- 🟡 05:34 Відбій тривоги в Харківська область.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Куп’янський район- Харківський район- Липецька територіальна громада- Вовчанська територіальна громада#Харківська_область
Листаю , ибо то, что обычно я вписываю данные паспорта и ид. кода + попадаю на приватовские камеры, как универсальный случай не катит.
Попросив би не "листати" мої повідомлення, тому що
1) Куди це ви пишете данні паспорта та коду, коли сплачуєте комунальні платежі, наприклад за воду? Платіж за послуги кабельного це той же самий комунал. Для того щоб його сплатити в банку треба тільки сказати прізвище та ініціали, іноді ще конт. телефон.
2) В багатьох банках тіпа КБ Мегабанк, Ощадбанк & so on камер немає.
Да і пишуть вони не завжди, а якщо пишуть, то роками не зберігають.
3) А ви не чули про I-бокси? Універсальна і прикольна штука, рекомендую. Жодних реквізитів і камер. Думаю ці покидьки як раз через I-бокси за мене і платили
4) Скажіть мені ваше прізвище ім"я по батькові і дату народження, і я скажу вам всі реквізити вашого паспорта, автомобіля, навчального закладу і роботи(або работ), а також сімейний стан і родичів назву
5) Мене терзають смутні сумніви, чи ви випадково з ними не в долі?
А то ви їх так захищаєте.
Доречі данна коза - Поляк Наталія Петрівна, вказує що має досвідКстати вот тут:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
коза, непосредственно принимающее участие в организации происходящего блядства, засветила умника, чья подпись стоит под письмами.
Онишко Віталій (Генеральний директор, ТОВ "ПрімоКолект. Центр грошових вимог" (у минулому ТОВ "Ультімо. Український центр грошових вимог"))
050 370 98 80
Так вот, телефон действующий. Ну вы меня поняли...![]()
Мелочь - но будет зело пользительно сему мудаку познать на себе некоторые аспекты работы его же фирмы![]()
в "організації співпраці департаментів Sotf, Hard та Legal Collection"
Цікаво в нашому випадку це soft чи вже hard? А що таке legal? Хтось бачив фільми в такому жанрі?
Її анкета редагувалась сьогодні.
Останнє редагування: