- Повідом.
- 43655
Пока что на его пост Мишустина "сватают". Ещё один медвежара.Это одно их новых хуйлов.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Пока что на его пост Мишустина "сватают". Ещё один медвежара.Это одно их новых хуйлов.
Дык, цап-каналы транслируют х.йла: "Украина нарушает договорённости о прекращении обстрелов энергетических объектов - мы ТОЖЕ будем стрелять!"Когда же стало ясно, что горит на самом деле ГИС в Судже, и в этом надо обвинять Украину, быстро исправил пост.
Три роки той Нептун летів
Я про відео.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
...де докази,що це неправда?Я про відео.
Неверная цитата из "1984" Оруэлла.
Там все норм с математикой!математик от бога
а когда то зеля управлял америковй и европой
Та добре ,правда.Я до того ,що чітке доволі відео ,але з'явилось через три роки....де докази,що це неправда?
...і що,трамп он тільки зараз подробиці вбивства кеннеді дозволив опубліковатиТа добре ,правда.Я до того ,що чітке доволі відео ,але з'явилось через три роки.
У мене був товариш, батько його народив у 55, матері було десь 40+.Помоєму ви просто брешете.
Якщо б ваші батьки народились на початку 20 років то їм наразі мало би бути не менше100 років а вам 75-80 )))
ШІ вельми доступніший, ніж 3 роки тому 🐸Та добре ,правда.Я до того ,що чітке доволі відео ,але з'явилось через три роки.
И кто заказал Кеннеди?...і що,трамп он тільки зараз подробиці вбивства кеннеді дозволив опубліковати