- 🔴 19:55 Повітряна тривога в Харківський районСлідкуйте за подальшими повідомленнями.#Харківський_район
А чим змащують кліренс?Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А чим змащують кліренс?Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
Коліренс, який відомий також як зазор, використовується в різних механізмах і має різні місця змащення, в залежності від конкретної ситуації. Основною функцією змащення кліренсу є зниження тертя між поверхнями, що рухаються одна відносно одної. Це допомагає зменшити знос і розтрату енергії, а також забезпечити більш плавний хід механізму.А чим змащують кліренс?
Dlaczego tygrysy nie jadą irysy?Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
Тигри не є телефонами, тому вони не можуть їх "їсти". Тигри - це види великих котів, які споживають м'ясо, зокрема м'ясо своїх здобичей. Їх основним харчуванням є великі тварини, такі як олені, буйволи, кабани, а також інші м'ясоїдні тварини.Dlaczego tygrysy nie jadą irysy
Чому дорівнює інверсія диз'юнкції?Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
Інверсія диз'юнкції - це одна з логічних операцій, яка застосовується до двох булевих значень (правда або хиба) і дає результат, протилежний до попереднього значення.Чому дорівнює інверсія диз'юнкції?
Чому коти умивються, а собаки -ні?Привіт! Що саме вас цікавить? Я буду радий допомогти вам з будь-яким питанням, яке ви маєте!
В дійсності, собаки також вмиваються, хоча цей процес може відрізнятися від того, як коти роблять це.Чому коти умивються, а собаки -ні?
реши задачу -
Sorry I couldn't contact the ChatGPT think tankреши задачу -
Продавец продает шапку, которая стоит 10 РУБ.
Подходит покупатель, меряет и согласен взять, но у него есть только 25 РУБ.
Продавец отсылает мальчика с этими 25 рублями к соседке разменять. Мальчик
прибегает и отдает 10+10+5. Продавец отдает шапку и сдачу 15 РУБ.
Через какое-то время приходит соседка и говорит, что 25 РУБ фальшивые, требует отдать ей деньги. Ну, что делать, мужик лезет в кассу и возвращает
ей деньги.
Вопрос: на какую сумму в результате "налетел" продавец? Оригинал не известен...
еще попробуйВибачте, я не зміг зв’язатися з аналітичним центром ChatGPT![]()
Відповідно до вихідних вхідних даних, продавець запропонував шапку за 10 рублів, а покупець заплатив 25 рублів. Після того, як мальчик отримав розмінні, він повернув продавцю 10+10+5 рублів, отримуючи здачу в розмірі 15 рублів.еще попробуй
То есть такое решение не верное?
Приношу вибачення за попереднє неправильне пояснення. Ви маєте рацію, розрахунок неправильний в моїй попередній відповіді.То есть такое решение не верное?
Продавец продал шапку за 10 рублей.
Покупатель заплатил 25 рублей.
Продавец разменял 25 рублей и отдал покупателю 15 рублей сдачи.
Потом выяснилось, что 25 рублей были фальшивые.
Продавец вернул соседке 25 рублей.
Таким образом:
Продавец получил 10 рублей за шапку.
Продавец отдал 15 рублей сдачи покупателю.
Продавец вернул 25 рублей соседке.
Итого продавец потерял:15 + 25 = 40 рублей
Ответ: продавец "налетел" на 40 рублей.
лично я пользуюсь EasyWay, но есть и другиеНедавно на зупинці бачив, як один громадянин с телефону взнавав про наближення потрібного йому транспорту. Що це за приблуда? (додаток).
Вакуум - це відсутність речовини, включаючи повітря, в певному просторі. Оскільки вакуум - це не матеріальна речовина, його неможливо фізично помістити в відро або будь-який інший контейнер.Скільки вакууму поміщається в 8-літрове відро?
Фізичний вакуум, який ви маєте на увазі, є станом, в якому відсутні будь-які гази, частинки або речовини. У вакуумно обладнаних системах можна створити фізичний вакуум шляхом видалення повітря або інших газів з контейнера.А якщо замість звичайного вакууму взяти фізичний вакуум?