Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.
  • 🔴 21:30 Повітряна тривога в Харків.обл.

Статья
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

припезденнннные дЫЫЫЫбилы..
они уже и личинкам своим мозги препрошили..

на них и вправду сралина нет..
им 37й год - просто необходим.. шоб познать во всей красе сталинизм..
тока отстреливать.. больше никак..

где попЫ блеадь ? :D

Я дивуюсь ,
чому ще й досі кримчани не
стали навколішки і не запропонували "родінє "
забезпечити їх питною водою через "красень" - міст ?😜
Адже стільки надій покладали.

fga0jg.jpg

hgjcg9.jpg

Чем сильнее дергается Газпром, тем сильнее сжимаются зубы Нафтагаза. Ещё и новый иск на 12 млрд долларов пошел в работу.
Газпром попросил до 2019 года "перерывчик" в аресте имущества. Вдруг Юлька придет и все порешает, как с её газовым контрактом, которым она чуть не загнала украинскую экономику в гроб. А там глядишь, что "х@хлы" снова должны станут, и арестовывать ничего не придется, а даже наоборот - отбирать.

Шо то я кацапов не пойму...
Всегда верили «телеку» (Бандеры, хвашисты, рехферендум, мальчики, снегири, рабы, родная говень, всегда наш, встаем с колен, импортозамещение, санкции пох... и только лучше, и т.*д.)

А теперь, когда тот же «телек» рассказывает, как им будет лучше после того, как им накинут 3 года «срока» до пенсии.
Не верят ссуки.

Чего- чего? А кто в Карабахе давал просраться азерам? Сравни Армению и Азербайджан, хотя бы по численности.

В мене на минулій роботі був замовник.Живе в Україні близько 20 років, говорить українською;) понаненько, але тим не менш.Сам родом з Азербайджану.Точніше з НК.Він біженець.Тоді азербайджанці з НК тікали в Україну.Їх тут немало.Я його запитувала про НК, Азербайджан і роль РФ у конфлікті.Дядько раз на рік їздить до родичів, бачить що там в Азербайджані.З його слів, рашка добре погріла руки на етнічному конфлікті.На данний момент часу військовий бюджет Азербайджану майже такий як бюджет Вірменії.Але рашка не зацікавлена в урегулювання, тому наліпила там баз, та буде постачати вірменам зброю.Але Азербайджан може підтримати Туреччина.пс. Україна скоріш за все також буде на стороні Азербайджану.Тим паче шо Петя зустрічався з Алієвим.

Назад
Зверху Знизу