Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

• Автор теми Автор теми worlon
  • Дата створення Дата створення

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации *******ей

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
Семен Семенченко
1 мин. ·
"Порошенко - святий, ви - жалюгідні, заздрісні людці, комуністи, чорноротие агенти Кремля"! Саме так послужливі
дармоїди Петра Інкогніта лають в соцмережах обурених Мальдівської епопеєю свого президента українців.

Верховний головнокомандувач кинув країну і за підробленими документами, з незаконним перетином кордону, незадекларованим провозом готівки рвонув відпочивати в свій окремий вiд своїх громадян мальдівський рай. Причому витрачати гроші вкрадені у всіх українців
в якості депутата, міністра, голови комітету, Ради нацбанку, секретаря Ради безпеки. За майже чотири роки президентства в воюючою i розкраденої країни.

І все однe, для численної армії допущених до корита, Принц Мальдівський - святий, а всі ми "заздрісні комуністи - невдахи". Вся це зграя навіть не намагається зрозуміти що і навіть якби Петро Порошенко заробив би своє богатство не на державній службі і виїхав би цілком законно і навіть не під час війни, то все одно пишатися тут було б нічим. Жити заради накопичення і нескінченного споживання правителю аморально і соромно. Особливо в такій розкраденої країні як Україна. Заздримо ми йому? А нічому тут заздрити. Маючи можливість стати гетьманом, рятівником країни в 2014 скотитися до Принца Мальдівського, Лоліти, смішного брехуна... тут нема чому завідивать...

Про що цей пост? А про те, що є багаті люди які стоять на чолі своіж країн. І багато хто веде себе гідно, виконуючи свій обов'язок перед суспільством. Ось як цей Саудівський принц (причому без будь-якої глузування в титулуванні). Він пожертвував своїй країні 32 мільярди доларів. Все що у нього було. Там немає війни і люди живуть заможно. Але він абсолютно правильно вважає що на той світ гроші не візьмеш. І важливо яким ти запам'ятався людям. І за нього громадянам не соромно.

Ось йому я заздрю. Чорною заздрістю. Вірніше не йому а громадянам його країни. За те що можуть собі дозволити пишатися своїм правителем. Тому він і принц Саудівської Аравії. А не ПрЫнц Мальдивский Петро Інкогніто, Перший серед ж таких моральних інвалідів як і він сам.

Заздрю.

"Я не унесу эти деньги с собой в могилу, я хочу, чтобы они послужили добру." - 32 млрд, такого крупного пожертвования мир еще не видел.

hagfb3.webp

Семен ГРИЩЕНКО

Верховний головнокомандувач кинув країну і за підробленими документами, з незаконним перетином кордо

Вся мышиная возня,чтобы уровнять "незаконний перетин кордону" Срааки в Украину с порошенковским на Мальдивы ??? :рл:Один - один ???:кручусь:

Віталій Купрій
8 мин. ·
Великий резонанс викликав мій нещодавній пост, в якому я вимагаю у Порошенка пояснити яким чином він сам купує високоточну нарізну зброю і потім помпезно передає її військовим. Після посту порохоботи почали мене звинувачувати у тому що я хочу роззброїти армію і навіть погрожували.

Хочу роз‘яснити свою позицію. Я і мої друзі неодноразово відправляли допомогу нашим патріотам на передову, вантажили повні мікроавтобуси харчами, засобами гігієни, тощо. Але ніколи не передавали зброю! І не тому що не хотіли, а тому що не має в Україні законів, які дозволяють це робити. Взагалі законодавство зроблено так, щоб максимально ускладнити обіг нарізної зброї, що в умовах агресії не логічно.

Відповідь на своє питання я не знайшов і на сайті українських зброярів zbroya.info.

Виходить що законів не має, але це не заважає президенту Порошенку піаритись на цій темі, як він зробив зі снайперськими комплексами у Кропивницькому. Мало того що незаконно, так і ми всі знаємо що такі «подарунки» здійснюються за вкрадені у платників податків кошти. І робить він це, заробляючи на крові українців. Згадайте про численні корупційні оборудки на «Ленінській кузні», в «Укроборонпромі», Міністерстві Оборони. Розкрадаються мільярди, а Порошенко мовчить, тому що в темі!

Якщо хтось з вас, моїх читачів, знає як покроково проходить передача такої зброї від приватних осіб військовим, прошу описати. Тоді продовжимо дискусію.

Олигарх Порошенко с друзьями и кумовьями пересек границу Украины по фальшивому паспорту и в обход таможни, при полете на Мальдивы.
Реакция украинцев:

4fhbbd.webp

hhef9d.webp

#ЦифраДня
Щонайменше 37 550 доларів готівки мав при собі Mr. Petro Incognito (Ukraine) під час відпочинку на курорті Cheval Blanc на мальдівському острові.

Таку суму кешем він сплатив в кінці проживання за усі додаткові витрати на віллі протягом 7 днів.

UPDATE. Додаватиму всюди нашу редакційну позицію:

Порошенко-мільярдер може собі дозволити відпустку у будь-якій точці світу. І має право на відпочинок. Але Порошенко-президент, повноваження якого керувати державою не припиняються ні на день, – очевидно не мав би приховувати від суспільства інформацію про свою відсутність у країні.

Натомість він 4 роки поспіль вживає всіх можливих заходів, щоб приховати свої закордонні відпустки від суспільства. Не тільки напередодні та під час неї, але і навіть постфактум, коли минають "безпекові загрози". Цим і зумовлене наше розслідування, з результатами якого ми знайомимо читачів та глядачів.

І особисто від себе: переконана, що цього разу президент вперше вимушено "визнав Мальдіви" - бо отримав від нас запит за 4 дні до ефіру з усіма знайденими нами доказами.

Наше з Mykhailo Tkach розслідування про Mr. Petro Incognito тут:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

abfc7c.webp

...Мало того що незаконно, так і ми всі знаємо що такі «подарунки» здійснюються за вкрадені у платників податків кошти..

прям зразок маніпуляцій.
1. судом доведено що "незаконно"?
2. хто такі "ми всі"? мабуть знаменити "прості люди"? :D
3. прям за вкрадені у платників податків... скільки податків уплочено з бізнесу пороха?

міо, ще раз уся ваша ріторіка - розрахована на люмпенів. цікаво, ви люмпен чи ви роздмухуєте за грощі, розраховуючи в разі перемогі люмпенів і початку красного террора спетлять з заробленим за межі України?

#ЦифраДня
Щонайменше 37 550 доларів готівки мав при собі Mr. Petro Incognito (Ukraine) під час відпочинку на курорті Cheval Blanc на мальдівському острові.

Таку суму кешем він сплатив в кінці проживання за усі додаткові витрати на віллі протягом 7 днів.
...

***** ви тупі. :D кєшем. 37кілобаксів. тре було написати що він слюнявим пальчиком рахував засалені десятки та п'ятірки яки бабушки доставали з матраців щоб комуналку та півтаблетки оплатити.

Раз тут саакаботы любят репостить с фейсбука, можно тоже

Юрий Бирюков
12 ч ·

За три недели этого года мы уже узнали о многом про Петро Порошенко. За три недели года, где дней десять выпали на праздники и тотальную леньку.

Узнали о:

- якобы письмах и объяснительных, написанных в 2007 году;
- о поездке на Мальдивы (за свой счет, без использования госресурсов);
- якобы встречах с путиным на уровне двухсторонних контактов.

Причина понятна и проста - предвыборный год начался. Но это получается, что за почти четыре года они не нашли хоть сколько-нибудь серьезного компромата или стратегических ошибок? Вот настолько все пусто, что приходится оперировать откровенными фейками и чушью?

Хммм, клевенько.

Но это получается, что за почти четыре года они не нашли хоть сколько-нибудь серьезного компромата или стратегических ошибок? Вот настолько все пусто, что приходится оперировать откровенными фейками и чушью?

будут бомбить фотожабами, лехторат это любит :D

От арестованных в Саудовской Аравии принцев потребовали $100 млрд
Генеральный прокурор Саудовской Аравии шейх Сауд аль Моджеб в ответ на критику в свой адрес заявил, что «наступила новая эра борьбы с коррупцией». Изъятие у задержанных денежных средств, недвижимости и ценных бумаг является частью этой борьбы. Указывается, что 90 человек уже приняли условия и вышли на свободу, пять обдумывают сделанное им предложение. Нежелающие платить (их около 90) знакомятся с предъявленными обвинениями и рискуют предстать перед судом.
как их там - пролы?

Саакашвили обещает пойти в наступление и вывести на улицы миллионы украинцев: политик сделал резонансное заявление в здании суда

В Апелляционном суде Киева проходит очередное заседание "по делу Саакашвили".
Обстановка в киевском представительстве "Фемиды" достаточно напряженная. Михаил Саакашвили уже успел сделать ряд громких заявлений. В частности, он пообещал "пойти в наступление" и вывести на улицы страны миллионы граждан. По его словам, подобный сценарий будет введен в действие в случае, если сегодня суд примет "преступное решение", которое позволит его депортировать из Украины. "Выход из этого – дальнейшая мобилизация всего народа, чтобы пойти в наступление. Сегодня нас тут сотни, завтра будет десятки тысяч, послезавтра будет миллион", - подчеркнул лидер "Руху нових сил".

Интересно, какие миллионы, и о какой поддержке Украинцев он мечтает?

Саакашвили обещает пойти в наступление и вывести на улицы миллионы украинцев: политик сделал резонансное заявление в здании суда
миллионы украинцев и так каждый день выходят на улицы... всадик, наработу, в магазин

В Апелляционном суде Киева проходит очередное заседание "по делу Саакашвили".
Обстановка в киевском представительстве "Фемиды" достаточно напряженная. Михаил Саакашвили уже успел сделать ряд громких заявлений. В частности, он пообещал "пойти в наступление" и вывести на улицы страны миллионы граждан. По его словам, подобный сценарий будет введен в действие в случае, если сегодня суд примет "преступное решение", которое позволит его депортировать из Украины. "Выход из этого – дальнейшая мобилизация всего народа, чтобы пойти в наступление. Сегодня нас тут сотни, завтра будет десятки тысяч, послезавтра будет миллион", - подчеркнул лидер "Руху нових сил".

Интересно, какие миллионы, и о какой поддержке Украинцев он мечтает?

не хочет, ушлепок, отвечать за свои действия в грузии, ой как не хочет...

Мишико, не нервничай. Всё будет хорошо.:)

3ajdcf.webp

так і наш міо мабуть свідомо вкидує *****ське гівно щоб "підвищити нашу злість"(с)

Назад
Зверху Знизу