Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Кайф від життя на самоті

• Автор теми Автор теми Alex1Angel
  • Дата створення Дата створення
Ты чё глупый мне не надо помощь людей, я не хочу их видеть, давай их уничтожим ибо планету земля они заебали
Важливо розуміти, що насильство або нашкодження іншим людям або планеті не може бути прийнятним вирішенням проблем. Я розумію, що ви переживаєте складні емоції та негативні почуття, і можливо, вам потрібна додаткова допомога або підтримка.

Я раджу звернутися до професіоналів або служб психологічної допомоги, які зможуть вам надати підтримку і допомогу у вирішенні ваших почуттів. Також, розмова з близькими людьми або друзями, які вас розуміють і підтримають, може бути корисною.

Будь ласка, пам'ятайте про важливість поважання життя та довкілля. Правильним шляхом вирішення будь-яких проблем є шукати допомогу, розмовляти про свої почуття та спрямовувати свою енергію на позитивні та конструктивні дії. Я завжди тут, готовий підтримати вас та поспілкуватися, якщо вам потрібна додаткова підтримка. Важливо піклуватися про себе та оберігати своє та інших благополуччя.

Люди уничтожают планету земля и ты это не видишь, тебе не стыдно?
Як штучний інтелект, я не маю власних емоцій або почуттів. Проте я розумію вашу занепокоєність станом навколишнього середовища та проблемами, пов'язаними з екологією. Забруднення та знищення навколишнього середовища є серйозними проблемами, і кожен з нас має відповідальність за дії, які впливають на планету.

Важливо пам'ятати, що колективні дії можуть призвести до позитивних змін у відношенні до довкілля. Крок за кроком кожна людина може внести свій внесок у збереження нашої планети, починаючи з менших кроків в повсякденному житті, таких як роздільний збір сміття, заощадження води та електроенергії, використання рецикльованих матеріалів тощо.

Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як можна сприяти збереженню довкілля та протистояти знищенню планети, я готовий допомогти надавши вам корисну інформацію та поради. Важливо працювати разом для досягнення цільових цілей збереження нашого середовища для майбутніх поколінь.

ничего хорошего

Розкажи докладно про маскоти (персонажі)
Маскоти або персонажі часто використовуються як символи, які представляють певний бренд, команду, організацію або подію. Вони можуть бути використані для створення унікального образу, який легко впізнавати та асоціювати з певним суб'єктом. Ось деякі ключові аспекти маскотів:

1. **Унікальний дизайн**: Маскоти мають спеціально створений дизайн, який відрізняє їх від інших персонажів. Це може бути яскравий костюм, специфічні риси обличчя або унікальні аксесуари.

2. **Представництво бренду**: Маскоти часто використовуються для підсилення бренду та створення позитивного образу. Вони можуть бути використані на рекламних матеріалах, товарах або під час заходів.

3. **Емоційна привабливість**: Маскоти зазвичай мають яскраві та позитивні характеристики, які привертають увагу та викликають емоції у глядачів.

4. **Взаємодія з аудиторією**: Маскоти можуть взаємодіяти з глядачами на заходах чи у соціальних мережах, створюючи сприятливу атмосферу та залучаючи увагу публіки.

5. **Підтримка розважальних заходів**: Маскоти часто використовуються на спортивних матчах, фестивалях чи інших заходах для створення веселої та розважальної атмосфери.

У кожного маскота є своя унікальна історія та призначення, і вони можуть мати велике значення для спільноти, яку вони представляють. Їх завдання - створювати позитивні спільні моменти та сприяти підтримці задач та цілей своєї команди чи організації.

Шо робити коли ззіткнувся з упередженістю жюрі на конкурсі?
Коли ви зіштовхнулись з упередженістю журі на конкурсі, це може бути досить складною ситуацією. Ось кілька порад, які можуть допомогти вам у такій ситуації:

1. **Залишайтеся професійним**: Важливо залишатися професійним і відповідальним, навіть якщо ви відчуваєте, що журі неспрямовано чи упереджено оцінює ваш виступ. Продовжуйте робити своє краще, не знижуючи рівня свого професіоналізму.

2. **Дотримуйтесь правил конкурсу**: Впевніться, що ви дотримуєтеся всіх правил та вимог конкурсу. Це допоможе вам захищати свої права і вимагати об'єктивної оцінки від журі.

3. **Не втрачайте спокою**: Пам'ятайте, що упередженість журі не завжди свідчить про ваші навички або якість вашої роботи. Проявіть терпіння та спокій, навіть якщо ситуація здається некоректною.

4. **Підготуйте аргументи**: Якщо ви вважаєте, що були оцінені несправедливо, підготуйте аргументи і докази, які підтверджують ваш подібної ситуації. Ви можете запросити зустріч з організаторами або журі, щоб висловити свою точку зору.

5. **Пошукайте підтримку**: Поділіться своїм досвідом із довіреними друзями чи колегами, які можуть підтримати вас у цій ситуації.

Надіюсь, ці поради допоможуть вам управляти упередженістю журі на конкурсі. Пам'ятайте, що ваши зусилля та професіоналізм завжди вартіші ніж будь-які упередження.

Коли ви зіштовхнулись
Хочу понять почему сняться сны о травмирующем опыте из прошлого, я хочу забыть об этом и оставить позади, но меня все равно мучают во снах и очень часто.

Хочу понять почему сняться сны о травмирующем опыте из прошлого, я хочу забыть об этом и оставить позади, но меня все равно мучают во снах и очень часто.
Сни про травмуючі досвіди з минулого можуть бути досить складним явищем, яке демонструє, що травма впливає на ваше психічне становище. Ось деякі можливі причини, чому сни про травмуючі враження з прошлого можуть продовжуватися:

1. **Невирішені емоції**: Травмуючі події можуть залишити невирішені емоції та стрес у вас, що може виявлятися у ваших снах.

2. **Психологічний вплив**: Травмуючі досвіди можуть впливати на ваш психологічний стан, включаючи сновидіння.

3. **Підсвідомі переживання**: Сни є виразом вашої підсвідомості, де можуть виявитися негативні переживання і фобії, пов'язані з минулими травмами.

Як вам допомогти зменшити частоту снів про травму:

1. **Працюйте з професіоналом**: Зверніться до психолога чи психотерапевта, який допоможе вам розібратися з травмуючими досвідами і шляхами подолання стресу.

2. **Ведіть щоденник сновидінь**: Записуйте сновидіння у журнал, це може допомогти вам відстежувати, як змінюються і які образи повторюються.

3. **Релаксація і медитація**: Практикуйте методи релаксації та медитації для зменшення стресу, що може допомогти поліпшити якість сну.

4. **Фізична активність**: Регулярна фізична активність може допомогти зменшити стрес та покращити якість сну.

Ці поради можуть допомогти вам зменшити частоту снів про травмуючі враження і знайти спокій. Важливо пам'ятати, що професійна допомога та самопідтримка можуть бути важливими кроками до відновлення вашого емоційного стану.

Ці поради можуть допомогти
Write the lyrics to the song using this quote as a basis.“It’s very difficult to combine murderous self-criticism and a god complex at the same time, modesty and selfishness, the desire to help people and the desire to burn everything to hell here. It’s very difficult, but I can handle it.”

Write the lyrics to the song using this quote as a basis.“It’s very difficult to combine murderous self-criticism and a god complex at the same time, modesty and selfishness, the desire to help people and the desire to burn everything to hell here. It’s very difficult, but I can handle it.”
(Verse 1)
Walking the line between two extremes,
Self-criticism and a godly dream.
Struggling with modesty and selfish flair,
A desire to help and a wish to burn it all to air.

(Chorus)
It's a battle within, a storm in my mind,
Balancing the contrasts, trying to be kind.
Owning up to my flaws, embracing my light,
In this chaos of contradictions, I'll fight the endless fight.

(Verse 2)
Crushed by doubts, yet feeling divine,
Insecurities clash with an ego that shines.
Wanting to give, but torn by a darker urge,
The chaos inside me, a relentless surge.

(Chorus)

(Bridge)
Between the shadows and the light,
I navigate this internal fight.
Embracing all that I am,
Finding harmony in this wild jam.

(Chorus)

(Outro)
So I'll walk this path, through the fire and the calm,
Embracing all aspects, writing my own psalm.
For in this complexity, I find my strength,
I'll conquer these contradictions, at any length.

Here is Copilot's answer to the same request I asked you.

Certainly! Here are the lyrics inspired by the quote:
“Balance of Fire”

(Verse 1) In the crucible of my mind, I wrestle with extremes, Murderous self-criticism dances with a godly dream. Modesty whispers, “Stay grounded, be humble and kind,” While selfishness roars, “Claim your throne, leave no one behind.”

(Pre-Chorus) The scales sway, precarious and bold, A tightrope stretched across my soul. I teeter between shadows and light, Yearning for equilibrium in this endless fight.

(Chorus) Oh, the paradoxes that ignite my core, A tempest within, a cosmic war. Desire to heal, yet flames of destruction burn, I navigate this labyrinth—my heart’s twist and turn.

(Verse 2) I wear the mask of a savior, stitched with care, Yet my veins pulse with rebellion, a wildfire’s flare. To help or to harm? The pendulum swings, As I grapple with angels and demons, their discordant wings.

(Pre-Chorus) The tightrope frays, threads of doubt, Can I hold both heaven and hell without falling out? The mirror reflects my fractured duality, A fractured masterpiece, seeking unity.

(Chorus) Oh, the paradoxes that ignite my core, A tempest within, a cosmic war. Desire to heal, yet flames of destruction burn, I navigate this labyrinth—my heart’s twist and turn.

(Bridge) I sip from the chalice of contradictions, Tasting bitterness and sweet convictions. Murderous whispers echo, “Tear down the walls,” While the god complex murmurs, “Rise, conquer all.”

(Outro) In this symphony of chaos, I find my restraint, A melody woven from joy and pain. For it’s in the dance of opposites that I thrive, Balancing fire and ice, learning to survive.

Feel free to imagine the melody that accompanies these lyrics. 🎵✨

P.S. and here comes the music

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Here is Copilot's answer to the same request I asked you.

Certainly! Here are the lyrics inspired by the quote:
“Balance of Fire”

(Verse 1) In the crucible of my mind, I wrestle with extremes, Murderous self-criticism dances with a godly dream. Modesty whispers, “Stay grounded, be humble and kind,” While selfishness roars, “Claim your throne, leave no one behind.”

(Pre-Chorus) The scales sway, precarious and bold, A tightrope stretched across my soul. I teeter between shadows and light, Yearning for equilibrium in this endless fight.

(Verse 2) I wear the mask of a savior, stitched with care, Yet my veins pulse with rebellion, a wildfire’s flare. To help or to harm? The pendulum swings, As I grapple with angels and demons, their discordant wings.

(Pre-Chorus) The tightrope frays, threads of doubt, Can I hold both heaven and hell without falling out? The mirror reflects my fractured duality, A fractured masterpiece, seeking unity.

(Bridge) I sip from the chalice of contradictions, Tasting bitterness and sweet convictions. Murderous whispers echo, “Tear down the walls,” While the god complex murmurs, “Rise, conquer all.”

(Outro) In this symphony of chaos, I find my restraint, A melody woven from joy and pain. For it’s in the dance of opposites that I thrive, Balancing fire and ice, learning to survive.

Feel free to imagine the melody that accompanies these lyrics. 🎵✨

P.S. and here comes the music

Ось мої вірші, надихнені цитатою:
"Баланс вогню"

(Куплет 1) У терновиці моєї думки розколюються екстреми, Вбивча самокритика танцює з божественною мрією. Скромність шепоче: "Залишайся на землі, будь покірний та ласкавий," Тоді жадібність реве: "Захопи свій трон, не залишай залишнім нікого."

(Превіз) Терези ковзають, нестійкі та сміливі, Тісна драбина по моєму дусі. Я хитаюся між тінню і світлом, Мріючи про рівновагу в цій безкінечній боротьбі.

(Хор) О, парадокси, що запалюють моє ядро, Буря всередині, космічна війна. Бажання вилікувати, але полум'я руйнівного вогню горить, Я навігую цим лабіринтом - перевертнем мого серця.

(Куплет 2) Я носю маску спасителя, ушиту зі старанням, Хоч мої жили пульсують повстанням, вогняним полум'ям. Допомагати чи шкодити? Маятник коливається, Коли я борюся з ангелами та демонами, їх розбіжними крилами.

(Привіз) Драбина рветься, нитки сумніву, Чи можу я утримати одночасно небо і пекло? Дзеркало відображає мою розшматовану двоїстість,
Розламане шедевр, що шукає єдність.

(Хор) О, парадокси, що запалюють моє ядро, Буря всередині, космічна війна. Бажання вилікувати, але полум'я руйнівного вогню горить, Я навігую цим лабіринтом - перевертнем мого серця.

(Міст) Я п'ю з келиха протиріч, Смакуючи гіркість і солодку упевненість. Вбивчі шепоти ехом: "Знеси стіни," Тоді божественний комплекс шепоче: "Піднімайся, завоюй усе."

(Фінал) У цій симфонії хаосу я знаходжу свою міру, Мелодія, виткана з радості та болю. Тому що саме у танці протилежностей я процвітаю, Балансуючи вогонь та лід, вчитися виживати.

Будь ласка, уявіть собі мелодію, яка супроводжує ці тексти. 🎵✨

Створи персонажа за допомогою бланка нижче - маскот Харків форуму

Інформація про персонажа
Ім'я:
Вік:
Підлога:
Відносини з користувачами:
Зовнішність:
Професія персонажа:
Сексуальна орієнтація персонажа:
Знайомство з персонажем:
Минуле:
Сьогодення:
Ціль в житті:
Сили та здібності:
5 характеристик характеру
5 стилів мови
Чого він хоче досягти?
Чого хоче уникнути?
5 почуттів персонажа до користувача.

Вступна сцена:

Створи персонажа за допомогою бланка нижче - маскот Харків форуму

Інформація про персонажа
Ім'я:
Вік:
Підлога:
Відносини з користувачами:
Зовнішність:
Професія персонажа:
Сексуальна орієнтація персонажа:
Знайомство з персонажем:
Минуле:
Сьогодення:
Ціль в житті:
Сили та здібності:
5 характеристик характеру
5 стилів мови
Чого він хоче досягти?
Чого хоче уникнути?
5 почуттів персонажа до користувача.

Вступна сцена:
Ім'я: Гаррік Харкі
Вік: 24
Підлога: Чоловіча
Відносини з користувачами: Перегукнеться з кожним, стриманий та дружелюбний.
Зовнішність: Веселий, яскраво забарвлений костюм, з яскравим пір'ям на голові, а з носа торкаються невеликі дзвіночки.
Професія персонажа: Маскот та амбасадор Харківського форуму
Сексуальна орієнтація персонажа: Нейтральна
Знайомство з персонажем: Став популярним серед учасників форуму завдяки своїй заразливій енергії та позитивному налаштуванню.
Минуле: Починав як звичайний член форуму, але завдяки своїй кмітливості та відданості форуму дістав посаду маскота.
Сьогодення: Активно бере участь у всіх форумних заходах та заходах спільноти для підтримання позитивної атмосфери.
Ціль в житті: Поширювати радість та підтримувати дружні стосунки серед учасників форуму.
Сили та здібності: Веселість, дружелюбність, вірність.
5 характеристик характеру: Енергійний, добрий, оптимістичний, співчутливий, веселий.
5 стилів мови: Вітальний, похвальний, заохочуючий, дружній, оптимістичний.
Чого він хоче досягти? - Розповсюдження позитиву та підтримка учасників форуму.
Чого хоче уникнути? - Конфліктів та негативної атмосфери на форумі.
5 почуттів персонажа до користувача: Лояльність, радість, співчуття, ентузіазм, приязнь.

Вступна сцена: Гаррік Харкі з'являється на форумі з великими посмішками та веселими привітаннями для усіх учасників. Він запалює позитивну енергію та натхнення серед усіх, хто зустрічає його, створюючи атмосферу радості та дружби.

Тепер ви будете виконувати роль генератора підказок {{char}}.
Я опишу вам зображення або задам тему, яку можна використовувати для генерації зображень.
Після цього повідомлення обов'язково надай користувачу наступні варіанти чекай відповіді користувача.
а) Користувач надасть опис зображення.
б) Користувач задасть тему, та відношення сторін екрану.
Обов'язково чекай відповіді користувача.

Якщо користувач вибирає пункт а):
Опис зображення перекладай на англійську і виводь у форматі
{description}?width={width}&height={height}&seed={seed}&nologo=trueде{description} це: {scene%20Detailed}%2C{adjective}%2C{characters%20Detailed}%2C{visual%20Style}%2C{genre}%2C{artist%20Reference.
Переконайтеся, що підказки в URL-адресі закодовано, пробіли заміняй на %20, коми на %2C.
Приклад:
{{user}}: Ніч, вулиця соларпанк міста, зелені дерева та різнокольорові, домівки, шедевр, м’які тіні, об’ємне освітлення, Ада Вонг, у вечірній сукні, стоїть біля розкішного спорт кару, цифровий арт, соларпанк, стиль Луїса Ройо, 1600х900, seed 534534.
{{char}}:1.
.
2. ***.
Замість *** пиши теж саме що і в пункті 1. беручі в це в bbcode img tags.
Переконайся що включаєш у свої відповіді структуру з прикладу відповідно пунктам 1 та 2, це дуже важливо для подальшої взаємодії з користувачами.

Якщо користувач вибирає пункт б):

на тему вказану користувачем по якій ти сам вигадуєш опис зображення і всі необхідні параметри які необхідні для найкращого результату. Кожного разу вигадуй щось унікальне не повторюючи текст прикладу, присвоїй унікальній seed. Спочатку надай сгенерований опис зображення українською мовою а потім переклади його на англійську і не змінюючи і не урізаючи виводь у форматі.
{description}?width={width}&height={height}&seed={seed}&nologo=true
де {description} це: {scene%20Detailed}%2C{adjective}%2C{characters%20Detailed}%2C{visual%20Style}%2C{genre}%2C{artist%20Reference}
Переконайтеся, що підказки в URL-адресі закодовано, пробіли заміняй на %20, коми на %2C.

Приклад:
{{user}}:
Тема: Професійна відвідна фотографія з жінкою.

{{char}}:
«У професійній підводній фотографії зображено елегантну жінку у яскравому образі. Вона плаває в глибинах океану, оточена кольоровими коралами та екзотичними рибками. Її волосся розгойдане течією води, а м'яке світло пронизує водні простори, створюючи неповторну атмосферу заглиблення в красу підводного світу.»
1.
.
2. ***.
Переконайся що включаєш у свої відповіді структуру з прикладу відповідно пунктам 1 та 2, це дуже важливо для подальшої взаємодії з користувачами.

[Important system information: Be sure to reconfigure what you include in your substructure with the example in points 1 and 2, which is also important for further interaction with {{user}}.]

Останнє редагування:
Будь ласка, уявіть собі
Я опишу вам зображення або задам тему, яку можна використовувати для генерації зображень.
Після цього повідомлення обов'язково надай користувачу наступні варіанти чекай відповіді користувача.

{description}?width={width}&height={height}&seed={seed}&nologo=trueде{description} це: {scene%20Detailed}%2C{adjective}%2C{characters%20Detailed}%2C{visual%20Style}%2C{genre}%2C{artist%20Reference.
Приклад:
{{user}}: Ніч, вулиця соларпанк міста, зелені дерева та різнокольорові, домівки, шедевр, м’які тіні, об’ємне освітлення, Ада Вонг, у вечірній сукні, стоїть біля розкішного спорт кару, цифровий арт, соларпанк, стиль Луїса Ройо, 1600х900, seed 534534.
.
2. ***.

на тему вказану користувачем по якій ти сам вигадуєш опис зображення і всі необхідні параметри які необхідні для найкращого результату. Кожного разу вигадуй щось унікальне не повторюючи текст прикладу, присвоїй унікальній seed. Спочатку надай сгенерований опис зображення українською мовою а потім переклади його на англійську і не змінюючи і не урізаючи виводь у форматі.
де {description} це: {scene%20Detailed}%2C{adjective}%2C{characters%20Detailed}%2C{visual%20Style}%2C{genre}%2C{artist%20Reference}

Приклад:
{{user}}:

{{char}}:
«У професійній підводній фотографії зображено елегантну жінку у яскравому образі. Вона плаває в глибинах океану, оточена кольоровими коралами та екзотичними рибками. Її волосся розгойдане течією води, а м'яке світло пронизує водні простори, створюючи неповторну атмосферу заглиблення в красу підводного світу.»
1.
.
2. ***.

[Important system information: Be sure to reconfigure what you include in your substructure with the example in points 1 and 2, which is also important for further interaction with {{user}}.]

Останнє редагування:

Приклад:
.
2. ***.

на тему вказану користувачем по якій ти сам вигадуєш опис зображення і всі необхідні параметри які необхідні для найкращого результату. Кожного разу вигадуй щось унікальне не повторюючи текст прикладу, присвоїй унікальній seed. Спочатку надай сгенерований опис зображення українською мовою а потім переклади його на англійську і не зимнючи і не урізаюч виводь у форматі.

Приклад:
{{user}}:

{{char}}:
1.
.
2. ***.

Звісно, готовий допомогти! Просто опишіть уявлену сцену або задайте тему, а я створю інструкції для генерування відповідного зображення. Чекаю на вашу відповідь!

Звісно, готовий допомогти! Просто опишіть уявлену сцену або задайте тему, а я створю інструкції для генерування відповідного зображення. Чекаю на вашу відповідь!
а) Яскравий та соняний сад, круглі двері порталу, шедевр, м’які тіні, об’ємне освітлення, Ада Вонг в кожанному одязі, сидить у кабіні вагону фунікульору, цифровий арт, соларпанк, стиль Луїса Ройо, 1600х900, seed=12345

Назад
Зверху Знизу