Статус: Онлайн
Повідом.: 35269
Повідом.: 35269
щось в цій новині підказує, що підарусів далеко не 140 млн
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
бляя, Квай Гон Джина не чіпай будь ласко...Похожа на Лиама Нисона, ну прям копия, бля, или родная сестра, однояйцевая близняшка
Надо Лиама внедрить вместо неё вТак что не обижай Лиама.
а хуле, никто и не узнает! Но это - если Лиам за Украину!!!совет директоров «Роснефти» в качестве независимого участника.
Да мне глубоко похуй, кто она, экс-глава, или секс-пизда, просто нашёл некое сходство с голливудским знаменитым актёром! Особенно в профиль!Федя, она не "некая особа", она экс-глава МИД Австрии Карин Кнайсль.
просто ми всі полюбляємо цього бойового пенсіонера, порівняння з пітунською шльондрою - йому не личіть...просто нашёл некое сходство с голливудским знаменитым актёром!
Ок!порівняння з пітунською шльондрою - йому не личіть...
А я щось не пам'ятаю цього бойового пенсiонера в часи, коли Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс були на хвилi популярностi, може прогавив фiльми з його участю? В часи Термiнаторiв та Рембо з Мiцними Горiшками щось не чути було за Лiама Нiксонами всі полюбляємо цього бойового пенсіонера
та суко ж!А я щось не пам'ятаю цього бойового пенсiонера в часи, коли Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс були на хвилi популярностi, може прогавив фiльми з його участю?
Его звездная карьера началась в 90-е, с Darkman-aОк!
А я щось не пам'ятаю цього бойового пенсiонера в часи, коли Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс були на хвилi популярностi, може прогавив фiльми з його участю?
він у цей час грав шиндлєраколи Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс
Дякую за iнфу!Его звездная карьера началась в 90-е, с Darkman-a
Я цей фiльм не додивився, важкий....він у цей час грав шиндлєра
тоді Піаниста не радити?Я цей фiльм не додивився, важкий....
"Хлопчика в полосатiй пижамi" ще порадьте.........тоді Піаниста не радити?
Це про кого було сказано?some russian dumb freaks abt smth what he hasno any idea about what he freaks
alas, but such freaks are everywhere around Ukraine who burn out dry grass walleyssome russian dumb freaks abt smth what he hasno any idea about what he freaks
я зараз використовую термін "піздив фільми через торенти"... та й продовжуюКолись качав багато через торенти,
А закончить войну выводом всех кацапов со всех украинских территорий они вроде и не хотят?Есть мнение, что квартал-95 уже победил хуйла.