Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тридевятое царство, тридесятое государство. (Луна)Мне с осмотра в военкомате запомнился психолог. Спрашивает "какое расстояние от Луны до Земли?". А я как раз знал ответ. Говорю 380000км. Он немного впал в ступор и говорит - "нет, *сколько-то* радиусов Земли". Хз я спорить не стал. У нас астрономии уже не было, может их так учили...
Не розумію нафуй ці дармоїди взагалі існують. Від воєнкомату їздив, навпроти педагогічного якась контора "роги та копита". Простирчав у черзі, заплатив за папірець-"сертифікат" (офіційно) що здоровий, погавкався з дебілами що поза чергою лізуть. Запитання рівня: - ти здоровий? - так. - вільний.Мне с осмотра в военкомате запомнился психолог. Спрашивает "какое расстояние от Луны до Земли?". А я как раз знал ответ. Говорю 380000км. Он немного впал в ступор и говорит - "нет, *сколько-то* радиусов Земли". Хз я спорить не стал. У нас астрономии уже не было, может их так учили...