Спасибо большое!
Приватизация - не сложная и крайне недорогая процедура.
А какой вариант Вам предложили?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Спасибо большое!
Доброго времени суток!
20.10.2019 мной было вызвана полиция 11 раз я и 6 сын ,было написано 2 заявления ,на вызовах было 4 экипажа за 12 часов.
1) На мои заявления никак не отреагировали ( думаю,что их просто выкинули)
2) Хочу пожаловаться на бездействие полиции на 1,2,4 экипаж по телефону 0800500202.
3) 22.10.2019 была вызвана опять полиция ,они сфотографировали и уехали ,а 23 я узнала ,что я написала заявление 22 ( хотя никаких заявлений я не писала)
Имеет смысл идти на приём к начальнику
Хочу ,чтоб на мои заявления отреагировали и как посмотреть внесли ли общую регистрацию?
Заявления о хулиганских действиях косаемо меня,где мне травмировали палец до гематомы это 20,10О чем заявления?
Заявления о хулиганских действиях косаемо меня,где мне травмировали палец до гематомы это 20,10
а 22,о краже (заявление я не писала)
СпасибоЕсли нет заявления - то нет и его регистрации.
Все подробности можно узнать в местном отделении полиции.
Спасибо
это к дежурному обращаться?
Я могу написать новые ?
Здравствуйте! Все выяснили, собственник показал мне документы о праве собственности на квартиру. Он видно не понял меня.))Приватизация - не сложная и крайне недорогая процедура.
А какой вариант Вам предложили?
где выписавшийся собственник квартиры не может выписать своего сына военнообязанного , ему 21 год, еще учится в университете, сын не собственник квартиры, а может выписать только новый хозяин в центре админ. услуг после сделки. Это так и есть?
Здравствуйте! Все выяснили, собственник показал мне документы о праве собственности на квартиру. Он видно не понял меня.))
Пожалуйста, сможете помочь, какой номер закона и номер статьи, где выписавшийся собственник квартиры не может выписать своего сына военнообязанного , ему 21 год, еще учится в университете, сын не собственник квартиры, а может выписать только новый хозяин в центре админ. услуг после сделки. Это так и есть?
Сын - совершеннолетний (не важно, военнообязанный или нет). Он идет и выписывается из квартиры, его "выписать" без его согласия = доверенности не могут.
Выписка ранее прописанных из купленной квартиры довольно большой гемор, я проходил это в 2012 - может быть сейчас что-то изменилось в сторону упрощения, но я бы все равно не рисковал.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
П. 26, пункт/абзац 8.
мной было вызвана полиция 11 раз я и 6 сын
Будь ласка, підкажіть по судовому збору Заяву про скасування судового наказу.
У ЗАКОНІ УКРАЇНИ "Про судовий збір":
4-2) заяви про скасування судового наказу - 0,05 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб
Два питання:
Питання перше: У ст.5 того-ж Закону:
Від сплати судового збору під час розгляду справи в усіх судових інстанціях звільняються:
13) учасники бойових дій, постраждалі учасники Революції Гідності, Герої України - у справах, пов’язаних з порушенням їхніх прав;
Питання: ст.5 п.13 може бути застосован до "Заяви про скасування судового наказу" ?
Питання друге:
В заяві на видачу судового наказу заявник судовий збір просить стягнути з відповідача. І суд в судовому наказі ухвалює це прохання.
Чи може особа по якої видан судовий наказ отримати сплачений судовий збір з того, хто подавав заяву про видачу судового наказу при скасуванні судового наказу?
Чи тут закладена якась нерівність в правах заявників на отримання повернення судового збору?
Можливо, але мені, поки ще, цікаві лише 2 з них.
Це безглуздо.
Річ йде не про 96,05 грн + комісія за сплату, а зовсім про інше.
Доречі, якщо Ви не переймаєтесь такими сумами, то могу підказати картковий рахунок, на який Ви зможете перераховувати 100 грн. кожен день з 10-00 до 11-00 ранку.
Чи коли 100 грн. буде вже не чиїмись, а конкретно Юрконс-а, то Ви вже приберете руку з обличча?
PS. Питання: чи не є порушенням Розділу II ПРАВА, СВОБОДИ ТА ОБОВ'ЯЗКИ ЛЮДИНИ І ГРОМАДЯНИНА ст.32 Конституції України, а саме: "Не допускається збирання, зберігання, використання та поширення конфіденційної інформації про особу без її згоди..." - долучення Договору купівлі продажу квартири до Заяви про видачу судового наказу стороною, з якою розірвано вже Договір "Про надання житлово-комунальних..." ?
Але, як раз у випадку скасування судового наказу, за заяву про скасування якого було сплачено судовий збір, суддя проігнорував пукт про стягнення сплаченного судового сбору з того, хто ініціював видачу скасованого судового наказу.
Звісно ні.
Ні про яку заборгованість не може йти мова тому, що договір розірвано більше 5 років тому, а суму в заяві про видачу судового наказу і розрахунки подають за останні 3 роки.
Хоч тут вже навчились, що не "пролазе" і існують строки позовної давності.
Можливо, але мені, поки ще, цікаві лише 2 з них.
Це безглуздо.
Річ йде не про 96,05 грн + комісія за сплату, а зовсім про інше.
Доречі, якщо Ви не переймаєтесь такими сумами, то могу підказати картковий рахунок, на який Ви зможете перераховувати 100 грн. кожен день з 10-00 до 11-00 ранку.
Чи коли 100 грн. буде вже не чиїмись, а конкретно Юрконс-а, то Ви вже приберете руку з обличча?![]()
Мда... Если бы Вы такое мне написали, то гарантировано были бы посланы в популярном направлении. А так могу лишь посоветовать идти работать, чтобы не заниматься подобным попрошайничеством.Доречі, якщо Ви не переймаєтесь такими сумами, то могу підказати картковий рахунок, на який Ви зможете перераховувати 100 грн. кожен день з 10-00 до 11-00 ранку.