Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как быстро Порошенко повторит путь Януковича?

• Автор теми Автор теми Nat.asha
  • Дата створення Дата створення
Какая партия? Умора – нет никакой партии. Опять будете за мешок голосовать?
За результатми дослідження, на першому місці в рейтингу - партія "Слуга народу", за яку готові проголосувати 43,8% тих, хто вже визначився і прийде на вибори.

На другому місці - "Опозиційна платформа - За життя", в якої 10,5% підтримки. Також у трійці лідерів - "Блок Петра Порошенка - Солідарність", в якого 8,8%.

Загалом п'ятивідсотковий бар'єр долають п'ять партій:

"Слуга народу" - 43,8% серед тих, хто визначився і прийде голосувати (33,3% серед усіх виборців)
"Опозиційна платформа - За життя" - 10,5% (8,1%)
"Блок Петра Порошенка - Солідарність" - 8,8% (6,4%)
"Батьківщина" - 7,3% (5,5%)
"Сила і честь" (Ігор Смешко) - 5,1% (3,8%)
Ще три сили можуть подолати бар'єр, якщо його зменшать до 3%:

Партія Святослава Вакарчука - 4,6% серед тих, хто визначився і прийде голосувати (3,4% серед усіх виборців)
Радикальна партія - 3,3% (2,5%)
Опозиційний блок - 3,2% (2,4%)
Усі інші політичні сили, за підрахунками групи "Рейтинг", набирають менше 3% голосів.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Да, ты просто ****ишь ни о чем.:D
Я тобі показав вже. що це ти ****иш... :іржач:
І кожний твій пост не підтверджується реальністю... :іржач:
Мені вже набридло тикати тебе мордою у власне гівно...:іржач: Живи так, як вмієш і займайся далі брехнею.
Не буду тобі заважати... :іржач:

А если завтра окажется, что в ней состоит Янык, Азиров и Мертвечук? Зато они уже готовы за нее голосовать, *****ы, ***©
Так це ж Пеця і влаштував. Наобіцяв ще до парламентиських виборів 2014 р. що зробить їх по відкритих списках і не зробив...

Видимо от того у них зрение такое херово
Кашкет МГБ СРСР

bcaga8.webp

До цитати, потрібне посилання, а так це твої фантазії... Немає посилань - значить це твоя брехня.
Кашкет би змінив краще... Це вже відомо давно, що на західній Україні каральні загони МГБ перевдягалися у однострої УПА-УГА, але так дорожили своїми кашкетами, що не завжди їх замінювали на мазепинки...:іржач:

Що хочуть розслідувати щодо Порошенка?

До слідчих органів України почали надходити заяви про нібито злочинні дії Петра Порошенка і його оточення.

А до Окружного адмінсуду навіть надійшла вимога про заборону виїзду з країни 180 чиновникам, в тому числі п'ятому президенту.

Портнов заявив, що 3,5 години провів на допиті у ГПУ
Екс-заступник голови АП часів Януковича Андрій Портнов заявив, що сьогодні сам прибув на допит до Генеральної прокуратури України і пробув там 3,5 години. Про це Портнов написав на своєму каналі у Telegram, передає УНН.

"...сьогодні я сам раптово прибув туди (у ГПУ - ред.) на допит, де прекрасно провів 3,5 години", - написав Портнов.

За його словами, "на допиті повідомив про роль глави Департаменту спеціальних розслідувань Горбатюка і керівництва Генеральної прокуратури в приховуванні масових вбивств на Майдані".

Портнов висловив припущення, що "тепер у слідчих буде трохи більше роботи, - вони повинні слідчим шляхом перевірити зазначену інформацію, допитати своїх власних керівників і внести це все до реєстру досудових розслідувань".

научись наконец искать сам, тем паче есть цитата.
Ти рідкістний ******ок, якщо думаєш, що хтось буде шукати по тих твоїх брехливих заявах, які видаєш за цитати...
І щоб знав, якщо дається цитата, то обов"язково вказується джерело інформації звідки її взято. Цьому вчать, навіть, у школі...:іржач:

Все порохоботы соснут висячку на выборах, в парламент ни одна падла из старых не пройдет. Созданы группы мониторинга. Так что с мажоритаркой вы сглотнете по полной. Наивные педики думают что проскочат)))). Херасдва.
Так что через 2 месяца вы будете уже в полном ауте вместе с Вокарчуком и ему подобными.
Я вообще Зе не понимаю зачем договариваться с пида***ми. Гнать их ссаными тряпками. Твари конченые, как они ссут за мандат.
В Польше им работы хватит, после отсидки.

Ты *****, если думаешь, что кто-то, что-то тебе должен.
Ты вдвойне *****, если думаешь, что кто-то будет бегать с высунутым языком и искать тебе что либо, тем паче после цитаты из текста, тем более после того, как ты включил *****а.
Та вы же плакали что Зе сказал что никому ничего не должен? Так вы определитесь или у вас шиза?
Судя по вашим утверждениям - ***** с шизой)))

Все порохоботы соснут висячку на выборах, в парламент ни одна падла из старых не пройдет. Созданы группы мониторинга. Так что с мажоритаркой вы сглотнете по полной. Наивные педики думают что проскочат)))). Херасдва.
Так что через 2 месяца вы будете уже в полном ауте вместе с Вокарчуком и ему подобными.
Я вообще Зе не понимаю зачем договариваться с пида***ми. Гнать их ссаными тряпками. Твари конченые, как они ссут за мандат.
В Польше им работы хватит, после отсидки.
Я хренею с вас, зебилов. Вас что, не радует победа вашего ссыкла?

справедливость это очень субъективное понятие,
Справедливість має бути інкорпорована в правову систему України, як це було зроблено сотні років назад в Британії, правова система якої має стати прикладом для України. Там, коли формальні, писані закони суперечать справедливості судді віддають перевагу справедливості.

Зараз ще раз підкреслю: верховенство права - правильний імператив, але воля народу і справедливість для України й українців є вищою цінністю.

Назад
Зверху Знизу