- Повідом.
- 5754
як то кажуть кацапи "всей правды мы не знаем, не всё так однозначно" - може ту ковбасу поперек розвернуло унутрях, ото й застряглаНє, ну, правди заради - воно застрягло.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
як то кажуть кацапи "всей правды мы не знаем, не всё так однозначно" - може ту ковбасу поперек розвернуло унутрях, ото й застряглаНє, ну, правди заради - воно застрягло.
Ебать, отО очко у"школьницы"......![]()
Мабудь після користного імпортозамєщєнія в лаптєстані така ковбаса смачна стала, що кацапи її не їдять, а одразу вдупу засовують
А может, там вставная челюсть. Начала жрать эту колбасу, и… кожура в зубах застряла, или для весу, костыль домешали…як то кажуть кацапи "всей правды мы не знаем, не всё так однозначно" - може ту ковбасу поперек розвернуло унутрях, ото й застрягла
АгаDown Periscope?
- У вас есть татуировка якоря на заднице?
- Да, Сэр!
- Я дам вам две торпеды! (с)
Сцуко, ну где эти школьницы в моё время были???
Воно й видно, що виправляють рівнем.рашисты распространяют фейки, что в Украине цифру "5" и букву "д" пишут снизу
![]()
Може то була КраківськаНє, ну, правди заради - воно застрягло.
Ну типа от турок освободила, в 1877 году кажись, болгар тожеа что пидарашка этим сербанутым такого хорошего сделала, что они её так обожают?
Что за дичь? От турок их Австрия освобождала (или, если угодно, они сами себя освобождали) - рашка в лучшем случае ослабила Турцию настолько что ей стало не до сербов. Т. е. рашка для них - не более чем "враг моего врага".Ну типа от турок освободила, в 1877 году кажись, болгар тоже
А може Дитяча.Може то була Краківська
а може Докторська і дівка єю так лікуваласяА може Дитяча.
Странно, что их в Эстонию пускают до сих пор.
Так лікуватися треба огірком!а може Докторська і дівка єю так лікувалася