ZЗоя, як це старі теми? Це з другої сторінки статистики. Дякую за те що помітила мою помилку, я згадав : не опиту а досвіду. В мене є питання до тебе. Що це за вікно вистрибує у мене? Типу я хотів якесь повідомлення видалити і мені задається питання "отмена?" чи "ок?"
ZЗоя, і взагалі, яприйшов сказати те шо я думаю в якійсь темі, мені по барабану куди тема піде далі в статистиці. Я підняв ті теми які були недалеко і вони сьогодні міні підходять до настрою мого. А якщо я колись дійду до останніх сторінок по статистиці мені не можна там писати? І в мене "девічья" пам'ять, це так на згадку комусь, і це мій плюс і мінус, краще засинаю і прокидаюсь. .
Ще хочу добавити до свого посту там де я писав про народну мудрість "тримайте друзів близько, а ворогів ще ближче" - ворог? - невідомий чоловік який чомусь тусується поруч, та незрозуміло що від нього чекати. Чому близько? Щоб зрозуміти його і він зрозумів вас , тобто він можливо колись в майбутньому знайомий, або друг.....? Ворог? - той що типу часто міняє свої вподобання "перевзувається? " може він просто недовіряє, щось або комусь, теж можливо майбутній знайомий.......?
Я навчився трохи, блин ну і слово редагувати, а я шукаю слово редактірувати. Гг
Оооо. Цитати кнопка. Тільки як нею користуватись хто знає.