Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ти енергетик? Здається ні. Краще ознайомся з графіком відключень електроенергії по Білгородській республіці на найближчий тиждень, яким биття ніхуя не дало.Чєл, ти просто щось вигадуєш. Ми всі бачили, що биття по наших розподільчих станціях ніхуя не дало. Вони тільки бабло на це витратили.
Ти як вентилятор, коли хрестишсяТи енергетик? Здається ні. Краще ознайомся з графіком відключень електроенергії по Білгородській республіці на найближчий тиждень, яким биття ніхуя не дало.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
войну хуйло начал, а виноваты "жиды"...ТИ ПРО ЩО?1 У МЕНЕ СВІТЛО 3 ЧЕРЕЗ 3 , ПІДСТАНЦІЇ ТА ТЕЦ І ТЕС РОЗНЕСЕНІ , А ТИ НЕ ДАЛО... АЛЕ Я НА ЗЛО ДЕРЖАВІ І КОЛОМОЙСЬКОМУ-ФІРТАШУ-ГРИГОРИШИНУ , ЖИДАМ , ЩО РВУТЬ УКРАЇНУ , ПОСТАВИВ ГАШОПОРШНЕВИЙ ГЕНЕРАТОР. ПЕРЕВІРҐЯЮЧИХ З РІЗНОМАНІТНИХ ОРГАНІВ НА ТЕРИТОРІЮ НЕ ПУЩУ ,ХОЧА Є БАЖАННЯ ЇХ СПАЛИТИ В ТОПЦІ ГАЗОГЕНЕРАТОРА , О' ТАК І БУДЕ .А ПОСТАВЛЮ ДУБЛЮЮЧИЙ ГЕНЕРАТОР -ВІД МЕРЕЖІ ВІДІМКНУСЯ. ДЕРЖАВІ У МЕНЕ ВІРИ НЕМАЄ , Я ЖИВУ ПАРАЛЕЛЬНО ЇЙ.
то их оценка на основе публичных данных. Наша статистика не означает 500к+ погибших кацапов генштаб (кажется) об этом говорил что считает туда и санитарные потери часть из которых восстанавливаетсяроссияне пишут что погибло всего 120 тыс.
120 тысяч российских военных погибли в Украине за два с половиной года.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
До того ж, оті що вздовж доріг та посадок смердять, навряд чи, пораховані.то их оценка на основе публичных данных. Наша статистика не означает 500к+ погибших кацапов генштаб (кажется) об этом говорил что считает туда и санитарные потери часть из которых восстанавливается
Звернись до психіатраТИ ПРО ЩО?! У МЕНЕ СВІТЛО 3 ЧЕРЕЗ 3 , ПІДСТАНЦІЇ ТА ТЕЦ І ТЕС РОЗНЕСЕНІ ,ПРАЦЮВАТИ БУЛО НЕМОЖЛИВО , ДИЗЕЛЬНИМЙ ГЕНЕРАТОР ДОРОГО І НЕНАДІЙНО , А ТИ НЕ ДАЛО... АЛЕ Я НА ЗЛО ДЕРЖАВІ І ЗЕЛЕНСЬКОМУ-КОЛОМОЙСЬКОМУ-ФІРТАШУ-ГРИГОРИШИНУ , ЖИДАМ , ЩО РВУТЬ УКРАЇНУ , ПОСТАВИВ ГАШОПОРШНЕВИЙ ГЕНЕРАТОР. ПЕРЕВІРҐЯЮЧИХ З РІЗНОМАНІТНИХ ОРГАНІВ НА ТЕРИТОРІЮ НЕ ПУЩУ, ТА Й НЕ ЇДУТЬ ВОНИ ДО МЕНЕ , БО МОЖНА ПІД ПРИЛЬОТ ПОТРАПИТИ ,ХОЧА Є БАЖАННЯ ЇХ СПАЛИТИ В ТОПЦІ ГАЗОГЕНЕРАТОРА , МО' ТАК І БУДЕ КОЛИ ЗАЯВЛЯТЬСЯ , Я ПСИХОПАТ ....А ПОСТАВЛЮ ДУБЛЮЮЧИЙ ГЕНЕРАТОР -ВІД МЕРЕЖІ ВІДІМКНУСЯ. ДЕРЖАВІ У МЕНЕ ВІРИ НЕМАЄ , Я ЖИВУ ПАРАЛЕЛЬНО ЇЙ.
Дави его!
Шо х.йло, шо бубочка - да, не пешки. Но даже не ладьи.войну хуйло начал, а виноваты
Зайцева он тоже "сидела"...войну хуйло начал, а виноваты "жиды"...
какой коломойский?Он сидит с 2022 года
А в чем? Передел нефтевого рьінка?Шо х.йло, шо бубочка - да, не пешки. Но даже не ладьи.
Причина войны - далеко не в хотелках ботоксного сделать СССР 2.0
дещо схоже на правду, коли нашу оцінку втрат ворога поділити на 3россияне пишут что погибло всего 120 тыс.
И шо, много смердит? Надо б пойти, черепух набрать. Для дивана.До того ж, оті що вздовж доріг та посадок смердять, навряд чи, пораховані.
И это тоже. Но - обрати внимание: сёла и города сносят подчистую. Строения и жители не нужны - нужны недра. Ресурсы.А в чем? Передел нефтевого рьінка?