Йобана русня

Он же один, мелкое хворое ничтожество - как можно всем его настолько бояться?
Добрая фея Розабельверде из жалости заколдовывает уродливого телом и душой маленького малыша Цахеса, похожего на альрауна, так, что большинство людей, преимущественно филистеры, перестаёт замечать его уродство. Теперь люди тянутся к нему. Любое достойное похвалы дело, совершённое в его присутствии, приписывается ему, Цахесу, сменившему своё прежнее имя на новое — Циннобер. И наоборот, стоит ему сделать что-либо отвратительное или постыдное (а ничего иного он не делает), — в глазах присутствующих сделавшим мерзость кажется кто-то другой; чаще всего тот, кто больше всех пострадал от выходки Циннобера...... Цахес-Циннобер не теряет времени даром и, пользуясь чужими успехами, быстро делает карьеру при дворе местного князя Пафнутия и собирается жениться на Кандиде.....Поэт-студент Бальтазар, обратившийся за помощью к знакомому магу Просперу Альпанусу, узнаёт от него тайну могущества Циннобера: он вырывает из головы карлика три огненных волоска, от которых и шла вся его магическая сила. Люди видят, каков их министр на самом деле. Разоблачённому и униженному Цахесу ничего не остаётся, как скрыться в своём прекрасном дворце, но он тонет там в ночном горшке с нечистотами. :yahoo:
 
Но это удивительно. Он же один, мелкое хворое ничтожество - как можно всем его настолько бояться?
Це для нас воно може так виглядати - дивним.
Якщо ж подивитися на це через очі рашиянців, увімкнувши наш мозок та аналізуючи ним те що відбувається, тоді ситуація стає зрозумілою.
Й вже не дивує. Бо ж як щось можна логічно та вичерпно пояснити через причинно-наслідкові зв’язки, яке ж то диво? ;)
Даже Сталина, кровавейшего диктатора, так не боялись. Во всяком случае свои собутыльники отправили к праотцам.
Массовый гипноз какой-то, что ли?
Якщо не плутаю, сталінські поплічники вирішили позбавитися вусатого упиря через те що він й сам планував невдовзі запустити чергову хвилю репресій. А оскільки кожен з його соратників чудово усвідомлював що він може стати наступним в розстрільній черзі, що їм ще лишалося?
"Бий першим, Фреді", ©
Зараз вони так-сяк потерпають лише фінансово-репутаційно. Але ж їх не вбивають. Не знищують фізично. Принаймні поки вони поводяться згідно домовленості "Ви крадете, ділитеся зі мною, є лояльними, а я вам гарантую можливість охуєзно жити".
Оскільки ж наразі система почала сбоїти й життя стає все менш схожим на обіцяне, хуйлівське оточення почало замислюватися - "А заради чого, власне, ми маємо це терпіти?"
Але на рішучі кроки вони не наважуються бо надто багато важливого та цінного для них є зав’язаним на особі бункердіда особисто. Тож як його позбутися, все зламається. А чи ж буде те нове, що прийде на заміну зламаному, таким само безпечним та корисним, то ще велике питання.
От й тупцюють, чухаючи потилиці - "Так що ж, хай йому грець, робити? Куди потикнутися? Як бути?"
Так вроде не отказывались.
Переглянути вкладення 13225629 Переглянути вкладення 13225628
 
Як повідомляє «Сибір.Реалії» з посиланням на родичів мобілізованих, кілька людей отримали поранення, а всі інші подохли, але вважаються зниклими безвісти. Не повернулося більше 90% складу полку...
.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Переглянути вкладення 13225631
 
Но это удивительно. Он же один, мелкое хворое ничтожество - как можно всем его настолько бояться? Человек смертен, иногда внезапно смертен, российская история знает сколько показательных примеров...
Даже Сталина, кровавейшего диктатора, так не боялись. Во всяком случае свои собутыльники отправили к праотцам.
Массовый гипноз какой-то, что ли?
Масові мусора, а не масовий гіпноз.
помилка - взагалі звинувачувати в усім самого хуйла.
Він дійсно - маленьке плешиве хуйло, його апарат має грандіозні корупційні можливості, які він їм надає. Хуйло - це видимий інтерфейс, на який, якщо що - проста будуть все валити.
Виконує все це не він, виконують все це мусора різних калібрів і різної відомчої підлеглості на землі.
 
Як повідомляє «Сибір.Реалії» з посиланням на родичів мобілізованих, кілька людей отримали поранення, а всі інші подохли, але вважаються зниклими безвісти. Не повернулося більше 90% складу полку...
.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Переглянути вкладення 13225631
Нахуй для цього було їхати сюди? Нехай завезуть до себе дірляндські війська і розстрілюють своє м'ясо прямо в Іркутську. І не треба тратитись на перевезення.
 
Нахуй для цього було їхати сюди?
так їм же солодко льют: "будєтє на блок-постах стоять, в глубоком тилу, слєдіть за порядком в окупірованих городах, бази охранять"... а тут - бемсь! на штурм!
 
У российских боевиков панические настроения, это отчетливо видно по постам в Z-каналах.
Террорист Ходаковский предупреждает, что прорыв в Бахмут или Угледар может обернуться для РОВ катастрофической потерей на другой, куда более значимой, линии фронта.
Он подозревает, что неспроста Украина бережет кадровый ресурс -

Переглянути вкладення 13225647
 
Кадиров, імовірно, скоро здохне.
Також видання наголошує, що Кадиров виглядає енергійним і рухливим завдяки стимуляторам. Крім того, є впевненість, що він має пристрасть і до наркотичних препаратів...
.
Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент у цьому розділі


Переглянути вкладення 13225674
 
Назад
Зверху Знизу