Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как там Саакашвили? Секта свидетелей Саакашвили

🟠 21:49 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

Категоричные ответы на категоричные вопросы.

• Панду геть. Чемодан, вокзал и давай до свиданья.

Голосів: 66 17.9%
  • Ахмета и других олиграхов еще глубже во власть. Выше тарифыу. На олигарах все стоит. Отодвинешь в ст

Голосів: 11 3.0%
  • Порошенко - наш президент. Поддержим ради национального единства. Не будем верить лживым обвинениям

Голосів: 49 13.3%
  • Саакашвили - наш следующий президент. Хватит уже коррупционерам вешать нам лапшу под красивыми лозун

Голосів: 69 18.7%
  • Цирк уехал несколько лет назад, а клоуны остались и прошли курсы повышения квалификации

Голосів: 97 26.3%
  • Гепу в президенты, новый уровень игры в н. Будет больше спортплощадок. Про откаты не знаю и не верю.

Голосів: 32 8.7%
  • Все на поддержку Михо, присоединимся к Соболеву, Добродомову, Садовому и даже Юле. Пока уже мирно за

Голосів: 34 9.2%
  • Товарищи, выступим протестом против грузинской оккупации Михо! Депортируем чужеродный элемент!

Голосів: 34 9.2%
  • Не верю фейковым пранкерам от Кучеренко и титушни

Голосів: 45 12.2%
  • Категорически поддерживаю обвинения в адрес Михо, там все коррумпировано, я не бот и не вата, честно

Голосів: 19 5.1%
  • Михо - это заказуха Москвы

Голосів: 42 11.4%
  • Михо против оккупации Московией

Голосів: 29 7.9%
  • В Украине стало меньше коррупции, только слепой и вата этого не видит

Голосів: 24 6.5%
  • В Украине стало больше коррупции, подвижки очень небольшие

Голосів: 88 23.8%
  • Я вообще не понимаю, что происходит, но голосую как большинство

Голосів: 5 1.4%
  • Что вообще происходит?

Голосів: 84 22.8%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    369
  • 🟠 21:49 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
9jbjaj.png

Все становится похоже на Грузию времен позднего Шеварднадзе...

та тышо! не может этого быть! ведь Саакашвили решил проблему в Смеле еще в ноябре!!! так и писал - ну все, проблема решена, люди в тепле! он же не мог спиздеть , ведь так ?

• 🟠 21:49 Загроза ударних БпЛАЗагроза БпЛА невизначеного типу#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Один из известных российских блогеров, который неустанно обличает режим Хуйла, приехал в Киев, чтобы своими глазами оценить действительность.
Оценил.
Сказал, что в политике нашей ковыряться не хочет, что специально не будет ни встречаться, ни поддерживать одну из сторон, он просто приехал пообщаться с людьми. И люди говорят, что альтернативы Порошенко нет. Да, его называют "Дерьмо, барыга, мармеладник, вор, ублюдок, проворовался, сволочь, зрадник, хуйло 2, подонок", но никого лучше на пост президента народ не видит.
Это называется- не поддерживать ни одну из сторон.

Вас не було так і не воняло (С)
А я давно казав що проти хуйла це не те ж саме що за Україну.
Нехай щастить.

Я не хочу жить в стране, где дерьму нет альтернативы. Не хочу жить в сортире. В отхожем месте. Когда рядом куча строительного материала и куча свободных рук, готовых строить добротный дом, мне хочется развалить нужник, засыпать и заармировать яму, похоронив там дерьмовое президента, залить все толстым слоем бетона и наконец-то заняться любимым делом- строить красивый, удобный, технологичный, "умный" дом.

Ну так це ж працювать треба, а ламати так то дурне діло не хитре.

Бо розруха, як водиться, не у лятринах.

Рецепт відомий -- до основанья, а затєм...

Якщо перша частина подекуди навіть вдається, то з другою чомусь виникають проблеми геть в усіх, починаючи з більшовиків та закінчуючи ІДІЛом.

Тому що ви, любителі розвалити стару лятрину -- ви ось такі.

І коли ви хочете побудувати дім, ви завжди будуєте знову таку саму лятрину, тільки гіршу, бо вона побудована з уламків старої.

Як у тому анекдоті про "місце прОкляте".

Але це не тому що місце прокляте.

Це тому що розруха у головах.

Терор чи сталінські часи нам готує режим Порошенка?!

Партийную кассу хлопнули? Что же это получается?завтра зрадофилы на шару будут митинговать? Они об этом знают ?:)

Може ще щось знайшов цікавого для себе в моїх повідомленнях? ))

Усе цікаве ти вже написав, залишається тільки препарувати не кваплячися та проводити цікаві досліди.

Это, кстати, тот банк, который отказался от кредитования хуйлостанской военки, а корни у него такие же расейские, как и кипрские инвестиции в Украину иностранные.

Он воно як.

ОТКАЗАЛСЯ.

Тобто Альфа-банк раніше обслуговував хуйлостанську воєнку, а тепер "отказался". Подивившися
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
легко побачити що "отказался" він на початку 2018 року.

Тоді як ти нахвалював Альфа-банк аж у листопаді 2017 року, коли Альфа-банк без проблем обслуговував хуйлостанську воєнку.

Я усе правильно зрозумів?

И да, я еще и газ хуйлостанский использую и таз тож по 17 литров на сотню жрет его же...Увы, эт ток по телевизору у нас руководство в Роттердаме и на немецком хабе все это закупает по конским ценам, а по факту...

Тобто нема різниці між вибором на ринку газу де фактично існує монополія та вибором банку, яких багато різних?

Там, кстати, еще и Самсунг работает, Икеа, все автопроизводители и много чего еще.

Значіть і якщо Рошен буде там працювать, ти не матимеш претензій?

К счастью, среди акционеров Альфи нет хуйла, это ж не Рошен...

Ти маєш підтвердження цим словам з надійного, респектальбельного міжнародноо джерела?

Тому що інакше всім стане зрозуміло хто ти такий.
Якщо до цього моменту ще ні.

Вас не було так і не воняло (С)
А я давно казав що проти хуйла це не те ж саме що за Україну.
Нехай щастить.

Якщо перша частина подекуди навіть вдається, то з другою чомусь виникають проблеми геть в усіх, починаючи з більшовиків та закінчуючи ІДІЛом.

І коли ви хочете побудувати дім, ви завжди будуєте знову таку саму лятрину, тільки гіршу, бо вона побудована з уламків старої.
Тобто пєтя "зламав лятрину" віті і "побудував таку саму лятрину, тільки гіршу, бо вона побудована з уламків старої."

Влучно сказано..За алєгорію плюсую.

не боишься,что Сааков использует своих адептов как презерватив и выбросит?
под кровать)

использует для чего? Если для прихода к власти - пох, я видел результаты наличия оной у него, лично мне лавры ничьи не нужны. Что б конкретно меня выбросить, для начала надо было взять...

та тышо! не может этого быть! ведь Саакашвили решил проблему в Смеле еще в ноябре!!! так и писал - ну все, проблема решена, люди в тепле! он же не мог спиздеть , ведь так ?

А еще он и коррупцию реально победил в Грузии...правда, уже 4,5 года прошло как он не у власти...

Як у тому анекдоті про "місце прОкляте".

Але це не тому що місце прокляте.

Це тому що розруха у головах.

Ты это сейчас о чем? Об экономическом крыле СБУ? Или о мусорской крыше?

Усе цікаве ти вже написав, залишається тільки препарувати не кваплячися та проводити цікаві досліди.

Он воно як.

ОТКАЗАЛСЯ.

Тобто Альфа-банк раніше обслуговував хуйлостанську воєнку, а тепер "отказался". Подивившися
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
легко побачити що "отказался" він на початку 2018 року.

Тоді як ти нахвалював Альфа-банк аж у листопаді 2017 року, коли Альфа-банк без проблем обслуговував хуйлостанську воєнку.

Тобто нема різниці між вибором на ринку газу де фактично існує монополія та вибором банку, яких багато різних?

Значіть і якщо Рошен буде там працювать, ти не матимеш претензій?

Ти маєш підтвердження цим словам з надійного, респектальбельного міжнародноо джерела?

Тому що інакше всім стане зрозуміло хто ти такий.
Якщо до цього моменту ще ні.

Мені особисто твоє розуміння не цікеве, зовсім, розумій як бажаєшь...

Ray
3 ч ·
Ну, что Запад заметил "реформы" Порошенко....
Cтарший научный сотрудник Атлантического совета Аслунд:
- МВФ не даст новый кредит Украине до следующих выборов.
- Реформ в Украине нет, и ее ждет финансовый крах, как в Венесуэле.
- Деньги выделенные Западом на реформы разворованы.
- Украинская власть вообще(!) не заинтересована в борьбе с коррупцией, так как она с нее живет.
- СБУ и ГПУ занимается рэкетом бизнеса.

3jabdc.jpg

Mikheil Saakashvili добавил(-а) 2 новых фото.
5 ч ·
Напередодні нашого Маршу 4-го числа Банкову захлеснула нова хвиля істерики. У передчутті швидкого кінця своєї влади та невідворотності покарання за злочини вони використовують єдину зброю слабких - силу.

Вчора в активістів Руху Нових Сил почалася нова хвиля обшуків. Одинадцять годин обшукували сестер Катю і Аню Петренко, їх батьків та 80-річну бабусю.

20 хвилин тому в Дніпрі СБУ забрало нашого активіста, Архіпцева Андрія, який займався організацією виїзду людей на акцію в Києві 4-го.

Сьогодні з самого ранку наші активісти по всій країні масово отримують поспіль десятки ось таких повідомлень, плід хворої фантазії оперів з СБУ, які ніяк крім маячнею назвати не можна.

Ну і за старою недоброю традицією поновилися повістки на допити для наших активістів, які «занадто активні», їх отримали Олена Чехова, яка запрошувала мене на чай, коли я був в Дніпрі та ряд інших активістів.

Все це не ново, все це ми вже проходили за часів попереднього «легітимного», мене тільки одне дивує, невже вони думають, що цей народ, який ціною крові своїх героїв вже одного разу позбувся таких самих паразитів, буде знову терпіти їх дзеркальне відображення?

Lerry Shengelia добавил 83 новых фото в альбом «Создано Михаилом Саакашвили».
7 ч ·
Все что вы видите на этих фотографиях - заслуга этого человека!Каждый день жители Грузии могли чувствовать этот бешенный темп в развитии государства. Каждый день, мы могли слышать об открытии того или иного сооружения. О начале или завершении строительства очередной клиники больницы или родильного дома, здравницы или санатории. Новые университеты,техникумы и коледжи.Повсюду открывались новые школы. Даже в самых отдаленных участках страны. Новые стадионы, военные базы, аэропорты,морские порты, тоннели и автомагистрали, заводы оружейные, фабрики и сельскохозяйственные угодья, дома юстиции и здание парламента, полицейские участки и новые районы для вынужденных переселенцев, театры и гоночный трек и многое многое другое. Всего не перечесть.

fbd9bg.jpg

jc4fhf.jpg

hfh7dc.jpg

ga2ahc.jpg

beacb9.jpg

gcb0fh.jpg

eed1ej.jpg

И еще 100500 фоток новіх госучереждений для людей и прочего:
https://www.facebook.com/lerry.shen...0208830518680408.1073741838.1837036884&type=3

Я підтримую НАБУ
1 ч ·
Князь Злочевський повернувся додому.

Хто ж допустив таку зраду?

Порохоботській тусовці розіслали методичку, в якій всіх собак повісили на НАБУ. Багато хто це радо проковтнув. Тепер кілька питань. Можливо, це НАБУ допомогло Злочевському зняти арешт з $23,5 млн, накладений Лондонським судом? Чи НАБУ перекваліфікувало справу проти соратника Януковича на "легку" статтю? А може НАБУ переможно звітувало про "тісну співпрацю" з компанією Злочевського, у результаті якої поповнили казну на смішну у порівнянні з тим, що вкрали, суму? Чи НАБУ пропустило всі строки для подання позову в суд? Отож.

Детальніше тут:

afbfd9.jpg

Отвечу на все вопросы я - это Саакашвили виноват!

Аслунд: українська влада не бореться з корупцією, вона з неї живе
13158 ПЕРЕГЛЯДІВ 31
П'ятниця, 2 лютого 2018, 12:31
Шведсько-американський економіст Андерс Аслунд вважає, що українські високопосадовці не зацікавлені в боротьбі з корупцією, бо контролюють економіку і отримують від цього прибутки.

Про це він розповів в інтерв’ю ЕП.

"Хтось може запитати, чому високопосадовці можуть бути зацікавлені в уникненні економічного зростання. Відповідь така — тому що вони живуть на прибутки з монополій. Вони отримують прибутки, бо контролюють економіку", - каже Аслунд.

Він наголошує, що якщо в економіки багато інвесторів, топові чиновники матимуть менше контролю над економікою, тоді зникнуть прибутки і вони стануть біднішими.

"Зазвичай в дуже бідних країнах дуже багаті керівники, бо вони не обмежені в доступі до фінансових ресурсів. Немає ніякого взаємозв’язку між багатством керівництва держави та багатством народу", - заявив економіст.

За його словами, це можна побачити на прикладі республік колишнього Радянського Союзу.

"Єдиною країною в регіоні, де гарантується право власності, є Грузія. Це те, що потрібно Україні. Отже, головне питання — чи забезпечать очільники держави право власності, чи ні", - повідомив Аслунд.

Він наголосив, що українські високопосадовці радше більше заплатять за облігації, ніж візьмуться за боротьби з корупцією.

"Бо вони зацікавлені в корупції, вони з неї живуть. Генпрокурор Юрій Луценко, мабуть, отримує багато грошей за те, що не бореться з корупцією. Якби він боровся з корупцією, він би нічого не заробляв, крім своєї невеликої зарплати", - підсумував економіст.

Раніше Аслунд висловив думку, що до виборів президента, які відбудуться в 2019 році, МВФ чи Європейський союз не дадуть Україні кредити.

Читайте повний текст інтерв’ю за посиланням.

Економічна правда

Mikheil Saakashvili
2 ч ·
Це кращий фахівець з України на Заході. Аслунда Порошенко всіляко обхажував, щоб він працював на нього, але для поважаючих себе професіоналів - істина важливіша.

А еще он и коррупцию реально победил в Грузии...правда, уже 4,5 года прошло как он не у власти...

1.Коррупцию сраака не победил,а возглавил
2.Уже почти месяц как он осужденный "не у власти"

РУХ НОВИХ СИЛ
1 ч ·
Як гламурно відпочивають злодії в законі, коли в країні війна. Аваков – у Італії, Луценко – Сейшели, Порошенко – Мальдіви.

У них та їхніх «посіпак» все в шоколаді й чорній ікрі. Їм ані трохи не соромно. Це ми своєю критикою і контролем заважаємо їм шикувати після «важкої праці», а насправді – звичайного грабунку держави.

Треба усвідомити – за нас ніхто нічого не змінить. Тому наш обов’язок – встати з дивана у неділю, 4 лютого, і прийти на Марш за майбутнє.

Ми налаштовані рішуче! Ми відірвемо корупціонерів і олігархів від державного корита! Влада - для служіння народу та своїй країні, а не особистого збагачення!
www.facebook.com/events/391030731310701/

1.Коррупцию сраака не победил,а возглавил
2.Уже почти месяц как он осужденный "не у власти"

:іржач: Чувак, ты из своей Дебилидовки выезжал хоть куда-нить, кроме как в местный магаз за опохмелом?

..."Ми бачимо низку хороших реформаторів в Україні", - сказав він.

"Це міністр фінансів Олександр Данилюк, в. о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун, голова правління "Нафтогазу" Андрій Коболєв, голова Національного антикорупційного бюро :confused:Артем Ситник:confused:, антикорупційний прокурор Назар Холодницький і загалом керівництво Нацбанку" з :клас:Гонтаревою:клас:, - перерахував Аслунд.

"Вони справді борються за реформи, і міжнародні організації охоче з ними співпрацюють", - додав він.

Назад
Зверху Знизу