Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Почему во время записи ролика Кадыров странно покачивался и не снимал нижнюю часть туловища история умалчивает.
Тому, що він обдовбаний. Судячі з поведінки - опіатами.

Останнє редагування:
Тому, що він обдовбаний. Судячі з поведінки - опіатами.
Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.

Чого він так енергійно опух так?
Важко сказати без обслідування, аналізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберуться :D...

Важко сказати без обслідування, аналізів. Але я впевнений, судячи з деяких ознак, що ближчим часом патологоанатоми в усьому розберуться :D...
Та не так багато проблем у світі. через які людина так швидко набирає вагу. І це не набряк, чисто на вигляд.
Схоже на гормональну терапію, або /та /чи втрату щитовидної залози. Полікістоз яєчників підозрювати в нього, думаю, не варто.
Синдром Кушинга? Схоже, і це наднирники, що пояснює чому до нього відомий нефролог приїздив, і це всі помітили.

P.S. З того, що включає одночасно гормональну терапію і опіати - можу ще приписати йому тільки надважкий клімакс :D

Ну опіати він міг і сам собі "прописати". Але торчить неслабо :D.

Ну опіати він міг і сам собі "прописати". Але торчить неслабо :D.
Не думаю. Це ж ісламська країна - там за це сьіктьім бабаньі нахуй. Ясно, що він собі може все, що завгодно, дістати, але - рейтингу то не додає в очах оточуючих і народу.
Думаю - прописали коли були болі, і він підсів. ХЗ, чи є ще болі, але "Ватсон вже не міг обійтись без люльки холмса"(С)

Чого він так енергійно опух так? Він, походу, вже без ширки не живе. Набряк - не ниркового характеру, я хз сказати що з ним по фото єбла. Але, він дуже стрімко перетворився на пухлого пупса. Казали, нирки, але не схоже. Щось інше.
Диабет?

Гормоны могут давать.

В Дойчлянді не прокатить сказати, що хлопчик сам напав. Ту пляшку дбайливо піднімуть і введуть рюсскому дикуну по саме дінце. Фігурально кажучи, звісно. А після тюряжки - черевиком під жопу, сраній собаці - на не менш срану рашку.
К сожалению, у многих из них гражданство и фиг их выкинеш. Хорошо хоть до немцев наконец дошло что чем больше воли таким даёшь, тем громче они кричат что их притесняют, а х-ло всегда радо таких "защитить".

Ну надеюсь, что с тем пацаном в Германии боль менее все нормально.
А иначе и в принципе этого кацапского хера можно вычислить и покарать особенным способом.Даже в Германии..

Власти Свердловской области разрешили жителям в течение года добыть, в частности, одного южного ежа, пять обыкновенных бурозубок, 25 малых бурозубок, 20 полевок-экономок, 20 мышей-малюток. На обычных домовых мышей и серых крыс ограничения не распространяются.

Назад
Зверху Знизу