Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тю, кто бы сомневался. Ёбаное мразье, не могу, что они вообще делают в европейских и натовских институтах, это ж кандалы для свободного мира.Венгры пидары
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
а ще краще підірвав би раніше ще себе й свого якогось командира (бажано чином повище) , який його товкає на мясо - може в історіїї й згадали б його вчинокЧого він це зробив? Так би й повз до Кієва на жопі.
Борщ восстал против москалей
Треба було доварювати вже з поваром, бо я знаю кацапів - напевне, голої капусти на пхали, бо ті свині борщ варити ні коли не вміли і не вміють, що не варять - в них щі виходять.
Wellcome to the USSR. Мій син трохи здивований був, коли я розповідав про те, що в СРСР за довге волосся могли вбити нахуй. Алее... в одній сусідній недокраїні це змогли відтворити вже зараз!"Русский мир"
19-летнему пацану в Электростали сняли скальп за зелёный цвет волос.
Всё случилось после того, как пострадавший Юрий Марков подошёл к группе мужчин, чтобы попросить у них сигарету. Те в ответ начали унижать и оскорблять его из-за причёски, а потом повалили и ножом срезали волосы вместе с кожей.
В интернете есть видео не для слабонервных. Вот просто фото
Переглянути вкладення 13385065
Громадянська війна на кацапії)))вот оно. началось.