Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Как быстро Порошенко повторит путь Януковича?

• Автор теми Автор теми Nat.asha
  • Дата створення Дата створення
Ведутся дела! Уже ведутся дела!
Ну, так і що? Це загальновідомі речі... Але, те, що Джуліані в даному випадку працює на громадянина Трампа, як простий адвокат, а не посадова особа - це факт...

Я знаю что зебилы тупые.
Ні, це стосується пороходебілів... :іржач: Ні перші не другі мене не стосуються, оскільки був і залишаюсь прихильником А.Гриценка, якого тут пороходебіли поливали брудом...
Пороходебіли - це усі антиукраїнські елементи, які прикриваючись зовнішньою українькою атрибутикою, на кшталт вишиванки, влаштовують істерики проти вибору переважної більшості українців, що стали на позицію боротьби з корупцією в Україні і яких не обдуриш псевдоукраїнською риторикою...
Так що попердуй далі... Бо, це нікого не цікавить... :іржач:
Гуляй *****ським вальсом, *****ською мовою (попердуй)... :іржач:

Ні, це стосується пороходебілів... Ні перші не другі мене не стосуються, оскільки був і залишаюсь прихильником А.Гриценка, якого тут пороходебіли поливали брудом...
Пороходебіли - це усі антиукраїнські елементи, які прикриваючись зовнішньою українькою атрибутикою, на кшталт вишиванки, влаштовують істерики проти вибору переважної більшості українців, що стали на позицію боротьби з корупцією в Україні і яких не обдуриш псевдоукраїнською риторикою...
Так що попердуй далі... Бо, це нікого не цікавить...
Гуляй *****ським вальсом, *****ською мовою (попердуй)...
Чего ты нервничаешь? Ты ведь победил. Дал возможность клоуну просрать страну. Украина превратилась в Бенины *****. Что тебя не радует?

Чего ты нервничаешь?
Я абсолютно спокійний.... На відміну від пороходебілів, які тут заходяться у істериках третій тиждень.
На жаль через похородебілів, які, як ****и оббрехували А.Гриценка, він не набрав достатньої кількості голосів, щоб вийти до 2-ого туру.
Дал возможность клоуну просрать страну.
Просрав країну Порох, зробивши з неї корупційний полігон Рошену... Час ще покаже, яких він зрадив Майдан, використавши його для того, щоб пролізти до керма країни.
Украина превратилась в Бенины *****.
??? З чого ти узяв на що перетворилася Україна? А може все буде добре за президентства Зеленського... До чого тут Беня? І як вона могла перетворитися за часів правління Порошенка.
Что тебя не радует?
Мене радує, що Пороха відсунули від влади. Але, знаючи його характер варто чекати, що він почне зараз з купкою своїх прибічників робити усе, щоб Україна занепала зовсім...
Гадаю, що це йому не вдастся...

При чем тут лещенко, когда Джулиани говорил о Коломойском и Зеленском?
Несподівано оголошена та так само несподівано скасована зустріч колишнього мера Нью-Йорка, а нині приватного адвоката президента США Рудольфа Джуліані із новообраним президентом України Володимиром Зеленським стала приводом для справжнього скандалу. Це й не дивно, адже причиною скасування візиту до Києва юрист Трампа назвав наявність в оточенні Зеленського людей, які є "ворогами президента США". Джуліані навіть вказав на одного з них - народного депутата України Сергія Лещенко, який підтримує новообраного президента.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Первое, что сделал Игорь Коломойский, вернувшись в Украину - начал угрожать американским гражданам. Как сообщает Цензор.НЕТ, об этом в Twitter пишет адвокат Дональда Трампа Рудольф Джулиани.
На чию адресу були ці погрози, в чому їхня сутність і чи саме через це Трамп чи Джуліані (як особистий адвокат громадянина Трампа) відмінив свою поїздку до України?

Он ссылается на издание The Daily Beast.

Далее Джулиани уточнил, что Коломойский якобы угрожал его клиентам Льву Парнасу и Игорю Фруману. "Они мои клиенты, и я посоветовал им предъявить обвинение", - отметил американец, подчеркнув, что реакция нового президента подскажет о степени контроля над ним.
І до чого тут Джуліані, як особистий адвокат Трампа? Чи Лев Парнас та Ігор Фруман персони з державними повноваженнями?

"Украинский миллиардер-олигарх Игорь Коломойский под следствием ФБР. Сейчас он вернулся в Украину из ссылки в Израиле, и первое, что он сделал, - это угрожает американским гражданам. Это настоящее испытание для президента. Будет ли он арестован?", - написал Джулиани.
А до чого тут Зеленський?
Є певні процесуальні вимоги. Якщо буде доведено, що Коломойський злочинець, то правоохоронні органи заарештують його. Якщо ж це забаганки Джуліані, то він, як юрист займається профанацією і провокаціями... Це його особиста справа.
Якщо у ФБР є неспростовні докази то чому Коломойського не було заарештовано у Ізраїлі?

І взагалі, я дивлюся, що Порошенко зібрав навколо себе одну наволоч, до якої приєдналися відверті *****ьні ****и... Це проявилося дуже яскраво після того, як він програв ці вибори.

З чого ти узяв на що перетворилася Україна?
Потому что я намного умнее тебя.

Мене радує, що Пороха відсунули від влади. Але, знаючи його характер варто чекати, що він почне зараз з купкою своїх прибічників робити усе, щоб Україна занепала зовсім...
Гадаю, що це йому не вдастся...
Открою тебе тайну: будет ****ец. И виноваты в нем будете вы, зебилы.

Ты *****а включил или не в курсе, что Израиль не выдает своих граждан?
А що? Беня громадянин Ізраїля? Якщо це так, то треба проти нього відкрити кримінальне провадження в Україні...

Мені подобається, що в темі про Порошенко пороходебіли, щоб забазарити тему переносять усе на Зеленського...
Мабуть це відбувається за загальною порадою методички розробленої в штабі Порошенка і за гроші Ахметова...

Ты решил окончательно не выключать *****а?:D

Правда известная всем, даже в далекой Америке.
Є документальні підтвердження по цим двом звинуваченням? Чи це тобі так хочеться?
Нагадую, що це тема про порошенка. Назва: Как быстро Порошенко повторит путь Януковича?
Про Зеленського і усе, що з ним пов"язано треба свій базар переносити туди... Чи немає аргументів на захист Порошенка, через це засираєте цю тему? :іржач:

Назад
Зверху Знизу