- Повідом.
- 15390
Так а де воно?
З боку Старого Салтова територія ППОшноі частини вже бур'яном зросла
З боку Чугуєва- те саме
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
конченное, безмозглое, порохоботское чмо.
диалог с неадекватным быдлом невозможен, и я потерял к нему интерес.
ПыС. пожелаю только, да так оно и будет, щоб пеця и его кодла и близко ко второму туру не были!![]()
Хочеш місце сепарам показати?Так а де воно?
З боку Старого Салтова територія ППОшноі частини вже бур'яном зросла
З боку Чугуєва- те саме
Гаряча війна зупинена,дальше дипломати працюють.Ти ще збреши що війна закінчилась, порохобот їбанутий.
Патріоти з окупованих територій, у яких не працює ICTV, просили опублікувати вчорашній виступ Петро Порошенко. Дивіться повне відео нижче:
Патріоти з окупованих територій, у яких не працює ICTV, просили опублікувати вчорашній виступ Петро Порошенко. Дивіться повне відео нижче:
На те дивіться.
Гепу, Харків вибирав і Харкову с тим трахатись,вони мовчать значить подобається.Про Гепу Порох упоминал? Говорил, что "Кернес ворует, но много делает для Харькова"?
Кто вам сказал, что Гепу Харьков выбирал ?Гепу, Харків вибирав і Харкову с тим трахатись,вони мовчать значить подобається.
Гепу, Харків вибирав і Харкову с тим трахатись,вони мовчать значить подобається.
Порох тут причому?
Вот самый правильный итог встречиКороче, как говорят в дипломатических кругах рашки: Рыжий зашкварился, поручкался с опущенным.
И, тем не менее, по присущему кацапам долбоебизму, именно это он и сделал. А ведь хотел как лучше.хуйлу не выгодно "топить" трампеля..
потому что с импичментом и уходом трампа - наезды на рашку тока усилятся..
для кремлядядей - это харакири
Вибачте,голосування було в Харкові?,я знаю таких які писали тут,я не піду голосувати бо там одні риги.Ого. Ты сейчас наверное скажешь, что Янукович законно избранный, легитимный Президент Украины.
Дело-то не в этом. Дело в реакции шокоёбов. Я, тупо сидя перед монитором, ситуации не удивился.
А ванильные ебанаты изошли на говно просто в прямом эфире.
А мэров городов в Украине тоже Порох назначает/cнимает?Про Гепу Порох упоминал? Говорил, что "Кернес ворует, но много делает для Харькова"?