Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

• Автор теми Автор теми worlon
  • Дата створення Дата створення

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации Московией

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
Колишнього члена Партії регіонів Сергія Головатого 2 березня одягають у суддівську мантію під час його складання присяги судді Конституційного Суду України. Суддею КСУ одіозного екс-регіонала призначив Петро Порошенко за президентською квотою.

c0ebbb.webp

Говняша, ты уже дохуя дочавкалась.

Ты сколько раз тут запостило на УК???

А рукописи не горят. :)

Ты об этом?

ЛУЦЕНКО ПРИЗВАЛ ОППОЗИЦИЮ ЗАСУНУТЬ "В ЗАДНИЦУ" РЕЙТИНГИ И "ШТУРМОВАТЬ ПРАВЯЩУЮ БАНДУ" Больше читайте здесь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ebeef3.webp

Не о том беспокоишься...

f9bbcb.webp

“МИ – АКТИВІСТИ МАЙДАНУ – ПРИВЕЛИ ВАС, ТВАРІ НЕНАЖЕРНІ, ДО ВЛАДИ. МИ ВАС ЇЇ І ПОЗБАВИМО. ТІЛЬКИ ЦЕ ВЖЕ БУДЕ ДАЛЕЕЕКО НЕ 14 РІК…”- КОМАНДИР ДУК ПРАВИЙ СЕКТОР

“МИ – АКТИВІСТИ МАЙДАНУ – ПРИВЕЛИ ВАС, ТВАРІ НЕНАЖЕРНІ, ДО ВЛАДИ. МИ ВАС ЇЇ І ПОЗБАВИМО. ТІЛЬКИ ЦЕ ВЖЕ БУДЕ ДАЛЕЕЕКО НЕ 14 РІК…”- КОМАНДИР ДУК ПРАВИЙ СЕКТОР
ВІЛЬНА ТЕМА БЕРЕЗЕНЬ 4, 2018
Ми воюємо на Сході України задля того, щоб звільнити українські землі від російського ворога, щоб на мирній території, поки добровольці та армія стоять на опорних пунктах – був мир, порядок, а громадяни, активісти, влада – могли відбудовувати сильну та чесну Україну.

Щоб реформи – були не тільки на словах та для друзів з ЄС. Щоб люди мали право голосу, щоб з людьми «рахувалися», щоб свобода зібрань в Україні була. Щоб просто була свобода. За яку ми всі вийшли колись на Майдан.

Але ж ніяким чином не для того, щоб «реформований» беркут в новісенькій формі поліції ставив українців на коліна.
Поки гине цвіт нації – ви собі відбудовуєте ту саму «систему» Яника і ко. Тільки більш масштабну. Красиво завуальовану.

Ми – активісти Майдану – привели вас, тварі ненажерні, до влади.
Ми вас її і позбавимо.
Тільки це вже буде далеееко не 14 рік…

П.С Це не підтримка чиїхось ідей чи поглядів.
Це проти свавілля влади, яке вже конкретно допікло.

Дмитро Коцюбайло, командир 1 ОШР ДУК ПС

Dmytro Dzyubenko
4 ч ·
Відповідаю всім, хто каже "Я більше не вийду з Саакашвілі.. або я розчарувався... або занадто багато гетьманів....Або я більше не вірю ... і т. д. ...і т.п.....

Я хожу на всі акції протеста проти корупції, коли знахожу для цього час. Я хожу не за Семеніхіна, Семенченка, Соболєва або Саакашвілі(ух ти! усі на "С"))))).

Я вихожу за майбутнє своє, своїх дітей та близьких людей, тому що хочу жити у справедливій квітучій успішній Україні.

Семен Семенченко с Victoria Voytsitska и еще 15.
3 ч ·
Ще кілька важливих деталей про брутальне побиття людей під час штурму наметового містечка. Хочу детально написати про те що я бачив сам.
------------------
Про результати нападу 2000 співробітників МВС на "сміливу сотню" написано багато. Звірствували перші дві шеренги, складені з "Беркутів", а також кілька шеренг через які (як крізь стрій) "протягували" деяких захисників табору. Начальник поліції Києва Крищенко особисто командував побиттям. Коли я вийшов перед шеренгою беркутів і спробував зупинити насильство вони спочатку зупинилися а потім (буквально підштовхувані начальством в спину) пішли в наступ з щитами і палицями б'ючи в тому числі жінок і людей похилого віку. Дуже багато поліцейських (за свідченнями членів "сміливою сотні" ) навпаки захищали хлопців від побиття (радили як закрити голову і швидше витягали з шеренг). Після того як я пробився до затриманих (які потім виявилися "свідками") хлопці попросили мене забрати їх мобільні телефони, гаманці і бойові шеврони. Чому? Всі п'ять місяців протесту у затриманих постiйно зривали шеврони в автозаках, користуючись скутими руками. Мобільні телефони і гроші дуже часто пропадали. Ті хто охороняв хлопців не перешкоджали, ставилися до них сочуственно. У районних відділеннях поліції ставлення до "затриманих свідкiв" в більшості своїй було також доброзичливим. Не завжди звичайно. Наприклад в Печерському відділенні поліції у деяких ветеранiв намагалися забрати УБД (типу на перевірку). Я так розумію щоб хлопцям було важко довести потім журналістам що вони ветерани війни (це повинно було збити хвилю обурення після побиття). Довелося втрутитися і хлопці передали свої УБД мені.
-------------------
Висновки: для того щоб оздоровити МВС насправдi треба зовсім небагато часу. Вилучення з системи корумпованого керівництва і декількох сотень найбільш одіозних представників (за грати) допоможе, а основна маса буде потiм наслідувати приклад який подасть нове доброчестне керівництво. Риба гниє з голови. Це точно про МВС. І однією з цілей побиття людей в цю суботу було показати інший приклад основній масі поліцейських, зробити так щоб гниль перекинулася на весь організм. Показати що незаконні дії "по команді" залишаться безкарними. Після перемоги Народу України все організатори процесу перетворення Національної Поліції в "беркут" і особисту армію міністра МВС будуть покарані. Перемога обов'язково буде. А ось її терміни і ціна залежать тільки від нас з вами.
-------------------

На відео реакція "Беркута" на спроби народного депутата України зупинити насильство. Думаю що на брехні спікерів МВС "ми прийшли виконати рішення суду, а на нас напали бомжі" можна остаточно поставити крапку.

Не о том беспокоишься...

Ты мне вообще проебом, пропагандонша.
Видел, как такие барыжки ссались в прямом смысле.
Упоротное, ты какую тут ливаруцию устроить собрался?
Что свергать надумало, недоумковатое??

:)

Ray
16 мин. ·
Псы Авакова VS Дед из Крыма
Фото сделано во время разгона Майдана под Радой.
Разгон Майдана был замаскирован под "следственные действия", никакого решения суда по разгону не было. Людей избили и арестовали, а Майдан снесли тракторами, так проводили "следственные действия".

bee3ec.webp

Нові беркутівці Авакова: я тобі зараз голову розіб'ю, ****!

Ты мне вообще проебом, пропагандонша.
Видел, как такие барыжки ссались в прямом смысле.
Упоротное, ты какую тут ливаруцию устроить собрался?
Что свергать надумало, недоумковатое??

:)

Слухай, ну надоело уже твое бе-бе-бе одно и то же, давай что-то по-новой...

» — Сотни миллионов долларов США наличными,
коллекции часов на миллионы долларов,
винные погреба с бутылками по цене однокомнатной квартиры,
картины — достояние мирового искусства,
которым место в национальных музеях,
монеты, скульптуры, десятки домов с площадями дворцов,
квартиры размером больше резиденций глав государств,
у которых мы клянчим деньги,
десятки супердорогих автомобилей…
В стране — где нет нормальной детской больницы,
нет европейского уровня школы,
нет ни одного человеческого университетского кампуса.

В стране, где чемпионат по футболу можно сыграть за два тура,
а по хоккею особо и играть нормально негде.
В стране с убогими библиотеками и разграбленными музеями.
В стране, где воины АТО и пенсионеры должны платить военный сбор
и где прожиточный минимум находится сильно ниже уровня бедности по всем индикаторам ООН.
В стране, где никто не изобрёл айфон,
никто не создал Майкрософт,
никто не производит мерседес,
где нет самого высокого здания в мире
или самой современной трассы формулы один.
В стране, где лучшие спортсмены в мире могут быть только среди инвалидов
— потому, что каждый день борются за жизнь как за медали на олимпиаде.
В стране, где за 25 лет не сняли ни на плёнку, ни на цифру ни один мировой шедевр,
не написали бестселлер,
не создали робота,
уникальный материал или лекарство.

В стране, где 90% молодёжи мечтает эмигрировать,
а стариков — нормально поесть.
В стране, где волонтёры за последние деньги
и добровольцы, рискуя жизнью (и те, и другие!) сохранили независимость.
В этой стране такие богатые
и такие бесполезные люди —
во власти????!!!!!!!!!!!
Кто вы, твари????!!!
Вы надеетесь жить вечно???!!
Вам три бутылки вина или одни часы кажутся важнее школьного стадиона или жизни онкобольного ребёнка?
Вам картины важнее голодных и все ещё оборванных солдат на передке?!
У вас на мелкие расходы дома в тумбочке пенсия работяги за 200 лет?
Так вы заботитесь о своём народе, который позволил вам, дебилам, подонкам и неучам — все это иметь?!
Я не знаю такой веры,
которая вас могла бы спасти от гнева людского и Божьего.
Вы на столько ничтожны,
что вас даже трудно ненавидеть,
вас презирают все нормальные люди,
которые все ещё есть в Украине,
и мне искренне жалко ваших детей и внуков.»

Алексей Мочанов

fbbeh7.webp

Зрадників?

Устроит ответ?

Нет.
Это как у криминала. Кого хотим кинуть или грабануть - называем Лохом!
А **** кинуть не западло!

Ты, хуле юлишь аки *****.
Конкретно говори, кого свергать будете??? Против кого выступаешь? К чему призывы твои, барыжка гертрудовская???

Мож нам по пути? Мож я в свержители запишусь??

Колишнього члена Партії регіонів Сергія Головатого 2 березня одягають у суддівську мантію під час його складання присяги судді Конституційного Суду України. Суддею КСУ одіозного екс-регіонала призначив Петро Порошенко за президентською квотою.

c0ebbb.webp

мне лица судей на заднем плане понравились:іржач:
мужику- типо - *****, а баба с такой улИбкой:іржач:

Снова миосвергатель сьебался, густо натрусив всяким дерьмом.

Кто нибудь, кроме Дозора, читает шо барыжка с гертруды тут постит?
Раньше постулат был "Саак бог!".
А сейчас то о чем?((

Снова миосвергатель сьебался, густо натрусив всяким дерьмом.

Кто нибудь, кроме Дозора, читает шо барыжка с гертруды тут постит?
Раньше постулат был "Саак бог!".
А сейчас то о чем?((

почитай еще раз цитату Молчанова чуть выше - об "этом самом"...

почитай еще раз цитату Молчанова чуть выше - об "этом самом"...

Я, *****, у Молчанова спрашивал чего нибудь?
От спрошу, тогда пусть пязднет своё мнение.

Я у мишутки-мио спросил.

От смотри какая херня, у каждого "свергателя", из бывшей михосворы,
было рыльце в пушку. Либо криминал за плечами, либо кредиты неотданые.
В общем идти вабанк смысл есть. Я их по людски даж разумею немного.

Ну вот скажи, кого хочет свергать барыжка с гертруды??
Какие у него траблы с властью, которые неразрешимы с помощью бюллетеня для голосования??

За свои годы работы со "слугами норода" разного уровня,
я давно уяснил некоторые вещи. Меня не взять лозунгами и "благими намерениями" как вас - людей без опыта.

Назад
Зверху Знизу