- 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Вот это поворот

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Вот это поворот
нет. я как раз думаю, что это мы их гасим. украинский моссадГромадянська війна на кацапії)))
курить вредно"Русский мир"
19-летнему пацану в Электростали сняли скальп за зелёный цвет волос.
Всё случилось после того, как пострадавший Юрий Марков подошёл к группе мужчин, чтобы попросить у них сигарету. Те в ответ начали унижать и оскорблять его из-за причёски, а потом повалили и ножом срезали волосы вместе с кожей.
В интернете есть видео не для слабонервных. Вот просто фото
Переглянути вкладення 13385065
Ну, це скромний фльор рашкі - там проста З-дибілізм він якось паралелльно... Вони навіть не розуміють, що пофарбувати волосся в зелений і одягатись як нєфор - не сумісно з набиванням на себе Z-портаків.
Ну, в петріота, як і в любої ПРО/ППО - на пускову є обмежений запас "одного залпа". Китайцям не вперше - вони проста можуть клепати кинжалів багатоПомните я писал, как китайцы провели компьютерное моделирование, где они мужественно гасят американцев пизженными у москалей вундервафлями "не сбиваемыми принципиально всеми нонешними и даже перспективными видами ПРО" (с) В.В. Хуйло? А потом, после РЕАЛЬНОГО сбития Кинжалов старючими Патриотами слегка подсели на сраку? История однако имела продолжение - ну не поверили китайцы прэссэ, приехали лично убедиться
Oleg Helgiv
Спецпредставник Китаю Хуей, під час візиту до Києва, сумнівався що наші ППО з Петріота збили Кинджал.
Тоді йому запропонували показати докази. Після чого китаєць мовчки поїхав далі.
Ну да. Китайці самі цю технологію вкрали в росіян, наклепали ракет. А тепер виходить їх на...бали. І американці з своїми ЗРК, і російські вчені, які китайцям продали секрети та яких вже навіть посадили за це.
В нас один дєятєль теж бігав одним маршрутомСтаніслав Ржицький постійно викладав у мережу свої забіги і майже завжди бігав по тому самому маршруту.
Переглянути вкладення 13385083