Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Йобана русня

Евреи не пострадали. Я только не понял, что они хотели этим сказать: это хорошо или плохо? :незнаю:

e99e4f9a6f834eb3b0e3512f5c6ef5c0.png

Нифига се люди живут в Питере :eek:
bag1eb.jpg
[/QUOTE]

Завидуешь???:D

Давно у нас не появлялись снигерийские миллионеры с рассказами "а у нас бригада хахлов второй этаж коттежда достраивает, патаму шта хахлы дешевле азазазаза"
Зы. В Харькове шото не припоминаю деревянных зданий. Разве что единичные халупки в ч/с, послевоенные. Но это нихрена не типично.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

bah8fc.jpg

Оце у нас таке було б? - та вже давно провели б каналізацію, воду + бойлер і зробили б ремонт. Я іноді дивуюсь в яких єбенях люди роблять ремонти, роблять же. Якщо іншого нема і не передбачається, то що чекати поки розвалиться чи прийде вуйко і все зробить? Вуйко якщо зробить, то викине на*уй з хати.
А фортецю шкода... кацапездали.

"Мертвая пациентка сутки сидела в очереди к врачу в Смоленске."
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ах, какие молодцы этот "кавказсий узел", мимими.
А в 2014-м фапали на Харьков в составе недоноссии. И благоразумно скрыли архив, кстати.
Та я ж і кажу ." Та я от теж думаю , що всі оці двіжухи на кацапії , і антидімоновські в тому числі , це результат перемоги холодильника . Як би нічого в них з холодильником не помінялося б , клали б кацапи болт на всі оті закидони навального , та все інше . А коли гайки почали прикручуватись , і в животі забулькала порожнеча , то і маємо оці всі витрибенькі кацапські . Шо тут скажешь , підори вони !"https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4640783&page=2475#post59734176

Понятное дело. Я-то тут в обычной квартире живу, а у них там вон двухэтажные коттеджи с пентхаусом да ещё и из натурального дерева. Зажрались.
:плачу:там, поди, и сортир из натурального дерева, отдельностоящий. Эх! пойду свергну хунту и поползу на пузе руки целовать, шоб простили и взяли обратно в благолепие это.

Та я ж і кажу ." Та я от теж думаю , що всі оці двіжухи на кацапії , і антидімоновські в тому числі , це результат перемоги холодильника . Як би нічого в них з холодильником не помінялося б , клали б кацапи болт на всі оті закидони навального , та все інше . А коли гайки почали прикручуватись , і в животі забулькала порожнеча , то і маємо оці всі витрибенькі кацапські . Шо тут скажешь , підори вони !"https://www.kharkovforum.com/showthread.php?t=4640783&page=2475#post59734176

Совершенно верно.

Иран, россия (страна-террорист) и "Хезболла"... Офигенные союзники у расии...

8f9d8521a3d74c17b705dae32254f0a6.png

Если кто не в курсе, "Хезболла" - это террористическая организация.

0135basp.jpg

fh5gba.jpg

Вы не правы. По вашей логике у нас везде порядочек и красота, но это не так.
Звісно що не так, але і такого маразму теж не бачив, а ну згадав в "титаніку" але ж то не замок, а місцева клоака від самого початку існування. А от в будівлях ще царських часів поробили ремонти і живуть собі.

А шо, якщо хуйло не дав команду то весни не має бути? - от жеж кацапологіка...

Ну почалось... з Криму поїхав у Франківськ... брехня 1 детектед.

Назад
Зверху Знизу