Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Я тоже не понял. Все недоговаривают чего то. Если исходить из того, что нашим нужно было пройти и они таки прошли, то козломордые отсосали. А если исходить из того, что козломордые планировали доставить нам массу неприятностей, то они их доставили. Не знаю...:незнаю:
Они этим больше себе доставили. Это еще один гвоздь в крышку их гроба.

Я тоже не понял. Все недоговаривают чего то. Если исходить из того, что нашим нужно было пройти и они таки прошли, то козломордые отсосали. А если исходить из того, что козломордые планировали доставить нам массу неприятностей, то они их доставили. Не знаю...:незнаю:

Очень сомневаюсь что нашим нужно было просто пройти.
Думаю это второстепенная задача, первоочередная это либо показать, что собаки нам не указ, и мы можем передвигаться свободно, либо если это не получится, то спровоцировать собак на агрессию, чтобы получить дополнительный рычаг давления на них

Проти корабля ВМС ЗС України під час виходу з Керченської протоки росіяни застосували зброю, є поранений.

Про це ввечері 25 листопада повідомив постійний представник президента України в АР Крим Борис Бабін.

"На борту є поранений. Сили ВМС ЗСУ розгортають заходи допомоги. До того росіяни погрожували застосуванням зброї під час виходу кораблів ВМС з так окупованого ними ''територіального моря РФ'' біля Криму", - зазначив він.

"Наразі збройні сили держави-агресора здійснюють захоплення катерів ВМС України", - додав згодом за кілька хвилин Бабін.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

ОНОВЛЕНО станом на 20.28

Після виходу з 12-мильної зони катери ПС ФСБ РФ відкрили вогонь по корабельній групі Військово-Морських Сил ЗС України. Пошкоджено малий броньований артилерійський катер “Бердянськ”. Катер втратив хід, є поранений. Зброя застосовується на ураження.

Прес-центр Командування
ВМС ЗС Україн

кацапопідари обстріляли катер Бердянськ, є поранені

За даними джерел УП в МЗС, наразі відбуваються екстренні консультації керівництва нашого дипломатичного відомства з ЄС та НАТО.

мрази кацапские,
как же я вас ненавижу

кацапідари захопили три кораблі і наші моряки в полоні. пездець!!!

походу хуйло тронулся башней окончательно

Думаю самое время сжечь кацапское консульство в Харькове.

КРЫМский бандеровец

@CrimeaUA1
29 мин.29 минут назад
Еще
Крым.Оккупанты опубликовали видео тарана нашего буксира: "Молодец! Дави его справа! Дави справа, бл*ть! Дави! Я его здесь приму, бл*ть! Прижимай! Давай! Давай! Давай, бл*ть! Держаться всем!".Запомните эти слова,когда русня свою пасть про "братство" откроет

ВМС ЗС України
7 мин. ·
ОНОВЛЕНО станом на 21.20
За оперативною інформацією малі броньовані артилерійські катери “Бердянськ”, “Нікополь” вражені вогнем противника та втратили хід. Рейдовий буксир “Яни Капу” також примушений до зупинки. Кораблі захоплені спецназом РФ. Також є інформація про двох поранених українських військових моряків.
Прес-центр Командування
ВМС ЗС України

Оффтоп

Тори самозабанилась, заебали педарасы, поддержите Аллу, я звонил, но связь была не очень. Тут хватает ее друзей, подсуетитесь.
Что это на нее нашло?
Никогда не понимал этих самозабанов.:незнаю:

Назад
Зверху Знизу