Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Строго для ваты-можете съебатся в рашку:іржач: не благодарите за помощь:іржач: курятники для вас!:іржач:

Мне с осмотра в военкомате запомнился психолог. Спрашивает "какое расстояние от Луны до Земли?". А я как раз знал ответ. Говорю 380000км. Он немного впал в ступор и говорит - "нет, *сколько-то* радиусов Земли". Хз я спорить не стал. У нас астрономии уже не было, может их так учили...
Тридевятое царство, тридесятое государство. (Луна)

Мне с осмотра в военкомате запомнился психолог. Спрашивает "какое расстояние от Луны до Земли?". А я как раз знал ответ. Говорю 380000км. Он немного впал в ступор и говорит - "нет, *сколько-то* радиусов Земли". Хз я спорить не стал. У нас астрономии уже не было, может их так учили...
Не розумію нафуй ці дармоїди взагалі існують. Від воєнкомату їздив, навпроти педагогічного якась контора "роги та копита". Простирчав у черзі, заплатив за папірець-"сертифікат" (офіційно) що здоровий, погавкався з дебілами що поза чергою лізуть. Запитання рівня: - ти здоровий? - так. - вільний. :рл:
Там ще якісь клоуни ряжені стирчали в черзі: намрілігіяніпазвалят, мізамір! :рл::рл::рл:
Воєнкомати взагалі не бачу щоб реформували - розігнати і хай призовом займається міноборони безпосередньо. Хабарницька совкова клоака. Хоча там теж мабуть вистачає таких "кадрів", але все ж, антиреклама серйозна.

Назад
Зверху Знизу