Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как вам господин Терехов?)

А ви (не хочу вам тикати) запитайте тих, хто в Харкові від БпЛА втратив житло, або воно сильно пошкоджене (таких досить багато) чи у родичів загиблих людей - сильно піднімають їх моральний дух квіточки на клумбах (квіточки - це збірний образ необов'язкових зараз витрат)? Під час війни головне завдання вижити і зберегти місто, а не демонструвати квіточками, що ми не скорилися. Подумайте над цими словами тоді коли з гучномовця почуєте слова - "загроза ударних БпЛА". Але далі дискутувати не збираюся, кожен має право на свою думку. Всім гарних і тихих вихідних.
Ти б подумав краще над тим, що отут писати замість того, щоб роздавати поради мені... Ти сам питав у тих людей про моральний дух? Якщо ти не збирався дискутувати, так навіщо ти свою "думку" сюди запхнув??))))

Зато депосвіти вилизує по-повній. З нагоди четвертої річниці обіймання посади :рл:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Місцевий дитсадок та ліцей освідчилися у любові до пана ПЖ... е-е-е... ІТ вчора та сьогодні.

В одному з дворів побачив сьогодні ось таку будку. Пристроїв для збирання грошей в цій будці немає. Це що - за ініціативою мера харків'яни зможуть безкоштовно отримувати питну воду?

Вкладення

• Питна вода.webp
    Питна вода.webp
    512.3 КБ · Перегляди: 4
В одному з дворів побачив сьогодні ось таку будку. Пристроїв для збирання грошей в цій будці немає. Це що - за ініціативою мера харків'яни зможуть безкоштовно отримувати питну воду?
Їх в місті вже 41, працюють 35. Безкоштовне щоденне нагадування про міцного хазяйнувальника.

в статті по другому посиланню є такі слова "Один из пятихатцев опознал в части конструкции систему обратного осмоса (т.е., глубокой очистки)."
Це не про вас, пан Петро?

Откуда ж оно вылезло, что про бесплатную воду в бюветах ни сном ни духом

Госпожа Sefida, к вашему сведению на форуме я регулярно смотрю только тему про обстрелы и практически ничего не пишу как некоторые. Форум для меня в основном источник информации. Или так нельзя?
И еще - когда вы перестанете меня оскорблять? Ведь это нарушение правил форума. Или вам можно все?

Откуда ж оно вылезло, что про бесплатную воду в бюветах ни сном ни духом
Сплячий режим. Інколи вони прокидаються :) Або їх активують задля певної мети.

Щодо осмосу - то не про мене. Але особисто знайомий з цією людиною (кандидат наук, людина професійно вміє працювати як головою, так і руками) понад чверть сторіччя.

Сплячий режим. Інколи вони прокидаються :) Або їх активують задля певної мети.
Peter Pan, не знаю чим я не сподобався Sefidi що вона так реагує на всі мої пости. А ось Ви скажіть чому мене віднесли до сплячого режиму і допустили, що мене хтось активує? Я ж написав вище, що в основному читаю форум (і в основному тему про обстріли) і дуже мало пишу. Чи так не можна? Ви ж знаєте народну мудрість про те, що краще більше слухати, ніж постійно говорити.
До речі, в темі про нашого мера я процитував раніше ваш пост про висадку дерев на Сумській і висловив свою думку, що зараз під час війни краще купити для захисту Харкова хоч декілька дронів винищувачів, ніж висаджувати нові дерева. А ви так і не відповіли з цього приводу.
Ось і зараз питання, яке мене цікавить - а в яку суму для бюджета Харкова обійдуться оці будки? хтось знає відповідь на це питання?

Ось і зараз питання, яке мене цікавить - а в яку суму для бюджета Харкова обійдуться оці будки? хтось знає відповідь на це питання?
Надайте запит до міськради. Протягом місяця зобов'язані відповісти.

Скан викладіть тут. І вам відповідь, і форуму користь.

Так а ви, Peter Pan так і не дали відповідь про своє відношення про висадку дерев під час війни. Чи ви замість відповіді на конкретне питання тільки і можете давати поради?

Дерева висаджувати потрібно. Але це не нагальна потреба під час бомбардувань. Хоча, дійсно, впливає на електорат заспокійливо.

Статистику обстрілів міста та області самі знайдете?

Знову нагадаю українську народну мудрість "Коли горить хата, то її треба не білити, а гасити пожежу".
І не думайте, що я противник Терехова. Я навпаки вдячний йому як керівникові міста за хорошу роботу комунальних служб - вони дуже швидко вирішили проблему відновлення подачі тепла, води і електроенергії. Особлива вдячність їм за це. Але Терехов не ікона і є за що його критикувати. Якщо ви слідкуєте за його промовами, то мабуть чули його виступ десь з тиждень тому в Києві на форумі, де були присутні мери інших міст. Так ось здається саме там він сказав, що головна проблема міста зараз це обстріли і влада повинна зробити все щоб зберегти Харків і життя та здоров'я харків'ян. При цьому також згадав, що дрони-перехоплювачі дуже хорошо себе зарекомендували і ефективність їх захисту від атакуючих БПЛА ворога досягає 70%. Так тоді виникає питання- а чому б нам саме зараз не закупити їх побільше, щоб ми були більш захищеними? Ви пишете, що дерева і квіточки також треба висаджувати. Це, звичайно, правильно для мирного часу. Але зараз, коли йде війна, МИ ВИМУШЕНІ вибирати пріоритети - витрачати кошти на захист, чи на посадку нових дерев і квіточок на клумбах, чи витратити кошти на оці бювети? Адже це можна буде зробити і після війни (дай Бог всім нам її пережити). Ось така моя думка і я впевнений, що не я один маю таку думку. Всім тихої спокійної ночі.

зараз, коли йде війна, МИ ВИМУШЕНІ вибирати пріоритети - витрачати кошти на захист, чи на посадку нових дерев і квіточок на клумбах, чи витратити кошти на оці бювети?
Перепрошую, а я про що казав? Не про це?

Щодо бюветів - потрібні. До війни у нас в селищі мешкало
. Зара' добре, якщо дві-три. Резервний запас питної води (у ємностях бювету - 2000 л) обов'язковий!

Тіки генератора поки що там не бачу. Без електрики насоси не працюватимуть. Щоправда, місцевий ще не відкрито. Відстань від найдальших будинків - 0.94...1.76 км.

Тіки ото піаритися так нав'язливо не треба.

Назад
Зверху Знизу