Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Нифига се люди живут в Питере![]()
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
![]()
Ах, какие молодцы этот "кавказсий узел", мимими.Новини з Кавказу .
Понятное дело. Я-то тут в обычной квартире живу, а у них там вон двухэтажные коттеджи с пентхаусом да ещё и из натурального дерева. Зажрались.Завидуешь???
Та я ж і кажу ." Та я от теж думаю , що всі оці двіжухи на кацапії , і антидімоновські в тому числі , це результат перемоги холодильника . Як би нічого в них з холодильником не помінялося б , клали б кацапи болт на всі оті закидони навального , та все інше . А коли гайки почали прикручуватись , і в животі забулькала порожнеча , то і маємо оці всі витрибенькі кацапські . Шо тут скажешь , підори вони !"https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4640783&page=2475#post59734176Ах, какие молодцы этот "кавказсий узел", мимими.
А в 2014-м фапали на Харьков в составе недоноссии. И благоразумно скрыли архив, кстати.
Понятное дело. Я-то тут в обычной квартире живу, а у них там вон двухэтажные коттеджи с пентхаусом да ещё и из натурального дерева. Зажрались.
Та я ж і кажу ." Та я от теж думаю , що всі оці двіжухи на кацапії , і антидімоновські в тому числі , це результат перемоги холодильника . Як би нічого в них з холодильником не помінялося б , клали б кацапи болт на всі оті закидони навального , та все інше . А коли гайки почали прикручуватись , і в животі забулькала порожнеча , то і маємо оці всі витрибенькі кацапські . Шо тут скажешь , підори вони !"https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4640783&page=2475#post59734176
Звісно що не так, але і такого маразму теж не бачив, а ну згадав в "титаніку" але ж то не замок, а місцева клоака від самого початку існування. А от в будівлях ще царських часів поробили ремонти і живуть собі.Вы не правы. По вашей логике у нас везде порядочек и красота, но это не так.
Ты про Лугандон?Вы не правы. По вашей логике у нас везде порядочек и красота, но это не так.
Там люди не живуть. Руїни і в Європі є.к сожалению, у нас столько исторических памяток в занепаді, что я бы особо не заостряла внимание на этой теме((( честно
Как не странно но у нас в россии весна, ура)))
всех с воскресным днем)))