повідом.: 3026
Повідом.: 3026
- 🔴 23:48 Повітряна тривога в м. Харків та Харківська територіальна громадаСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Спросить хотел.
Он кто - ЕВРОПЕЕЦ или дешевый РАБ?

Ви просто заздрите.
А тепер серйозно. Ви можете прорахувати варіанти вашого і його майбутнього? Перспективи?
А я вам їх можу продемонструвати. Наприклад протягом слідуючих 10 років:
Ваші перспективи - просунутися в інженерній кар'єрі на чергову посаду середньої ланки, зарплата виросте ну хай навіть у 2 рази з 3.000 до 6.000 грн. Сім'я, діти, максимум іпотека на одно-двокімнатну вторичку, ну може ще китайська консерва на колесах у кредиті, відпочинок - ну звісно Крим і можливо раз в 5-річку Туреччина... І не дай боже підприємство закриється...
У вашого товариша: може й далі працювати на різних круїзних судах, отримати навіть посаду старшого стюарда, зарплатня зросте в 2 рази з 1.000 дол до 2.000 дол. Сім'я? Хто зна. Може й далі парубкувати по курортам.

А може й повернутися в Україну. За плечима в нього: знання мови(мов), знання світу (курортів, транспорту, менталітету, різних ситуацій). Може відкрити і свій Ворк енд тревел, чи свою туристичну фірму, чи банально піти перекладачем, референтом, чи навіть працювати в туристичну агенцію...
Як це не банально, але в реалі у Вашого товариша перспектив більше. І ці перспективи в нього і за кордоном, і навіть у нас.