Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Мда... Гитлер с его политикой "жизненного простора" нервно грьізет ногти...И это тоже. Но - обрати внимание: сёла и города сносят подчистую. Строения и жители не нужны - нужны недра. Ресурсы.
А зачем делиться полезным содержимым с "индейцами"?
В цілковитій тиші навіть мене б задовольнило, аби не намальованекраще б Firestarter саундтреком.![]()
Поехал отчитаться по последнему заданию?
Приблизно в жовтні ходили з побратимом в рекогносцировку, шукати місце під позицію ПТРК, їшли в прямому сенсі по трупах. Він знімав відео, а потім питає "тобі скинути на пам'ять?", я відмовився, нахуй таку пам'ять, краще все це забути. Щоправда, потім він і сам видалив те відео. Найприкріше те, що серед десятків підарів, нарахували чоловік 5 наших, яких чомусь не забрали.И шо, много смердит? Надо б пойти, черепух набрать. Для дивана.![]()
Так треба здаватись асвабадітєлям? Вони нас захищати йдуть? Жаль. А я вважав Вас розумним.И это тоже. Но - обрати внимание: сёла и города сносят подчистую. Строения и жители не нужны - нужны недра. Ресурсы.
А зачем делиться полезным содержимым с "индейцами"?
Цитату, будь ласка! Де я пропонував здаватися? Не плутайте пояснення ситуації з пропозиціями. Ще й вигаданими!Так треба здаватись асвабадітєлям? Вони нас захищати йдуть? Жаль. А я вважав Вас розумним.
...по манері спілкування, напомнив одного тутешнього персонажаКак это чмоня в Италию попало вообще![]()
Пути скрепанутых неисповедимы... Обратите внимание на последнюю фразу. "Шалава бесовская!" Верующий до межушного ганглия черепной коробки!Как это чмоня в Италию попало вообще![]()
А в чём?Причина войны - далеко не в хотелках ботоксного сделать СССР 2.0
Какие недра в Липцах, Волчанске и Купянске?Строения и жители не нужны - нужны недра.