andrecooper
A
с э-сиг идешь и не стреляют сигареты. когда курил табачные сигареты, то минимум два раза стреляльщики спрашивали *дай закурить* пока по улице пройдешься
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Сигареты в Украине подорожают до 90 гривен
Хворий на *** мабуть заперечить. Чи от коли беруть у армію, то беруть туди здорових.а я от кажу, бо 90% проблем від проблем в мозку
Залежить від вибору?право курити та бухать?
В ****у такий народ
В Європі за ніщебродів працюють. При цьому Європа процвітає.знову за ніщєбродів хтось повинен працювати?![]()
Невірно. У тварин є розум.розум то є єдине, що відрізняє людину від тварини
Це шовінізм... Та й йоклмн, чи не пофіг, хто шо з собою робить. Вченого, який ставить досліди на собі в біореактор?якщо особа свідомо вбиває в собі мозок та розум - таку тварину тре в біореактор
Вроде как тебе и пофиг , но на душе почему-то хорошо ?
з часом у мозку проходять зміни, так шо не відкладуй, може тебе ще можна врятувати
а може й ні, хто його знає
я ж кажу - вам та треба до психіатрів звернутися. може в повітрі шо, а може в воді у вас там, викиди всякі....
а я от кажу, бо 90% проблем від проблем в мозку
право курити та бухать?
В ****у такий народ
знову за ніщєбродів хтось повинен працювати?
розум то є єдине, що відрізняє людину від тварини
якщо особа свідомо вбиває в собі мозок та розум - таку тварину тре в біореактор
Можно будет за одну сигарету ******* курящую телку![]()
![]()

Фубля. У нее изо рта воняет пепельницей![]()

діскус-хуіскусГоворить с тобой это как играть со стеной в теннис, скушно, предсказуемо и примитивно но буду реален иногда твоя "внешняя" отрешенность выдаёт неплохие перлы, опять же не касаясь дискуса.
Щас и без сигарет можно. А потом цены поднимут, как обычно. Вобщем деньги-бартер-шара...Можно будет за одну сигарету ******* курящую телку![]()
![]()
А шо они там ищут ?Щас и без сигарет можно. А потом цены поднимут, как обычно. Вобщем деньги-бартер-шара...
Время молодіх и предприимчивіх
Переспроси иначе,- начнете *******. Ибо ваша подача материала в корне неправильна.Или не бросите и перейдете на более дешевые марки?
А шо они там ищут ?
Переспроси иначе,- начнете *******. Ибо ваша подача материала в корне неправильна.
Это уже началось плвсеместно.шманают на сигареты
ЯтвойклиентПри цене 2 евро за пачку, я начну изготавливать и продавать свои собственные сигареты. Мои коллеги из Закарпатья - раньше.
Так и покинете нас с этой надеждой....Зачем же так драматично, я надеюсь что народ откажется от табака.