Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как спастись от россиян?

• Автор теми Автор теми Periplaneta
  • Дата створення Дата створення
а у меня *** 35 см.

пососать не дам

может вы еще и гомофоб?

а ось, скажи-но, ватка, чому усі homo sovieticus'и страждають на приховану чи відкриту гомофілію: їм завше потрібно ставати раком, уся їхня лексика кружляє коло чоловічого дітородного органу тощо? що це, таварісьчь? генетична будова рабської психіки совків?

а ось, скажи-но, ватка, чому усі homo sovieticus'и страждають на приховану чи відкриту гомофілію: їм завше потрібно ставати раком, уся їхня лексика кружляє коло чоловічого дітородного органу тощо? що це, таварісьчь? генетична будова рабської психіки совків?
уйдзи, працивный

а ще я зауважив, що оті "совки в законєЪ" мають отаку тендітну психіку, що як почують / побачать українську мову - шаленіють остаточно й забувають навіть свою рідну (котрою теж володіють поганенько) - ось як ти чи твої однодумці-*****и, що це, таварісьчь?:confused:

Так то тёща меня укусила - вампирка кровавого Пу. Теперь буду вечно жить и стебаться с онижедетей. Если конечно они не развалят окончательно мой дом.

твоя карма - крутити дульцю у кишенці - ти робив так за часів сере-сере (поки його не зрадив), робиш так зараз (Україну ти не зраджував, бо ненавидиш її як справжній homo sovieticus), будеш робити так само, як здриснеш до Mосковії (поки не зрадиш й її) - але оте гурвінкування тобі не допоможе, й ти сам про це знаєш ;)

ну шо тебе, упорышу, отвечать? я замитыв, я зауважыв. ***** иди со своими путевыми заметками

й знову тож саме: "раадним яязикомЪ" ляпаєш все гірше, але чоловічій статевий орган - на першому місці:(

даже не знаю, порадоваться за вас или посочувствовать. Крепитесь :пиво:

Шо Вы, шо Вы. Теща - друг человека
между прочим, моя бывшая теща (а бывают ли бывшие тещи? ) меня до сих пор обожает. И это в некотором роде взаимно. Такой вот парадокс

Назад
Зверху Знизу