Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Так что не обижай Лиама.
Надо Лиама внедрить вместо неё в
совет директоров «Роснефти» в качестве независимого участника.
а хуле, никто и не узнает! Но это - если Лиам за Украину!!! :україна:
А та пидараска, похожая на Лиама, скорее всего против Украины, падла, бля..... :відстій:

Федя, она не "некая особа", она экс-глава МИД Австрии Карин Кнайсль.
Да мне глубоко похуй, кто она, экс-глава, или секс-пизда, просто нашёл некое сходство с голливудским знаменитым актёром! Особенно в профиль!

порівняння з пітунською шльондрою - йому не личіть...
Ок! :пиво:
ми всі полюбляємо цього бойового пенсіонера
А я щось не пам'ятаю цього бойового пенсiонера в часи, коли Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс були на хвилi популярностi, може прогавив фiльми з його участю? В часи Термiнаторiв та Рембо з Мiцними Горiшками щось не чути було за Лiама Нiксона

А я щось не пам'ятаю цього бойового пенсiонера в часи, коли Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс були на хвилi популярностi, може прогавив фiльми з його участю?
та суко ж!

Ок! :пиво:

А я щось не пам'ятаю цього бойового пенсiонера в часи, коли Шварцнеггер та Сталлоне, Ван Дам та Джекi Чан, Мiкi Рурк та Брюс Уiллiс були на хвилi популярностi, може прогавив фiльми з його участю?
Его звездная карьера началась в 90-е, с Darkman-a
"Де мiй довбаний рожевий слон!?" (с)

В мене на дiсках мабуть усi перелiченi фiльми е, але я не усi подивився. Якщо фiльм важкий, я не хочу травмувати свою психiку..... Колись качав багато через торенти, скидував на болванки, не дивлячись, половину з яких вже можна викинути на смiтник, бо фiльми не вiдповiдають мойому смаку.....
Дуже важко було бачити кадри розстрiлу кацапами нашого Героя......
А ось кадри лiквiдацii кацапа, сховавшегося у сортирi - подивився аж з задоволенням, хоча й там, й там - гине людина. Але кацапи для мене мабуть вже не люди, якщо не викликають спiвчуття, а навiть iнше - злобу!

some russian dumb freaks abt smth what he hasno any idea about what he freaks

Есть мнение, что квартал-95 уже победил хуйла.

Вже давно нiчого не качаю.... Мабуть старiсть прийшла, коли вже нiхуя не потрiбно.... А може - вiйна вплинула, бо живеш в станi постiйноi невизначеностi, що буде завтра, через тиждень, мiсяц, тощо......

Назад
Зверху Знизу