Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тому, що він обдовбаний. Судячі з поведінки - опіатами.Почему во время записи ролика Кадыров странно покачивался и не снимал нижнюю часть туловища история умалчивает.
Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.Тому, що він обдовбаний. Судячі з поведінки - опіатами.
Важко сказати без обслідування, аналізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберутьсяЧого він так енергійно опух так?
Та не так багато проблем у світі. через які людина так швидко набирає вагу. І це не набряк, чисто на вигляд.Важко сказати без обслідування, аналізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберуться...
Не думаю. Це ж ісламська країна - там за це сьіктьім бабаньі нахуй. Ясно, що він собі може все, що завгодно, дістати, але - рейтингу то не додає в очах оточуючих і народу.Ну опіати він міг і сам собі "прописати". Але торчить неслабо.
Диабет?Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.
Может, хуйло его траванул медленно летящим спутником?Диабет?
А вдруг хуйлу самому деньги нужны? На Чечню много уходит.Гормоны могут давать.
Какой-то ебаный пиздец![]()
К сожалению, у многих из них гражданство и фиг их выкинеш. Хорошо хоть до немцев наконец дошло что чем больше воли таким даёшь, тем громче они кричат что их притесняют, а х-ло всегда радо таких "защитить".В Дойчлянді не прокатить сказати, що хлопчик сам напав. Ту пляшку дбайливо піднімуть і введуть рюсскому дикуну по саме дінце. Фігурально кажучи, звісно. А після тюряжки - черевиком під жопу, сраній собаці - на не менш срану рашку.
за таке у Німеччині можна присісти років на п"ять. потрібні свідки та адвокатК сожалению, у многих из них гражданство и фиг их выкинеш.
Швидкий як пронос?Диабет?