Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.

Їх в місті вже 41, працюють 35. Безкоштовне щоденне нагадування про міцного хазяйнувальника.В одному з дворів побачив сьогодні ось таку будку. Пристроїв для збирання грошей в цій будці немає. Це що - за ініціативою мера харків'яни зможуть безкоштовно отримувати питну воду?
Сплячий режим. Інколи вони прокидаютьсяОткуда ж оно вылезло, что про бесплатную воду в бюветах ни сном ни духом
Або їх активують задля певної мети.Peter Pan, не знаю чим я не сподобався Sefidi що вона так реагує на всі мої пости. А ось Ви скажіть чому мене віднесли до сплячого режиму і допустили, що мене хтось активує? Я ж написав вище, що в основному читаю форум (і в основному тему про обстріли) і дуже мало пишу. Чи так не можна? Ви ж знаєте народну мудрість про те, що краще більше слухати, ніж постійно говорити.Сплячий режим. Інколи вони прокидаютьсяАбо їх активують задля певної мети.
Очень похоже на то, судя по тому, что как тетерев повторяет одно и то жеСплячий режим. Інколи вони прокидаютьсяАбо їх активують задля певної мети.
Надайте запит до міськради. Протягом місяця зобов'язані відповісти.Ось і зараз питання, яке мене цікавить - а в яку суму для бюджета Харкова обійдуться оці будки? хтось знає відповідь на це питання?
Перепрошую, а я про що казав? Не про це?зараз, коли йде війна, МИ ВИМУШЕНІ вибирати пріоритети - витрачати кошти на захист, чи на посадку нових дерев і квіточок на клумбах, чи витратити кошти на оці бювети?