как доехать во львов?

Нда... От нашей Укрзализныци я такого не ожидала...
Харьков - Львов 111 ("Слобожанщина") До 27/10/2012 Ежедневно 18:38
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

И это навсегда или временно - не знаю.
Можно доехать до Киева, но не позднее, чем в 23.13 ( Киев-Чоп). Хюндай не успевает...
Выходит, по любому день терять? Утром на хюндае в Киев, потом пол дня в Киеве и вечером вариантов много. Но либо во Львове поооздно вечером (на том же Хюндае), либо рано утром.

То есть поездов из Харькова на запад вообще не остается?
На сайте
нашел последний рейс 111-го 14 ноября, после этого отсутствует.
Думал на Новый год во Львов съездить... ((

Нда... От нашей Укрзализныци я такого не ожидала...

И это навсегда или временно - не знаю.
Можно доехать до Киева, но не позднее, чем в 23.13 ( Киев-Чоп). Хюндай не успевает...
Выходит, по любому день терять? Утром на хюндае в Киев, потом пол дня в Киеве и вечером вариантов много. Но либо во Львове поооздно вечером (на том же Хюндае), либо рано утром.

Не хвилюйтесь, шановні, кеп вас врятує :yahoo:. Є інші мости через Дніпро.
Певна річ, придніпровці ці поїзда теж розбиратимуть, і їхати довго, але день не так зіпсовано.
Стосовно того, які будуть покращання, є чутки що в листопаді вертатимуть 64-й на Полтаву, бо взимку без електровоза його вагони нема чим топити. Дуплитись, як на полтавському ході розкидати два чи три хуйдая, декілька донецьких, симферопільський з оберігом і слобожанщиною УЗ буде довго. Не вчать у нашому ХУІТє роботі з графами й матрицями.
І ніхто не проти того, щоб приліпити ті п’ять (тепер шість) постів до іншої теми?

а, доречі, з вечірнього хуйдая УЗ так ненав’язливо пропонує в Києві сідати на дорогі московські відправленням о 00-33 та о другій. За ціною - космос, опівдні у Львові, якраз коли за графіком хуйдай у Києві в київських касах повинні з’являтись квитки

Останнє редагування:
Ну на безрыбье и через Знаменку можно. Не так удобно как прямой, но хоть как-то.
Спасибо за вариант :)

Кстати, что это за станция "им. Тараса Шевченка"? Канев, что-ли?

І ніхто не проти того, щоб приліпити ті п’ять (тепер шість) постів до іншої теми?
Ну... обсуждения транспортных нововведений заслуживают отдельных тем. Так что лепить к темам про достопримечательности Львова... Не обязательно.
У нас уже есть тема про то, как на перекладных добираться до И.-Франковска., как дешевле чем за 220 грн доехать до Киева, как добираться до Херсона и до Умани.
Вот и до Львова дошла очередь.

Честно, ребята, это пиздец, извините за мой французский. Я никогда не идеализировала наших функционеров. Но то, что творится на Укрзализныце, кроме как пиздецом я назвать не могу. :(

Я впевнений, що після перетряски "оберіга" на Полтаву, тижні через два, я буду так само посилати на москальські букви тих, хто не може на сайтах УЗ знайти розклад.
Мені самому ділянку з Києва до Кам’янця вже покращили цього місяця, а невдовзі планують хуйдаїзувати львівським 170-м.

111О Харьков — Львов
поезд, УЗ, Слобожанщина

18:51
Южный вокзал

13:28
Львов

18 ч 37 мин

ежедневно по 14 ноября
это ппц.... чем он-то им не угодил? убрать его как раз перед Новым годом, когда все будут ехать в Карпаты и в Европу... нет слов...

Я впевнений, що після перетряски "оберіга" на Полтаву, тижні через два, я буду так само посилати на москальські букви тих, хто не може на сайтах УЗ знайти розклад.
Мені самому ділянку з Києва до Кам’янця вже покращили цього місяця, а невдовзі планують хуйдаїзувати львівським 170-м.
и что вы этим хотели сказать?

То есть поездов из Харькова на запад вообще не остается?
На сайте
нашел последний рейс 111-го 14 ноября, после этого отсутствует.
Думал на Новый год во Львов съездить... ((

є. Розклад, ніби, залишили старий, як завжди, граються з відкриттям продажу не за 45 днів.

Останнє редагування:
Що за пиздёж, бля? Никто львовский поезд не отменяет, в расписании он на своём месте. Билеты продаются за 45 дней.

Точно, появился :) а ведь не было!

Всім доброго ранку.

є. Розклад, ніби, залишили старий, як завжди, граються з відкриттям продажу не за 45 днів.
Або я ж писав що усе буде ну не добре, але більш-менш

пришел сегодня в кассу,на Львов не продают, на другие продают. Пояснили,что поезд Львовский, не дали еще места.Позвонил во Львов знакомым, у них на ж\д билеты выход есть, там поясняют, что поезд Харьковский и они тоже не знают, почему не дают места....Короче туман....наверное мест уже нет...скажут что выкупили турфирмы.При мне в кассе женщина с мужчиной брали билет на Ужгород на 29 декабря,так поезда сказали нет,они через Киев, им сказали что до Киева только есть Интерсити в первом классе за 365 вроде, а до ужгорода в каком-то поезде только ЛЮКС(СВ)и то только два последних места на всю Украину!!!!!!!!!, у них было 1400 грн, не хватило, муж бегал в банкомат...Популярные у нас ж\д перевозки...По мне дешевле на машине своей ехать....

Ще раз пропоную прибити чи приліпити цю тему бо, перепрошую, почалось скиглення, а суттєвих змін не відбулось, на Київ вимушено один поїзд добавили.
При мне в кассе женщина с мужчиной брали билет на Ужгород на 29 декабря,так поезда сказали нет,они через Киев, им сказали что до Киева только есть Интерсити в первом классе за 365 вроде,
Як розвели лоха в УЗшній касі - то мені нецікаво. Сходу намалюю схему о 20-ХХ відправлення з Харкова о 8-ХХ прибуття до Києва, 90 грн сумарно, поспати у відКВРеному плацкарті, пересадка близько півночі на відремонтованому вокзалі. З місцями на 28 грудня у продажу.
до ужгорода в каком-то поезде только ЛЮКС(СВ)и то только два последних места на всю Украину!!!!!!!!!, у них было 1400 грн, не хватило, муж бегал в банкомат..
ай-яй-яй. З "оберігом" на цей час на цей тиждень ситуація не краща, теж "на всю Україну". А тому чоловікові не прийшло в голову, що безпосередньо з Києва до Ужгорода один чи два поїзди, інші - московські. Треба вмикнути голову. А їй у допомогу - мобільний інтернет.
Людина, якій потрібні залізничні квитки через карпати на різдвяні канікули, може послідкувати за новинами на сайті УЗ, впіймати квитки на нещодавно призначені додаткові.

Останнє редагування:
пипец, а может на самолете во Львов, а?

так с Харькова во Львов не летят...

посмотрел сайты заказов билетов-цены на 40-50 грн выше кассовых...А ведь через интернет вроде должно быть дешевле, хотя в нашей стране может не так?

Назад
Зверху Знизу